1. Toyota Way
 2. Autot ja varusteet
 3. Toyota RAV4 Adventure edustaa menevää asennetta
Toyota palvelee

Toyota RAV4 Adventure edustaa menevää asennetta

Toyota RAV4 Adventure
RAV4 Adventuren ulkonäkö henkii menoa ja meininkiä – maasto ei ole hidaste eikä takuulla myöskään este.
 • Teksti: Johanna Lätti
 • Kuvat: Toyota
 • 28.9.2021
 • Adventure-mallin voimakkuutta korostavat myös leveät ja kulmikkaat pyöränkaaret ja 19-tuumaiset mattaharmaat kevytmetallivanteet.

   

  Toyotan suosittu RAV4-malli saa uuden maasturimaisemman perheenjäsenen. Adventure on tehty nimensä mukaisesti seikkailijoille ja aktiiviseen ulkoilmaelämään sopivaksi. RAV4 Adventuren ulkonäkö uhkuu menevää asennetta: täysmusta etusäleikkö poikkipalkkeineen, alemmas sijoitettu Toyotan logo, ylemmäs nostetut etusumuvalot sekä hopeanvärinen alleajosuoja korostavat auton vahvaa ja kyvykästä olemusta. Voimakkuutta korostavat myös leveät ja kulmikkaat pyöränkaaret ja 19-tuumaiset mattaharmaat kevytmetallivanteet. Uudentyyppiset led-ajovalot ja led-etusumuvalot tulevat koko RAV4-mallistoon.

  Mallia saa vain maaston sävyihin sopivassa Urban Khaki -erikoisvärissä. Katto, A-pilarit ja takailmanohjain ovat harmaita. Kuulostaako tutulta? Väriyhdistelmä on lainattu legendaariselta FJ40-mallin Land Cruiserilta.

   

  Adventure-mallille on suunniteltu oma erikoisverhoilunsa.

   

  Kun kurkistetaan sisään, huomataan, että mallillle on suunniteltu oma erikoisverhoilunsa, joka koostuu pehmeästä, synteettisestä nahasta ja näyttävistä oransseista tehostetikkauksista. Kaikkiin RAV4-malleihin tulee sähkösäätöinen etumatkustajan istuin, valaistut ikkunannostimien katkaisimet sekä usb-c-portteja älylaitteiden lataamiseen.

  RAV4 Adventure Suomeen vuonna 2022

  RAV4 Adventuren voimanlähteenä on neljännen sukupolven hybridivoimalinja, jossa nelivetojärjestelmä on vakiona. Bensiinimoottori on 2,5-litrainen, ja järjestelmän suurin kokonaisteho on 222 hevosvoimaa. Jarrullisen perävaunun suurin massa on 1 650 kiloa.

   

  Adventuressa on valaistut ikkunannostimien katkaisimet sekä usb-c-portteja älylaitteiden lataamiseen

   

  RAV4-malleja on myyty vuodesta 1994 lähtien yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Tällä hetkellä RAV4 on maailman myydyin sähköistetyllä voimalinjalla varustettu SUV-malli. Uusi Adventure-malli tuo perheeseen tuoreutta ja automuotoilun trendejä. Suomeen uusi RAV4 Adventure saapuu alkuvuodesta 2022.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua