1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Toyota vuokraa uudenkarheita henkilöautoja merkkiliikkeistä
Toyota palvelee

Toyota vuokraa uudenkarheita henkilöautoja merkkiliikkeistä

Toyota Rent

Matkustaminen turvallisella ja vähäpäästöisellä henkilöautolla on joustava tapa matkailla kotimaassa. Se avaa väylät moottoriteiltä kylänraiteille ja kuljettaa kesätapahtumien kirjoon. Toyotan maanlaajuinen palvelu tekee vuokraamisesta helppoa.

 • Teksti: Juha-Pekka Honkanen
 • Kuva: Toyota
 • 16.6.2023
 • Kesäloma on inspiroitumisen aikaa ja kesäkuukausina kotimaanmatkailuun heittäytyminen onkin innostavaa. Kun sääennusteet povaavat kauniit kesäpäiviä ja yhtäkkiä koko maa on kesätapahtumien, festivaalien ja luontoretkien valtakuntaa, matkakuume valtaa mielen helposti. 

  Nyt mennään – mutta millä? Jos uudenkarhea ja vähäpäästöinen henkilöauto on valintasi, Toyotan merkkiliikkeet Suomessa palvelevat myös autonvuokraamoina. Toyotan liikkuvuuspalveluiden spesialisti Hannu Tolvanen sanoo, että niissä autonvuokraus on yhtä laadukas kokemus kuin uuden auton ostaminenkin.

  ”Autot ovat keskimäärin alle vuoden vanhoja ja siinä ensiluokkaisessa kunnossa, mitä merkkiliikkeen ja merkkihuollon ajoneuvoilta voikin odottaa. Toyota Rent -pisteellä saat riittävän opastuksen, jolloin olet heti sinut kulkupelisi kanssa”, Tolvanen luettelee.

  Yksi osoite palveleviin vuokraamoihin koko maassa

  Kattavasti koko maan alueelta löytyvät merkkiliike-vuokraamot löytyvät yhden nettiosoitteen takaa toyota.fi/ostajalle/vuokraa-auto
  Oman sijainnin ja aikataulun valinnan jälkeen palvelu listaa vapaat automallit. Vuokraaja voi valita itse, suuntaako kesään esimerkiksi linjakkaalla Toyota Corolla Touring Sports -farmarilla, vai näkeekö itsensä sittenkin kurvaamassa jäätelökioskille Toyotan CH-R-crossoverilla. Molemmat ovat automaattivaihteisia hybridejä, joilla pitkänkin matkan taittaminen on rentoa adaptiivisen vakionopeuden säätimen ansiosta.

  ”Vuokrahintaan kuuluu aina rajoittamattomat kilometrit, joten palvelu antaa myös tilaa matkasuunnitelmien muutoksille.”

  Toden totta – suorin tie ei useinkaan ole se, joka tarjoaa parhaat elämykset. Kesälomaan ei kuulu kiire muutoinkaan, joten miksipä ei valitsisi pienempää maantietä, jonka varrelta voi löytää yllättäviäkin käyntikohteita. Kesäteatterit, maatilojen suoramyyntipisteet ja kyläkirppikset odottavat juuri niiden varrella.

  ”Hybridillä voi ajaa jopa puolet ajasta hiljaisella ja vähäpäästöisellä sähkömoottorilla. Autot ovat hyvin varusteltuja, jolloin koko seurueen on helppo nauttia matkasta," Tolvanen sanoo.

   


 • Vuokrausesimerkki:

  Kaverukset suuntaavat Varsinais-Suomesta Inarijärvelle kalaan. Merikelpoinen kumivene viiden hevosvoiman perämoottorilla ei mahdu kummankaan farmariin, joten reissuun suunnataan Toyota Rentin Proace-pakettiautolla.

  • Vuokra-aika: kuusi vuorokautta: 424 euroa.

  • Kartturille ajo-oikeus: 15 euroa.

  • Omavastuun pienennys: á 5 euroa / päivä.

  • Kuuluvat hintaan: Vakuutukset ja rajoittamattomat kilometrit.

  • Huomioitavaa: Viime hetkessä huomattiin, että veneily- ja kalastustarvikkeiden lisäksi mukaan mahtuu myös kaasugrilli.

  Täältä tullaan, kesä!

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje