1. Toyota Way
 2. Autot ja varusteet
 3. Uusi Toyota Aygo X on nuorekas kaupunkiauto
Toyota palvelee

Uusi Toyota Aygo X on nuorekas kaupunkiauto

Toyota Aygo X
Toyota Aygo X on uusi, kompakti crossover-malli, joka sukkuloi sujuvasti kaupunkiympäristöissä. Vuodesta 2005 valmistettu Aygo on ollut suosittu Euroopassa, ja uuden mallin odotetaan purevan niin ikään eurooppalaiseen autoilukulttuuriin.
 • Teksti: Toyota
 • Kuvat: Toyota
 • 11.11.2021
 • Toyotan Aygo tunnetaan pienestä ja ketterästä ulkonäöstään. Sen uusin malli tulee olemaan nimeltään Aygo X, jonka X-kirjain viittaa siihen, että luvassa on crossover-malli. Näin ollen malli on saanut tila-autoista ja maastureista tuttua muotokieltä. ”X” on myös kunniakas perintö toisen sukupolven Aygo-mallista, jonka muotokieltä X-muoto hallitsi vahvasti.

  Vuodesta 2005 valmistettu Aygo on ollut Toyotan edullisin malli. Siitä ja nuorekkaasta luonteestaan johtuen se on saavuttanut Euroopassa suuren suosion. Toyota Aygo X onkin suunniteltu Euroopassa Toyota Motor Europen tuotekehityskeskuksessa ja myös sen valmistus tapahtuu kokonaan Euroopassa.

  Uutuus väri Cardamom (kardemumma) luo vaikutelman tyylistä ja eleganssista.

   

  TNGA (Toyota New Global Architecture) -alustarakenteen GA-B-versio toimii pohjana uutuusmallille, aivan kuten uudessa, neljännen sukupolven Yaris-mallissa sekä hiljattain esitellyssä Yaris Cross -mallissa.

  Euroopassa eurooppalaisille autoilijoille suunniteltu Aygo X on uniikki ja itsevarma auto. Se on tehty erityisesti urbaaneissa ympäristöissä elävien ihmisten tarpeisiin. Suunnittelun taustalla on suunnittelutiimin tekemä laaja käyttötutkimus.

  Toyota Aygo X esitellään marraskuussa 2021.

  Style-varustetasosta alkaen saatavilla oleva Toyota Smart Connect -mediakeskus rakentuu 9-tuumaisen kosketusnäytön ja langattoman latausalustan ympärille.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua