1. Toyota Way
 2. Uutiset
 3. Toyota jyräsi huhtikuun rekisteröintitilastoissa
Toyota palvelee

Toyota jyräsi huhtikuun rekisteröintitilastoissa

Ensirekisteröinnit
Huhtikuussa Toyota jatkoi varmaa suorittamistaan ensirekisteröintitilaston voittajana. Kaksoisvoiton veivät Corolla ja Yaris Cross, Yaris hienosti neljäntenä.
 • Teksti: Tuomas I. Lehtonen
 • Kuvat: Toyota 
 • 8.5.2024
 • Huhtikuussa ensirekisteröintejä tehtiin peräti 15,7 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten. Toyota oli yksi harvoista Suomessa myydyistä automerkeistä, joille päättynyt kuukausi oli rekisteröintien valossa suosiollinen.

  Toyota pokkasi huhtikuun myydyimmän automerkin tittelin 1186 rekisteröidyllä autoyksilöllä. Ero seuraavaan automerkkiin oli reilusti päälle 350 autoa.

  Yaris Cross yhdistää kompaktin kaupunkiauton ketteryyden crossoverin monipuolisuuteen ja ajomukavuuteen. Sitä rekisteröitiin toiseksi eniten Suomessa.

   

  Kaksi Toyota-mallia kärjessä

  Kun tarkastellaan vuoden neljän ensimmäisen kuukauden rekisteröintejä, Toyotan autoja on rekisteröity yhteensä 4907 kappaletta. Kasvua viime vuoden alkuun nähden on mukavat +158 autoa.

  Kymmenen suosituimman automallin valiojoukkoon mahtui huhtikuussa kolme Toyotan mallia. Corolla (400 rekisteröityä autoa) ja Yaris Cross (268) veivät mallitilaston kaksoisvoiton. Toyota Yarisia puolestaan rekisteröitiin viime kuussa 228 kappaletta. Kyseinen suoritus oikeutti oivaan neljänteen sijaan. Toyotan kolmoisvoittokaan ei siis ollut kaukana.

  Lähde: Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

  Toyota Corolla jyräsi ylivoimaisesti huhtikuun ensirekisteröinneissä. 

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua