1. Toyota Way
 2. Uutiset
 3. Arvonta: Kolme GR Yaris Rovanperä Edition -osto-oikeutta
Toyota palvelee

Arvonta: Kolme GR Yaris Rovanperä Edition -osto-oikeutta

Keräilyharvinaisuus
Toyota tuo nyt Suomeen Rovanperän tuella suunnitellun ja hänen mukaansa nimetyn Toyota GR Yaris Kalle Rovanperä Edition -erikoismallin. Arvomme osto-oikeuden kolmeen Suomeen saapuvaan autoon niiden asiakkaiden kesken, jotka ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa Toyota-jälleenmyyjälle viimeistään lauantaina 8.6.2024.
 • Teksti: Toyota
 • Kuvat: Toyota
 • 4.6.2024
 • Toyota tuo Suomeen Rovanperän tuella suunnitellun ja hänen mukaansa nimetyn Toyota GR Yaris Kalle Rovanperä Edition -erikoismallin. Ainutlaatuista erikoismallia tuotetaan Euroopan markkinoille yhteensä sata kappaletta, joista Suomeen saadaan hyvin pieni erä.

  Arvomme kolme osto-oikeutta Suomeen saapuviin erikoismallieihin. Osallistuaksesi arvontaan, ilmoita ostohalukkuudestasi valtuutetulle Toyota-jälleenmyyjälle viimeistään lauantaina 8.6.2024. Osto-oikeuden arvontaan voi osallistua vain kerran.

  Mallin kokonaishinta on 93 692,50 €

  Rovanperän GR Yaris -erikoismallin ulkomuoto on saanut värinsä kuljettajan ajokypärästä.
   
  Silmää hivelevä keräilyharvinaisuus

  Tekniikaltaan Toyota GR Yaris Kalle Rovanperä Edition -malli pohjautuu uuden GR Yarisin manuaalivaihteiseen versioon. Auton voimanlähteenä on 1,6-litrainen, turboahdettu kolmisylinterinen moottori, joka tuottaa 280 hevosvoiman tehon ja 390 Nm:n väännön.

  Erikoismalli erottuu lajitovereistaan hehkuvalla kolmivärimaalauksellaan, joka on saanut inspiraationsa Rovanperän ajokypärästä. Auton kyljissä ja takapuskurissa on näyttävät TOYOTA GAZOO Racing -tarrat, ja auton etulokasuojia koristavat WRC-tarrat vuonna 2022 ja 2023 voitettujen maailmanmestaruuksien mukaisesti.

  Erikoismallin ulkoasun viimeistelevät hiilikuituinen takaspoileri, jonka muotoilu poikkeaa normaalista GR Yarisista, TOYOTA GAZOO Racing -tekstillä koristellut näyttävät erikoisvanteet, punaiset jarrusatulat sekä Rovanperä Edition -merkki takaluukussa.

  Ajotiloja ympyräajoon, niin kiihdytyksiin kuin kaarteisiinkin

  Erikoismalli on nimetty sen suunnitelleen kuljettajan mukaan. Rovanperä-erikoismalli sisältää GR Yarisissa vakioina olevien ajotilojen lisäksi uusia  neliveto-ohjaustiloja. Ne ovat ohjelmoitu heijastamaan Rovanperän ajotyyliä, suorituskyky- ja ajodynamiikkamieltymyksiä.

  Kallen autossa on uusina Donut- ja Kalle-ajotilat, joista Donut mahdollistaa donitsimaisen ympyräajon ja Kalle-ajotila puolestaan auton takapään voimakkaan liikkeen kaarteisiin mentäessä ja kaarteesta poistuttaessa etuosan liikkumisen eteenpäin kaasun käytön aikana.

  Myyntiin vain pieni määrä

  Uusi Rovanperä-erikoismalli on suunnattu todellisille ralliautoharrastajille, jotka vaativat autoiltaan tehoa ja suorituskykyä tai autoharvinaisuuksien keräilijöille.

  GR Yaris Rovanperä -erikoismalleja tulee myyntiin vain pieni määrä. Suomeen saatavien autojen määrä varmistuu kesällä 2024. 

  2024 GR Yaris Kalle Rovanperä -erikoismallia valmistetaan vain sata kappaletta. Kolme onnekasta voi voittaa osto-oikeuden tähän keräilyharvinaisuuteen.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua