1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. KINTO Flex: Autonvuokrausta elämän tarpeisiin
Toyota palvelee

KINTO Flex: Autonvuokrausta elämän tarpeisiin

KINTO Flex
Autonvuokraus on olennainen osa monen ihmisen arkea, tarpeellinen niin matkusteluun, työasioihin kuin päivittäisiin menoihinkin. Perinteiset vuokraussopimukset voivat kuitenkin tuntua rajoittavilta ja sitovilta. KINTO Flex tarjoaa vaihtoehdon tähän perinteiseen malliin, tuoden joustavuutta ja mukautuvuutta autonvuokraukseen. 
 • Teksti: Satu Summa
 • Kuvat: Toyota
 • 30.5.2024
 • Autonvuokraus on olennainen osa monen ihmisen arkea, tarpeellinen niin matkusteluun, työasioihin kuin päivittäisiin menoihinkin. Perinteiset vuokraussopimukset voivat kuitenkin tuntua rajoittavilta ja sitovilta. ”KINTO Flex vastaa hyvin akuuttiin tarpeeseen saada auto käyttöönsä”, sanoo Toyotan tuoteasiantuntija Juho Ikonen.

  ”Yksi KINTO Flexin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kuukauden pituinen sitoutumisaika. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia auton käytöstä ilman pitkäaikaista sopimusta”, kertoo Ikonen.
  Auton hinta veloitetaan asiakkaan maksukortilta kerran kuussa. Hintaan kuuluvat auton lisäksi muun muassa vakuutukset, verot ja kahdet renkaat vaihtoineen.

  Jos kuukausi ei tunnu riittävän, auton vuokrausta voi jatkaa niin kauan kuin haluaa. ”Kuukausisopimus uusiutuu automaattisesti, mutta asiakkailla on vapaus peruuttaa se milloin tahansa noin kaksi viikkoa ennen palvelun loppumista. Mikäli palvelua ei peruuta, se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Joustavuus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden valita, milloin he tarvitsevat auton ja milloin eivät.”

  KINTO Flexiin otettiin tänä vuonna kokeiluun myös mahdollisuus sitoutua joko kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi. ”Pidempi sitoutumisaika soveltuu vaikkapa sellaiselle asiakkaalle, joka tietää olevansa muuttamassa Suomeen ja että tulee tarvitsemaan autoa pidemmän aikaa.” Näin ollen auto on vuokralla kolmen tai kuuden kuukauden ajan, ja mikäli asiakas haluaa jatkaa palvelua, se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuukauden sitoutumisajalla.

  Monipuolinen automallisto pienestä Aygo X:stä bZ4X-täyssähkömalliin asti

  KINTO Flexin käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi ja käteväksi. ”Asiakkaat voivat valita haluamansa automallin monipuolisesta valikoimastamme ja tilata sen verkkosivuston kautta muutamalla klikkauksella. Palvelu on suunniteltu niin, että se on helppo ja intuitiivinen käyttää, mikä tekee autonvuokrauksesta vaivatonta ja mutkatonta.”

  ”Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, se kattaa tällä hetkellä kahdeksan automallia. Saimme alkuvuodesta myös sähköauton mukaan ja on aika huikea päästä testaamaan sitä palvelun kautta. Moni sähköauton tilaajista onkin testannut bZ4X-täyssähköautoa ensin palvelumme kautta”.

  Valikoimassa on tällä hetkellä pieni ja ketterä kaupunkiauto Aygo X, näppärät Yaris ja Yaris Cross, sähäkkä Toyota C-HR, suositut Corolla Hatchback ja Corolla Touring Sports, käytännöllinen RAV4 ja tyylikäs bZ4X-täyssähköauto. ”Lisäksi päivittyvä valikoimamme varmistaa, että asiakkaat voivat aina löytää tarpeisiinsa sopivan auton. Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja läpinäkyviä, ilman piilokuluja”, Ikonen kertoo.

  Pieni ja ketterä kaupunkiauto Toyota Aygo X kuuluu myös Kinto Flexin valikoimiin.  

   

  Uudenkarheita ja hyvin huollettuja autoja huolettomaan autoiluun

  Palvelussa käytössä olevat autot ovat huolettomia käyttää.
  ”Ne ovat uudehkoja, pääasiassa noin vuoden ikäisiä. Kaikki huollot tehty ja autot ovat raikkaita sekä ammattimaisesti puhdistettuja, kun asiakas sen saa käyttöönsä.”

  Palvelusta ovat päässeet nauttimaan vuosien mittaan tuhannet tyytyväiset asiakkaat ja tälläkin hetkellä autoja on liikenteessä satoja ympäri Suomea. Palvelu on saatavilla ympäri Suomea liki 40 toimipisteessä.

  Myös yrityksille

  KINTO Flex sopii sekä yksityis- että yritysasiakkaille. ”Se tarjoaa ihanteellisen ratkaisun niille yrityksille, jotka tarvitsevat esimerkiksi hyötyautomalleja tilapäisille työkeikoille tai vaikkapa pidempiin projekteihin.”

  Lisäksi yritysasiakkaat voivat hyötyä KINTO Flexistä tarjoamalla työntekijöilleen väliaikaisia ajoneuvoja.
  ”KINTO Flex edustaa uutta tapaa kokeilla ja nauttia autonvuokrauksesta. Se tarjoaa asiakkaille vapauden valita, milloin ja miten haluavat käyttää autoa, ilman sitoumuksia tai rajoituksia, mutta myös yrityksille se tuo paljon mahdollisuuksia, esimerkiksi hyötyajoneuvojen käyttöön ilman suuria investointeja”, Ikonen toteaa

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua