1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Easy Yksityisleasing helpottaa uuden auton hankkimista
Toyota palvelee

Easy Yksityisleasing helpottaa uuden auton hankkimista

Toyota Easy Yksityisleasing
Toyotan uudessa leasing-palvelussa asiakas maksaa vain auton käytöstä. Sopimukseen kuuluu muun muassa huollot ja kahdet renkaat.
 • Teksti: Roosa Lumirotko
 • Kuva: Toyota
 • 17.2.2022
 • Toyota on lanseerannut uuden palvelun Easy Yksityisleasingin. Se mahdollistaa uusien Toyota- ja Lexus-autojen hankkimisen kiinteällä kuukausihinnalla, joka pitää sisällään kaiken muun paitsi vakuutuksen ja polttoaineen. Vakuutukset voi kuitenkin sisällyttää kuukausihintaan Toyota Vakuutus -palvelun kautta.

  Easy Yksityisleasingin ajatuksena on, että asiakas maksaa vain auton käytöstä, ei sen omistamisesta. Tämä tuo helpotusta niille, joita mietityttää esimerkiksi käyttövoiman vaikutus auton arvoon tulevaisuudessa.

  Huollot ja renkaat kuuluvat sopimukseen

  Easy Yksityisleasing on mahdollista ottaa 2–4 vuodeksi. Asiakas valitsee autoonsa haluamansa varusteet, värin ja mukana tulee myös kahdet renkaat sekä niiden kausivaihdot. Kuukausihintaan sisältyy myös määräaikaishuollot ja niiden ajaksi sijaisauto. Myös mahdolliset katsastusmaksut sekä renkaiden uusiminen kulumisen myötä kuuluvat sopimukseen.

  Easy Yksityisleasingin hinnat ovat samat kaikissa Suomen Toyota- ja Lexus-myyntipisteissä. Tällä hetkellä leasingsopimuksen saa Toyota C-HR-, Corolla- ja Yaris Cross -malleihin sekä Lexus UX- ja NX-malleihin. Palvelu laajenee kattamaan tulevaisuudessa kaikki Toyota- ja Lexus-mallit.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua