1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. ​​​​​​​Toyota Vakuutus on huoleton ja turvallinen vaihtoehto käytetyn auton ostajalle
Toyota palvelee

​​​​​​​Toyota Vakuutus on huoleton ja turvallinen vaihtoehto käytetyn auton ostajalle

Toyota Vakuutus

Toyota Approved -vaihtoauton ja siihen Toyota Vakuutuksen hankkiva voi ajella huolettomammin autokaupan pihasta lähdettyään aina seuraaviin vuosiin asti. Toyota Vakuutuksen ostava saa myös liikenne- ja kaskovakuutuksen veloituksetta ensimmäisen kuukauden ajaksi.

 • Teksti: Sanna Tapola
 • Kuvat: Toyota
 • 25.5.2022
 • Toyotan kehittämä Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma takaa, että käytetyn Toyotan hankkiva saa aina alleen perusteellisesti tarkastetun ja huolletun auton. Ohjelmassa ovat mukana kaikki käytetyt Toyotat, joiden ikä on alle 8 vuotta ja mittarilukema enintään 160 000 kilometriä. Koulutetut Toyota-mekaanikot tarkastavat autot ennen myyntiä, ja jos tarkastuksessa ilmenee puutteita tai vikoja, ne korjataan ja tarvittavat osat vaihdetaan alkuperäisillä Toyotan varaosilla.

  "Toyota Approved -vaihtoauton ostaja voi siis ajaa autoliikkeen pihasta ulos varmana siitä, että alla on turvallinen ja toimiva auto", kertoo Toyotan kehityspäällikkö Ossi Kukkonen.

  Toyota Approved -vaihtoautoon saa aina myös maksuttoman 12 kuukauden turvan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos jokin turvan kuuluvista osista vikaantuu ensimmäisen vuoden aikana, se korjataan veloituksetta Toyota-sopimuskorjaamossa. Pääsääntöisesti turva kattaa valtaosan niistä komponenteista, joiden ei kuulu rikkoontua auton käyttöiän aikana. Tällaisia osia ovat esimerkiksi vaihteisto, moottorinlohko, sylinterikansi, turbo sekä erilaiset sähkökomponentit.

  "Turvassa ei ole kilometrirajaa, joten käytetyn Toyota Approved -vaihtoauton ostaja voi ajella ensimmäisen vuoden aikana niin paljon kuin haluaa ilman, että se vaikuttaa turvaan", lisää Kukkonen.

  Toyota Vakuutus takaa korjauksen laadun ja sujuvuuden

  Toyota Vakuutus on suunniteltu täydentämään Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelmaa ja mahdollistaa sen, että Toyotasta pidetään sen arvon ansaitsemaa huolta mahdollisten vahinkojen jälkeen.

  Vahinkotilanteen jälkeen Toyota Vakuutuksen hankkinut voi olla varma, että hänen autossaan käytetään alkuperäisiä varaosia ja korjaamisesta huolehtii koulutettu Toyota-mekaanikko, joka tuntee Toyotan nykyaikaisen tekniikan. Tällä taataan se, että auton jälleenmyyntiarvo pysyy mahdollisimman korkealla ja Toyota on turvallinen ajopeli myös mahdollisen vahingon jälkeen.

  Myös akun ja hybridijärjestelmän toimivuus varmistetaan

  Yhä useampi vaihtoauto on nykyään hybrid- tai sähköauto, ja myös näiden omistajat voivat luottaa korjauksen laatuun.

  "Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelmassa hybridiautoihin tehdään aina Hybrid Health Check, jossa varmistetaan akun ja hybridijärjestelmän toimivuus sekä myönnetään hybridiakkuturva seuraavaksi 10 vuodeksi tai 350 000 ajokilometrille. Ja jos vahinko sattuu, Toyota-korikorjaamosta löytyy erikoisosaaminen myös hybrid- ja sähköautojen korikorjauksiin", Kukkonen kertoo.

  Rahanarvoista etua Toyota Vakuutuksen hankkivalle

  Huolettomuuden ja turvan lisäksi Toyota Vakuutus tarjoaa myös rahanarvoisen edun ostajalleen. Vakuutuksen hankkiva saa niin kutsutun maksuttoman startin, eli ensimmäisen kuukauden vakuutuksen veloituksetta.

  "Toyotan tarjoamassa maksuttomassa startissa on mukana liikennevakuutus sekä täyskasko, jossa on lasiturva ja korkeampi lunastusturva *). Toyota Vakuutuspalvelu on ensimmäisen kuukauden aikana yhteydessä asiakkaaseen ja varmistaa, että vakuutusturva on hänelle sopiva", kertoo Key Account & Development Manager Markus Routasalo Ifistä.

  Toyota Vakuutuksen hinnassa huomioidaan myös ajetut ajokilometrit.
  "On reilua, että jos ajaa vähän, maksaa vähemmän myös vakuutusmaksua", Routasalo päättää.

  Toyota Vakuutuksen hankkiva saa käyttöönsä myös muut Ifin asiakasedut. Jos ostaa Ifistä useampia vakuutuksia, esimerkiksi kotivakuutuksen Toyota Vakuutuksen lisäksi, saa alennusta vakuutusmaksuista. Ifin asiakkaana voi hoitaa vakuutusasiat kätevästi Omat sivut -verkkopalvelussa.

  Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma on osa Toyota-liikkeiden palvelua. Voit tutustua tarjolla oleviin Toyota-vaihtoautoihin vaihtoautohaussa. Toyota Vakuutuksen voi ostaa Toyota-jälleenmyyjältä tai puhelimitse 010 19 19 70.

  *) Koskee henkilöasiakkaiden ostamia käytettyjä Toyota-autoja.

  Toyota Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, rekisteröity kotipaikka Tukholma, Y-tunnus 1602149-8, PL 4, 00025 IF


 • Toyota Approved -vaihtoauton ostaja voi ajella ensimmäisen vuoden aikana niin paljon kuin haluaa ilman, että se vaikuttaa maksuttomaan 12 kuukauden turvaan, kertoo Toyotan kehityspäällikkö Ossi Kukkonen.
  Kuva: Emilia Vesti

   

   

   

   

   

   


  Toyota Vakuutuksen hinnassa huomioidaan myös ajetut ajokilometrit. On reilua, että jos ajaa vähän, maksaa vähemmän myös vakuutusmaksua, kertoo Key Account & Development Manager Markus Routasalo Ifistä.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje