1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Toyotahuoltovaraus.fi on näppärin tapa varata autohuolto
Toyota palvelee

Toyotahuoltovaraus.fi on näppärin tapa varata autohuolto

Huoltovaraus
Toyotahuoltovaraus.fi-sivustolla voit varata autollesi huoltoajan mistä tahansa Toyotan valtuutetusta huoltoliikkeestä. 
 • Teksti: Tuomas I. Lehtonen
 • Kuvat: Adobe ja Toyota
 • 21.11.2022
 • Toyota Auto Finlandin jälkimarkkinoinnin kiinnipito- ja viestintäpäällikkö Totte Raivisto opastaa painamaan mieleen oman Toyotan rekisterinumeron ja tuoreimman matkamittarilukeman. Näitä tietoja sinulta nimittäin kysytään ensimmäisenä, kun surffaat tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi Toyotahuoltovaraus.fi-sivustolle. Kun vielä lisäksi syötät postinumerosi tai kotipaikkakuntasi, huoltovarauspalvelu ehdottaa sinulle lähellä asuinpaikkaasi sijaitsevia Toyota-huoltopisteitä.

  Rekisterinumeroa ja mittarilukemaa kysytään siksi, että palvelu voi tarjota sopivaa määräaikaishuoltoa autosi mallin, iän ja kilometrien mukaan.

  "Palvelun käyttäjä voi halutessaan vertailla huollon hintoja eri huoltoliikkeissä. Jos tarjottu huolto ei vastaa omaa tarvetta, voi sen tilalle klikata helposti itselleen sopivamman vaihtoehdon. Määräaikaishuoltojen ohella sivustolla voi varata renkaidenvaihtoajan ja rengashotellipalvelun sekä ajan vaurio- tai katsastustarkastukseen. Myös uusien kesä- ja talvirenkaiden ostaminen onnistuu palvelun kautta kätevästi", Raivisto kertoo.

  Määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista myös hankkia lisäpalveluita. Esimerkiksi auton pesun, sisäpuhdistuksen ja ilmastointihuollon lisääminen varaukseen käy näpsäkästi.

  "Huoltovarausta tehdessä kannattaa ilmoittaa myös mahdollisesta huolenpitosopimuksesta tai toiveesta käyttää huoltorahoitusta. Kun nämä tiedot ovat jo etukäteen Toyota-huollon tiedossa, asiointi huoltotilanteessa nopeutuu ja helpottuu entisestään", Raivisto sanoo.

  Määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista myös hankkia lisäpalveluita.
   
  Vapaa huoltoaika löytyy hetkessä

  Yksi Toyotahuoltovaraus.fi-palvelun keskeisimmistä eduista on vapaan huoltoajan löytämisen helppous. Näet valitsemasi huoltoliikkeen kaikki vapaat huoltoajat, vaikka kahden kuukauden päähän. Itselle sopiva aika on siis vaivatonta löytää ja huolto tulee tehtyä ajallaan, mikä on esimerkiksi Toyota Relax -turvan voimassaolon kannalta keskeisen tärkeä juttu.

  "Toyotahuoltovaraus.fin kehittämisessä on panostettu varauksen tekemisen vaivattomuuteen ja nopeuteen. Yksinkertaisimmillaan riittää, että valitsee sopivan huollon, huoltopaikan ja ajankohdan huollolle sekä täyttää omat tietonsa. Varauksen voi tehdä itselle sopivimpana ajankohtana sijainnin rajoittamatta", Raivisto sanoo.

  Tekemästäsi huoltovarauksesta saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksessa olevasta linkistä pääset kätevästi perumaan tekemäsi varauksen, jos aikatauluusi tulee yllättäviä muutoksia. Sähköinen peruutus onnistuu parhaiten, jos se tehdään ennen kuin tilaus on otettu korjaamolla käsittelyyn. Kiireellisemmät peruutukset onnistuvat puhelinsoitolla.

  Jo yli neljännes Toyotan huoltovarauksista tehdään netissä

  Toyotan huoltovarauksen on voinut tehdä netin kautta vuodesta 2014 lähtien. Vuonna 2021 lanseerattiin myös sisarmerkki Lexuksen Online-huoltovarauspalvelu. Toyotahuoltovaraus.fin suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin, ja tänä vuonna sen kautta tehdään jo 50 000 varausta. Huoltovarauksien osalta tämä on yli neljännes kaikista Toyota verkostossa tehdyistä huolloista.

  Jos satut ajelemaan uudemmalla Connected-palvelulla varustetulla Toyotalla, voit tehdä huoltovarauksen myös MyT-mobiilisovelluksella.

  "Sovelluksesta klikataan ensin Mene huoltoon -kuvaketta ja valitaan avautuvasta ikkunasta Huoltovaraus. Tämän jälkeen pääsee varaamaan ajan haluamaansa huoltopalveluun samaan tapaan kuin Toyotahuoltovaraus.fi-verkkosivustolla", Raivisto opastaa. 


 • Toyotahuoltovaraus.fi

  • Varaa autohuolto helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksella. 

  • Voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan ja paikan.

  • Näet myös hinnan huollollesi saman tien.

  • Huoltovaraus toimii kaikkialla Suomessa.


   

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua