Uusi

Uusi GR Yaris
- Suomessa syntynyt

Saammeko esitellä uusimman TOYOTA GAZOO Racingin innoittaman automme, uuden GR Yarisin. TOYOTA GAZOO Racingin kanssa yhteistyössä kehitetty malli rakentuu legendaarisen Celica GT-FOUR -mallin rikkaalle historialle, ja sen ominaisuuksiin kuuluu mm. uusi GR 4WD -nelivetojärjestelmä. Tommi Mäkisen johtama Toyotan WRC-rallitiimi on ollut vahvasti mukana auton kehityksessä, ja tiimin kuljettajat ovat kehittäneet ja testanneet autoa myös Suomessa.

Rallitaipaleilta jalostettu

Uusi GR Yaris ei ole mikä tahansa urheiluauto. Sen kehittelytyössä on hyödynnetty paitsi Toyotan WRC-sarjasta ammennettua kokemusta, myös pikataipaleilla käytettyjä teknologioita. Uuden GR Yarisin ratissa voit kokea aitoa ajamisen riemua ja nauttia urheiluajon tuntumasta joka päivä.

Tutustu ralliperintöön

Tekniset tiedot

Moottori: 1.6 l, kolmisylinterinen turbo
Vaihteisto: Kuusivaihteinen, manuaali
Voimansiirto: Neliveto
Omamassa (kg): 1280 - 1310
Kulutus: 8.2 l/100 km*

Moottorin teho: 261 hv
Enimmäisvääntö: 360 Nm
Kiihtyvyys (0–100 km/h): 5.5 sekuntia
Huippunopeus: 230 km/h
CO2-päästöt: 186 g/km*

*Yhdistetty ajo WLTP-mittaus.

Tekniset tiedot ovat alustavia ja vahvistuvat lähempänä tuotannon aloitusta.

Valitse sinulle sopiva varustelu

Sopivan varustelutason valitseminen on tehty helpoksi. Uuteen GR Yarisiin on saatavilla kaksi varustepakettia, jotka tuovat lisää mukavuus- ja toiminnallisuusominaisuuksia jo valmiiksi erinomaiseen kokonaisuuteen.

Lataa hinnasto Lataa varusteluettelo

Vakiona mm.

 • GR-FOUR-nelivetojärjestelmä
 • Alcantara-päällysteiset GR-urheiluistuimet
 • Nahkapäällysteinen GR-ohjauspyörä
 • 18" kevytmetallivanteet Dunlop SP sport renkailla
 • Toyota Touch 2 -mediakeskus 8" näytöllä
 • Smart Entry -avaimeton sisäänkäynti ja lukitusjärjestelmä
 • Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet
 • Kaksoispakoputket

Teknologia-paketti

 • Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigointijärjestelmällä
 • Tuulilasin heijastusnäyttö (HUD)
 • JBL premium -audiojärjestelmä
 • Kuolleen kulman varoitin (BSM)
 • Peruutusvahti (RCTA)
 • Pysäköintitutkat (edessä ja takana)

Racing-paketti

 • 18" taotut kevytmetallivanteet Michelin Pilot Sports 4s renkailla
 • GR-racing-jousitus
 • Torsen-tyyppinen tasauspyörästön lukko
 • Punaiset urheilulliset etu- ja takajarrusatulat
Celica GT Four -mallin tarina

Celica GT-Four otti viimeisen voittonsa yli 20 vuotta sitten, mutta auton maine elää yhä. Nyt se saa uuden elämän GR Yarisissa olevan 4WD-nelivetojärjestelmän kautta.

Tutustu historiaamme

Kilparadoilta kaduille
Uusi GR Yaris on toinen rallimaailmasta innoituksensa saanut, TOYOTA GAZOO Racingin kanssa yhteistyössä kehitetty automallimme. Uusi GR Yaris tarjoaa unohtumattoman ajoelämyksen kaikilla alustoilla mm. uuden GR 4WD -nelivetojärjestelmän ansiosta.
Toteutettu WRC-menestyjän hengessä
Uudessa GR Yarisissa on hyödynnetty tekniikkaa, tietämystä ja kokemuksia, joita on saatu maailman vaativimmasta rallisarjasta WRC:stä. Siihen on siirretty aidosti rallin DNA. Pyysimme TOYOTA GAZOO Racing -tiimin tunnettuja jäseniä pistämään auton todelliseen testiin.
Valmiina lähtöön
Pyysimme TOYOTA GAZOO Racingin kuljettajaa ”Morizoa” ottamaan autosta mittaa. Morizo testasi TOYOTA GAZOO Racing -henkisesti naamioitua uutuutta ennen auton virallista ensiesittelyä Tokyo Auto Salon -tapahtumassa 10.1.2020.
“Asiakkaat voivat kokea todella innostavan auton, joka tekee jokapäiväisestä ajosta hauskaa ja jännittävää.”
‘Morizo’ tunnetaan myös nimellä Akio Toyoda
pääjohtaja

Lue lisää:

Toyota Easy Yksityisleasing - usein kysyttyä Toyota Easy Yksityisleasing - usein kysyttyä Tutustu yleisimpiin aihepiireihin, joista saamme kysymyksiä. Jos nämä vastaukset eivät täytä tiedonjanoasi, ole yhteydessä Toyota Rahoituksen asiakaspalveluun. Täysin uusi crossover Aygo X Täysin uusi crossover Aygo X Täysin uusi Toyota Aygo X on uniikki crossover-malli, joka tuo säpinää kompaktien crossoverien luokkaan. Toyota bZ Toyota bZ Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme. Haluamme esitellä sinulle paljon uutta ja yhden uuden nimen: Toyota bZ. Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven täyssähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana? Laske Toyota Easy Osamaksu -kuukausierä haluamallesi Toyota-mallille. Laske Toyota Easy Osamaksu -kuukausierä haluamallesi Toyota-mallille. Helppokäyttöisellä laskurilla löydät itsellesi sopivan kuukausierän ja siihen sopivan Toyota-mallin.