Kuvittele road trip, josta ei aiheutuisi lainkaan CO2-päästöjä… Näyttääksemme että se on mahdollista, kutsuimme matkailubloggaajia tutkimaan Gironan aluetta Pohjois-Espanjaan – matkantekovälineenä oli tietenkin uusi Toyota Prius Plug-in, jolla sähköajosta voi nauttia 50 km.

Toyota haastoi bloggaajat mukaan täysin uudenlaiselle road tripille. Myös kestävästä kehityksestä ja ympäristöystävällisestä teknologiasta kiinnostuneet bloggaajat ajoivat Prius Plug-inilla Espanjan Gironassa helmikuussa 2017. Yhteistyöllä juhlistimme uuden lataushybridin lanseerausta. Koska uuden Prius Plug-inin sähköajomatka on 50 km, pyysimme heitä ikuistamaan Gironan kauneuden ajamalla enintään 50 kilometrin päähän heidän majapaikastaan. Näin road trip ei tuottanut lainkaan CO2-päästöjä.

Matkalaisten reaktiot olivat yllättyneitä ja innostuneita. Espanjan kaunis luonto tarjosi monipuolisen ympäristön, jossa moni bloggaajista koki sekä hybridin että sähköajon ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Lue tästä Toyota-hybridiakuista, niiden roolista hybridijärjestelmässä, niiden kestävyydestä, materiaaleista, toimivuudesta Suomessa sekä huollettavuudesta. Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan Itselataavia hybrideitä kutsutaan myös nimellä täyshybridi. Nimi kertoo, että auto osaa itsenäisesti valvoa ja huolehtia polttomoottorin, sähkömoottorin ja akun saumattomasta yhteistoiminnasta. Sinun tehtäväsi on ajaa ja nauttia automaattivaihteiston vaivattomuudesta. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota kehittää aktiivisesti autoihin uusia käyttövoimia. Sähköinen autoilu on yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista hybridi- ja polttokennotekniikan ohella. Toyota tuo aivan pian markkinoille uusia mielenkiintoisia sähköautomalleja. Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridin akku voidaan ladata suoraan normaalista pistorasiasta, mutta auto voi myös liikkua hybridin tavoin polttomoottorin ja sähkömoottorin saumattomalla yhteistyöllä.