Kuvittele road trip, josta ei aiheutuisi lainkaan CO2-päästöjä… Näyttääksemme että se on mahdollista, kutsuimme matkailubloggaajia tutkimaan Gironan aluetta Pohjois-Espanjaan – matkantekovälineenä oli tietenkin uusi Toyota Prius Plug-in, jolla sähköajosta voi nauttia 50 km.

Toyota haastoi bloggaajat mukaan täysin uudenlaiselle road tripille. Myös kestävästä kehityksestä ja ympäristöystävällisestä teknologiasta kiinnostuneet bloggaajat ajoivat Prius Plug-inilla Espanjan Gironassa helmikuussa 2017. Yhteistyöllä juhlistimme uuden lataushybridin lanseerausta. Koska uuden Prius Plug-inin sähköajomatka on 50 km, pyysimme heitä ikuistamaan Gironan kauneuden ajamalla enintään 50 kilometrin päähän heidän majapaikastaan. Näin road trip ei tuottanut lainkaan CO2-päästöjä.

Matkalaisten reaktiot olivat yllättyneitä ja innostuneita. Espanjan kaunis luonto tarjosi monipuolisen ympäristön, jossa moni bloggaajista koki sekä hybridin että sähköajon ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Toyota Biopolttoaineet Biopolttoaineet Uudet moottoriratkaisut eivät ole ainoa tapa tavoitella puhtaampia ajoneuvoja. Pyrimme vähentämään riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista etsimällä ympäristöystävällisempiä polttoaineita kuten biopolttoaineet. Parempaa elämää Parempaa elämää Me Toyotalla pyrimme luomaan tulevaisuuden yhteisön, joka elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Kohti parempaa Kohti parempaa Mitä keinoja ja sertifiointitapoja käytämme varmistaaksemme, että olemme matkalla kohti parempaa. Toyotan kattava ympäristöhaaste 2050 – puhtaampaa ilmaa Toyotan kattava ympäristöhaaste 2050 – puhtaampaa ilmaa Toyota haluaa rakentaa ympäristöystävällisiä autoja. Kehitämme jatkuvasti uusia, entistä puhtaampia tapoja valmistaa autoja ja hävittää niitä.