1. Toyota Way
 2. Blogit
 3. Jokainen valinta merkitsee | Toyota Way
Toyota palvelee

Jokainen valinta merkitsee

Heikki Laukkanen
Uuden vuoden alku Toyotalla on ollut täynnä vauhtia ja innostusta, sillä olemme saaneet esitellä maailmalle uuden ja odotetun Toyota C-HR -mallin sekä hyvin varustellun suosituimpien malliemme Limited Edition -malliston.
 • Teksti: Hekki Laukkanen
 • Kuvat: Bo Ingves ja Toyota
 • 30.1.2024
 • Uusi Toyota C-HR sai Suomessa näyttävän ensiesiintymisensä upeassa Lux Helsinki -tapahtumassa. Auto keräsi valtavasti huomiota ja sai paljon hyvää palautetta vierailta. Olimme valinneet alankomaisen Vouw designstudion kanssa toteutetun taideteoksen uudelle Toyota C-HR:lle, koska teoksen suunnittelussa korostui samoja ajatuksia kuin auton suunnittelussakin. Teoksen teemoina olevat teknogia, oivaltaminen ja muotoilu yhdistävänä voimana sopivat täydellisesti uudelle Toyota C-HR:lle. Itse tapahtumassa Toyota C-HR loisti kilpaa valotaideteosten kanssa ja sai tavoittelemamme näyttävän markkinoille tulon!

  Uutuusmallimme Toyota C-HR tarjoaa runsaasti valinnan varaa niin muotoilullaan kuin moottorivaihtoehdoillaankin, kuten koko Toyotan muukin mallisto. Vaihtoehtoja on valtavasti, ja auton valitseminen onkin tätä nykyä entistä haastavampaa. Sloganimme "jokainen valinta merkitsee" sopiikin tähän ajankohtaan erityisen hyvin.

  Vaikka Toyotan laajasta valikoimasta mallin valitseminen voi olla haastavaa, on se samalla suuri mahdollisuus. Uusi Toyota C-HR on hyvä esimerkki vaikkapa siitä, miten auton avulla voi toteuttaa omaa persoonallisuuttaan ja erottua massasta. Toyota C-HR:n ainutlaatuinen muotoilu ja monipuoliset moottorivaihtoehdot sekä mahdollisuus valita hybridin ja pistokehybridin välillä tarjoavat autonhankkijalle vapauden rakentaa juuri sellainen auto, joka parhaiten heijastaa omaa tyyliä.

  Uusi Toyota C-HR sai Suomessa näyttävän ensiesiintymisensä upeassa Lux Helsinki -tapahtumassa. 
   
  Toyota hallitsi ensirekisteröineissä

  Vuonna 2023 Toyota hallitsi Suomen automarkkinoita yli 16 000 myydyllä uudella autolla. Tuhannet ja taas tuhannet Toyotan asiakkaat löysivät itselleen juuri sopivan vaihtoehdon monipuolisen malliston, erilaisten moottorivaihtoehtojen sekä lukuisien varustevaihtoehtojen ansiosta.

  Viime vuonna hybridit olivat erityisen suosittuja, ja entistä useampi valitsi ladattavan hybridin tai täyssähköisen Toyota bZ4X:n. Myös perinteisempien bensiini- ja dieselvaihtoehtojen ystäville oli tarjolla kattavasti vaihtoehtoja.

  Nyt vuosi 2024 on alkanut, ja Toyota jatkaa samoilla periaatteilla. Tarjoamme tänäkin vuonna runsain mitoin vaihtoehtoja ja valinnanvaraa. Laajasta mallistostamme on saatavissa erikokoisia ja -hintaisia vaihtoehtoja, unohtamatta Toyota Approved -vaihtoautoja. Uusi Toyota C-HR onkin loistava esimerkki siitä, miten voi löytää itselleen juuri sopivan vaihtoehdon – olivatpa tarpeet sitten mitkä hyvänsä, löytyy Toyotan mallistosta varmasti ratkaisu. Sinä päätät, mikä malli, moottori ja varustetaso on juuri sinulle sopivin ja mieluisin. Jokainen valinta merkitsee. Tästä teemasta tulemme viestimään jatkossakin, joten seuraa Toyotan ilmoittelua niin mediassa kuin omissa kanavissammekin.

  Tervetuloa Toyotan vuoteen 2024, vuoteen täynnä mahdollisuuksia ja unohtumattomia ajokokemuksia!

 •  
  Blogin kirjoittaja

  Heikki Laukkanen

  Senior Manager, Brand & Digital Marketing Communications
  Toyota Auto Finland

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua