1. Toyota Way
 2. Uutiset
 3. Toyota Proace -mallisto laajenee ja uudistuu
Toyota palvelee

Toyota Proace -mallisto laajenee ja uudistuu

Hyötyajoneuvot
Toyota tuo markkinoille uuden isomman ja monipuolisemman Proace Max -mallin vastaamaan kysyntään suurten pakettiautojen segmentissä. Lisäksi Proace-tuoteperheen aiemmat mallit ovat uudistuneet sekä ulkoasultaan että varustelutasoiltaan.
 • Teksti: Satu Summa
 • Kuvat: Toyota
 • 3.4.2024
 • Toyota Proace- ja Proace City -mallien rinnalle saadaan uutena tulokkaana Proace Max. Lisäksi päivitettiin aiempien Proace-mallien ulkonäköä ja varustelutasoja.

  Hyötyajoneuvomalliston Proace- ja Proace City -mallien rinnalle saadaan uutena tulokkaana täysin uusi Proace Max. Lisäksi Toyota on päivittänyt koko Proace-mallistonsa ulkonäköä ja varustelutasoja myöten vastaamaan nykypäivän tarpeita. Näyttävät keulan ja sisätilojen muotoilut sekä uudet multimediajärjestelmät parantavat käyttäjäkokemusta ja tuovat uutta modernimpaa ilmettä autoihin.

  Proace Max: Ennen näkemätöntä tilavuutta ja monipuolisia vaihtoehtoja

  Proace Max -mallissa on tarjolla kolme erilaista versiota, jotka vastaavat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

  Proace Max -malliston pakettiautoversio tarjoaa monia erilaisia kokoonpanovaihtoehtoja, joissa tilaa voidaan hyödyntää eri tavoin. Pakettiautomallisto tulee myyntiin kahdella eri akselivälillä, kolmella koripituudella sekä kolmella korikorkeudella, joista suurin tarjoaa 17 kuutiometriä tavaratilaa. ”Suurin versio on peräti 6,3 metriä pitkä ja 2,7 metriä korkea. Mallistosta löytyy ratkaisu moneen erilaiseen käyttötarpeeseen, sillä autoja tulee saataville eri korkeuksilla, pituuksilla ja erilaisella kuormakoreilla. Lisäksi autot voidaan sisustaa monella eri tavalla esimerkiksi hyllyillä –aina käyttötarkoituksen mukaisesti”, kertoo Toyota Proace-malliston tuotepäällikkö Kasper Halsas.

  Toinen vaihtoehto Proace Max -mallistosta on monikäyttöinen alustamalli. Mallissa auton ohjaamon takana on vain pelkkä alusta, johon voi rakentaa monenlaisia tavarankuljetuksiin soveltuvia osia, kuten kappaletavaralavan, kuormakorin tai alustan esimerkiksi nosturille. ”Auto on periaatteessa vain pohja, jonka päälle tulee varsinainen varustelu. Alustamallissa on vain auton toiminnalliset osat, tikapuurunko ja hytti. Tämä versio on aivan uutta Toyotan Proace -mallistossa, sillä meillä ei aiemmin ole ollut Proace -tuoteperheessä alustaratkaisuja tarjolla”, kertoo Halsas.

  Kolmantena vaihtoehtona Proace Max -mallistoon saadaan avolavamalli. ”Se on erittäin tarpeellinen lisä hyötyautomallistoomme. Lava on avattavissa kummaltakin sivulta ja päädystä, joten kuormaaminen on helppoa.”

  Toyota Proace Max -malliston pakettiautoversio tarjoaa monia erilaisia kokoonpanovaihtoehtoja, joissa tilaa voidaan hyödyntää eri tavoin.

   

  Sähköistetyt voimalinjat säästävät käyttö- ja huoltokustannuksissa

  Täysin uusi Toyota Proace Max -mallisto on saatavilla myös täyssähköisenä. 

  Toyota Proace -malliston tarjoamat sähköistetyt voimalinjavaihtoehdot ovat merkittävä askel kohti kestävämpää liikkuvuutta, jota esimerkiksi kunnat ja valtio arvostavat suuresti.

  ”Sähkömallien käyttö- ja huoltokulut ovat pienemmät verrattuna perinteisiin voimalinjoihin. Lisäksi Toyota Proace Maxin sähköversio on kaikkein tehokkain Proace -malli. Sen moottoriteho on jopa 270 hevosvoimaa, mutta autossa on silti pitkä sähköajokantama ja hyvä kuormankantokyky”, kertoo Halsas.

  Täysin uusi Toyota Proace Max -mallisto on saatavilla myös täyssähköisenä. 
   
  Mielenrauhaa ja turvaa Toyotan palveluista

  Toyota Professional tarjoaa laajan valikoiman asiakaspalveluita, jotka tukevat hyötyajoneuvojen käyttäjiä. Express-huoltopalvelut, laajennetut aukioloajat ja huollon noutopalvelut ovat osa Toyota Professional -konseptia, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman vaivaton ja luotettava palvelukokemus. ”Express-huolto on varsinkin yrittäjille erittäin hyvä palvelu. Siinä työskentelee kaksi hyötyajoneuvoihin erikoistunutta huippumekaanikkoa yhden asemesta, joten huoltoon kuluva aika puolittuu. Näin yrittäjän aikaa säästyy huomattavasti.”

  Lisäksi Toyota tarjoaa kattavat lisäpalvelut, kuten Toyota Relax -turvan, joka tuo mielenrauhaa hyötyajoneuvojen käyttäjille. ”Toyota Relax -turva kattaa auton yllättävästä rikkoutumisesta koituvat korjauskustannukset, kun ne ovat peräisin jostain muusta viasta kuin normaalista kulumisesta. Sen saa jopa 10 vuoden ikäiseen ja 185 000 kilometriä ajettuun autoon ja jatkuu aina seuraavaan määräaikaishuoltoon asti”, Halsas kertoo.

  Uusi Proace tuo mukanaan täysin uuden keulan ilmeen, päivitetyn moottorivalikoiman ja modernia teknologiaa.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua