1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Joko kuulit Toyota Easysta? Easy on uusi ja helppo tapa hankkia Toyota
Toyota palvelee

Joko kuulit Toyota Easysta? Easy on uusi ja helppo tapa hankkia Toyota

Toyota Easy
Toyota Easy on uusi, Toyotan oma hankintatapatuoteperhe. Valittavissa on yksityisleasing ja osamaksu. Toyota Easyssa asiakas voi valita, mitä palveluita hän sisällyttää kuukausieräänsä.
 • Teksti: Roosa Lumirotko
 • Kuva: Toyota
 • 17.3.2022
 • Kattava Toyota Easy Yksityisleasing

  Toyota Easy Yksityisleasing on auton pitkäaikaista vuokraamista, jossa uuden Toyotan saa käyttöönsä ennalta sovituksi ajaksi kattavalla kuukausierällä. Sopimuksen aikana auton sekä sen renkaiden kunnosta huolehtii Toyota-verkosto, sillä sopimukseen kuuluu aina mm. kahdet renkaat, niiden kausivaihdot ja uusimiset sekä auton huollot.

  Auto käytetään huollossa huolto-ohjelman mukaisesti ja laskut niistä menevät suoraan Toyota Rahoitukselle. Asiakas saa huoltojen ajaksi myös sijaisauton käyttöönsä. Sopimuksen päätteeksi asiakkaan tarvitsee vain palauttaa auto Toyota-liikkeeseen, ja halutessaan vaihtaa se uuteen autoon. Näin asiakas voi nauttia valmiiksi paketoidusta palvelukokonaisuudesta ja helposta autoilusta.

  Joustava Toyota Easy Osamaksu

  Toyota Easy Osamaksu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Toyota Jousto, on nimensä mukaisesti osamaksusopimus, johon kuuluu aina taattu hyvityshinta. Joustava osamaksusopimus mahdollistaa asiakkaalle monipuolisia vaihtoehtoja sopimuksen räätälöintiin, ja kuukausierään voi halutessaan yhdistää sekä auton huollot että vakuutuksen. Asiakas voi myös myydä, vaihtaa tai lunastaa auton kesken sopimuskauden.

  Toyota Easy Osamaksussa kuukausierä lasketaan niin, että sen suuruus vastaisi mahdollisimman hyvin auton käyttöä sopimusajalta. Asiakkaan ajomääräarvion mukaan laskettu kuukausierä ja taattu hyvityshinta tuovat mielenrauhaa auton hankintaan ja käyttöön. Sopimuksen päätteeksi asiakas voi valita, vaihtaako, pitääkö vai palauttaako hän auton. Taatun hyvityshinnan ansioista auton vaihto uuteen onnistuu helposti, sillä sopimuksen päätteeksi auton arvo ei voi olla vähempää kuin sopimuksen loppuvelka.

  Toyota Easy Osamaksusopimuksen saa sekä uusiin Toyota-autoihin että laajaan valikoimaan Toyota-vaihtoautoja.

  Lue lisää Toyota Easysta ja valitse itsellesi sopivin tapa hankkia Toyota.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua