1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Uudistettu MyToyota: Tehosta ajoasi ja säästä
Toyota palvelee

Uudistettu MyToyota: Tehosta ajoasi ja säästä

MyToyota
Viime talvena päivitetty MyToyota-sovellus avaa oven uudenlaiseen, moderniin tapaan nauttia autoilusta. Auton ominaisuuksia voi hallita suoraan puhelimesta käsin – aina ilmastoinnista ja lämmityksestä auton lataamiseen asti.
 • Teksti: Satu Summa
 • Kuvat: Toyota
 • 14.5.2024
 • Viime talvena päivittynyt MyToyota-sovellus tarjoaa käyttäjilleen entistäkin intuitiivisemman ja sujuvamman käyttökokemuksen. Sovellus sisältää laajan valikoiman yhteyspalveluita, jotka tekevät auton hallinnasta vaivatonta ja mukavaa.

  Yksi MyToyota-sovelluksen keskeisistä ominaisuuksista on sovelluksen etäkäyttöpalvelut, joiden ansiosta käyttäjä voi hallita auton toimintoja suoraan puhelimestaan.
  ”Käyttäjä saa puhelimeensa tietoja auton tilasta, ilman että tarvitsee selailla paksuja ohjekirjoja. Auton voi myös valmistella miellyttävän lämpöiseksi tai viileäksi jo ennen kuin on edes astunut sen sisään – vain muutamalla kosketuksella puhelimen näytöllä”, kertoo MyToyota-asiantuntija Tommi Vapaakoski Toyotalta.

  MyToyota tarjoaa myös muita monipuolisia toimintoja, kuten auton sijainnin etsinnän, ohjauksen huoltovaraukseen sekä ajamisen analytiikan. ”Lisäksi sovelluksen avulla voi tarkistaa ja tarvittaessa lukita auton ovet kätevästi etänä”, Vapaakoski lisää.

  Auton lataaminen on MyToyota-sovelluksen avulla entistä yksinkertaisempaa.
  ”Käyttäjä voi yhdistää Toyota-kotilatausaseman sovellukseen ja käynnistää sekä pysäyttää auton latauksen helposti puhelimen kautta. Lisäksi latauksen voi aikatauluttaa haluttuun aikaan”, Vapaakoski mainitsee.

  Sovellus mahdollistaa myös sen, että auton akun varaustason ja kantaman voi tarkistaa sen kautta ennen kuin lähtee ajelulle. MyToyota näyttää myös julkisten latauspisteiden sijainnit.

  MyToyota mahdollistaa myös sen, että auton akun varaustason ja kantaman voi tarkistaa sen kautta ennen kuin lähtee ajelulle.
   
  Opi taloudellisempi ajotapa MyToyotan avulla

  Erityisesti hybridi- ja sähköautoilijoille MyToyota tarjoaa hyödyllisiä toimintoja. Hybridi- ja sähköajovalmentaja pisteyttävät käyttäjän ajomatkat, ja kertovat miten autolla voi ajaa taloudellisemmin. ”MyToyota on virtuaalinen valmentajasi, joka kannustaa ajamaan entistä taloudellisemmin ja säästämään polttoainekustannuksissa. Sähköajovalmentajan vinkkejä noudattamalla voi päästä pidemmälle yhdellä latauksella”, Vapaakoski sanoo.

  Palveluiden saatavuus vaihtelee auton mallin, valmistusvuoden ja varustetason mukaan. Nykymalleissa nämä ominaisuudet ovat kuitenkin jo laajasti saatavilla. Vapaakoski kehottaakin rohkeasti tutustumaan MyToyota-sovellukseen. ”Tämä sovellus tuo mukavuutta Toyota-omistajalle. Kokeile ihmeessä, vaikkei älypuhelimen käyttö olisikaan niin tuttua. Saat paljon lisäarvoa autoiluusi”, kehottaa Vapaakoski.


 •  
  MyToyota

  Lue lisää MyToyota-sovelluksesta täältä!

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua