1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Mitä asiakkaat haluavat tietää rahoituksesta
Toyota palvelee

Mitä asiakkaat haluavat tietää rahoituksesta

Rahoitus
Toyotan rahoituspalveluilla asiakas voi ostaa sekä uusia että käytettyjä autoja Toyota-jälleenmyyjäliikkeistä. Selvitimme Toyota Rahoituksen asiakaspalveluun tulevia asiakkaiden usein kysyttyjä kysymyksiä.
 • Teksti: Roosa Lumirotko
 • Kuva: Adobe
 • 28.10.2021
 • Voinko vaihtaa autoa esimerkiksi jo kahden vuoden jälkeen, kun Toyota Easy -sopimukseni on 5 vuoden pituinen?

  Toyota Easyllä auton hankkiessasi voit vaihtaa autoa myös kesken sopimuksen, koska kyseessä on osamaksusopimus. Auton vaihdosta sovitaan suoraan automyyjän kanssa. Auton hyvitys määrittyy markkinan mukaan, ja autoliike suorittaa siitä ensin jäljellä olevan rahoituksen osuuden suoraan rahoitusyhtiölle, ja jäljelle jäävä osuus voidaan käyttää uuden auton käsirahana tai osana sitä.

  Kuinka laaja vakuutus rahoitetussa autossa tulee olla?

  Rahoitetussa autossa on oltava liikenne- ja kaskovakuutus, joka sisältää kolarivahinko-, hirvi-, ilkivalta-, palo- rahoitus- ja varkausvakuutuksen. Hankkiessasi auton Toyotan rahoituspalveluilla, voit auton oston yhteydessä valita Toyota Rahoituskaskon, joka on valmiiksi paketoitu liikkumisen turva. Se sisältää liikenne- ja kattavan kaskovakuutuksen, jota voit halutessasi vielä täydentää lisäturvilla. Toyota Rahoituskasko laskutetaan auton osamaksun kuukausierän yhteydessä.

  Kuinka paljon rahoitusta minulla on autostani jäljellä?

  Rahoitussopimuksesi tilanteen tarkistat kätevimmin itse asiakkaidemme verkkopalvelusta, My Financesta, osoitteesta myfinance.toyota.fi. Palvelusta näet muun muassa avoimen saldon ja maksutiedot, mikäli haluat suorittaa jäljellä olevan rahoituksen kertasuorituksena. Palveluun kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella, joten asiointi on turvallista.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua