1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Toyotan KINTO Flex -autolla kohti uudenlaista elämää
Toyota palvelee

Toyotan KINTO Flex -autolla kohti uudenlaista elämää

KINTO Flex
Kuukausitilauksella käyttöön saatava auto tarjoaa joustoa ja uusia mahdollisuuksia. Niitä kaipaa, kun elämää rytmittävät opinnot, sosiaalisen median vaikuttajatyö sekä parantumaton MS-tauti.
 • Teksti: Juha-Pekka Honkanen
 • Kuvat: Sandra Kurjen ja KINTO Flexin yhteistyön kuvamateriaalia
 • 1.11.2023
 • Sosiaalisen median vaikuttaja ja opiskelija Sandra Kurki on tehnyt somessa ja haastatteluissa näkyväksi, miten rikas ja monipuolinen elämäntapa on mahdollista MS-taudista huolimatta. Siinä apuna ovat olleet KINTO Flex -palvelusta tilatut Toyotan henkilöautot.

  Aluksi kyse oli vaikuttajayhteistyöstä. Kurki sanoo, että hän kartoitti poikaystävänsä kanssa joustavaa tapaa saada henkilöauto käyttöönsä ilman sitoutumista pidemmäksi aikaa. Kurki kaipasi autoa muun muassa fysioterapiakäynneille menoa varten ja hänen poikaystävänsä puolestaan tarvitsi autoa kesätöidensä ajaksi. 

  Vuokraamisen hinta olisi noussut yli tuhanteen euroon kuukausitasolla. Sitten hän löysi Toyotan KINTO-liikkuvuuspalvelun. Siinä auton saa kuukausitilauksella ja kuukauden irtisanomisajalla samalla tapaa kuin vaikkapa suositut elokuvien tai musiikin striimauspalvelut.

  ”Kun yhteistyökampanja päättyi, jatkoin asiakkaana maksamalla itse. Vaikuttajayhteistyö onnistui siis erinomaisesti, sillä myin palvelun myös itselleni”, hän nauraa.

  KINTO Flex -palvelusta tilattujen autojen turvallisuusvarusteet rohkaisivat Sandraa ajamaan enemmän ja tapaamaan kavereitaan.

   

  Turvallisuusvarusteet innostavat ajamaan

  KINTO Flexin kautta tilatut autot toivat Kurjen elämään sekä luksusta että hyvää, monipuolista arkea. Kurjen MS-tauti vaikeuttaa liikkumista omin avuin ja hän käyttää rollaattoria. Erilaisten apuvälineiden kanssa julkisten kulkuvälineiden käyttäminen on vaikeaa.

  Luksusta edustavat Toyotan perustason automallien lisävarusteet, jotka lähipiirissä ovat olleet tuttuja vain merkittävästi kalliimpien premium-mallien kuskeille. Toisaalta juuri muun muassa kaistavahti, adaptiivinen vakionopeudensäädin ja suuren infonäytön selkeä navigointi ovat tuoneet arkeen uutta rikkautta. Kurki onkin aiemmin puhunut sekä haastatteluissa että sometilillään sairauden aiheuttamasta syrjäytymisestä.

  ”KINTO-palvelusta tilattujen autojen ansiosta lähdin ajamaan paljon rohkeammin, menin paikkoihin, aloin näkemään enemmän kavereita ja aloin elämään itsenäisempää elämää. Siitä se rakkaustarina alkoi.”

  Sandralla on tähän mennessä ollut kolme Toyota Corolla Hatchbackia ja yksi Touring Sports -farmari. 

   

  Auto ei seiso tyhjän panttina

  Syksyn kynnyksellä Kurki irtisanoi KINTO Flex -sopimuksensa. Onhan sen parhaita puolia juuri joustavuus, joka sallii autoilun ja kustannusten päättymisen heti, kun tarvetta ei olekaan esimerkiksi muutaman kuukauden aikana.

  ”Olemme laskeneet autoilun kustannukset jo aiemmin kaikilla eri vaihtoehdoilla, ja aiemmin meille toimivin on ollut KINTO. Seuraavaksi vuorossa on mahdollisesti leasing, mutta voihan olla, että yksinkertaisesti meille tulee takaisin KINTO-auto.”

  Tähän mennessä Kurjella on ollut kolme Toyota Corolla Hatchbackia ja yksi Touring Sports -farmari. Palvelun joustavuudesta kertoo sekin, että sopimusta ja autoa voi vaihtaa kuukauden irtisanomisajalla. Näin tehtiin esimerkiksi silloin, kun Kurki muutti Lappeenrannasta Espooseen, ja sai samalla uuden auton alleen.

  ”Hatchbackeihin mahtui tavarat hyvin mukaan, mutta Touring Sportsiin ihastuin. Kaksi rollaattoria ja erilaiset apuvälineet vievät tilaa. Ja vielä se, että autolla oli ajettu vain kuusi kilometriä, kun sain sen haltuuni.”


 • KINTO Flex 

  • KINTO Flex mahdollistaa tilaajalle oman auton tarjoaman vapauden helposti ja huolettomasti, vain kuukauden sitoutumisella.

  • Tilaajan ei tarvitse huolehtia huolloista, vakuutuksista tai renkaiden vaihdosta ja säilytyksestä. Toyotan KINTO Flex -palvelu hoitaa ne tilaajan puolesta. Kaikki nämä sisältyvät maksukortilta veloitettavaan kuukausihintaan.

  • Vain kuukauden sitoutumisaika mahdollistaa sen, että autoa voi käyttää juuri niin kauan kuin sitä tarvitsee.

  Lue lisää KINTO Flex -palvelusta.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua