1. Toyota Way
 2. Ympäristö ja vastuullisuus
 3. Toyota jatkaa Para School Dayn tukemista
Toyota palvelee

Toyota jatkaa Para School Dayn tukemista

Para School Day
Para School Day on lisännyt kohdekoulujen oppilaiden suvaitsevaisuutta erilaisuutta kohtaan.
 • Teksti: Pekka Karvinen
 • Kuvat: Juhani Järvenpää/Suomen Olympiakomitea
 • 2.4.2020
 • Paralympiakomitean organisoima Para School Day -kiertue tavoitti yli 25 000 oppilasta kouluissa ympäri Suomen viime vuoden aikana. Kiertue oli pelkästään syksyn aikana kymmenen viikkoa tien päällä.

  Koulujen opettajilta saatujen palautteiden perusteella tapahtumapäivä on lisännyt suvaitsevaisuutta erilaisuutta kohtaan. Vastaajien mukaan oppilaat ymmärtävät ja arvostavat toisiaan enemmän tapahtumapäivän jälkeen.

  Toyota Auto Finland Oy on tukenut Para School Day -kiertuetta vuodesta 2018 lähtien ja jatkaa tukeaan vuonna 2020 sekä taloudellisesti että kiertueen käytettävissä olevan pakettiauton muodossa.

  ”Kiertue on erittäin tärkeä tapahtuma. On ollut mukavaa huomata, että olemme yhdessä Paralympiakomitean kanssa pystyneet edistämään sekä paraurheilun että vammaisuuden ymmärrystä. Myös Toyotan oman Start Your Impossible -liikkeen periaatteena on, että liikkuminen on jokaisen perusoikeus ja kaikille löytyy oma tapa liikkua”, toteaa Toyota Auto Finland Oy:n markkinointijohtaja Mikko Kekäläinen.

  ”Yhdessä olemme enemmän kuin omat tavoitteemme ja tekemisemme olisivat erikseen, joten jatkamme yhteistyötä ilomielin myös vuonna 2020.”

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua