1. Toyota Way
 2. Ympäristö ja vastuullisuus
 3. Toyotan ympäristötavoite 1: Uusien ajoneuvojen CO2-nollapäästöt
Toyota palvelee

Toyotan ympäristötavoite 1: Uusien ajoneuvojen CO2-nollapäästöt

Toyotan ympäristötavoitteet 2050
Vuonna 2015 tehtyyn Toyota Ympäristötavoite 2050 -julkaisuun sisältyy kuusi osa-aluetta, jotka ohjaavat kaikkea Toyotan toimintaa.
 • Teksti: Toyota
 • Kuvat: Toyota
 • 26.4.2021
 • Toyotan ympäristötavoitteet 2050 liittyvät uusien tuotteiden ja teknologioiden markkinoille tuomiseen, mutta antavat samalla Toyotalle mahdollisuuden oppia ja vähentää toimintansa ympäristövaikutuksia.

   

  Toyotan ympäristötavoite 1: Uusien ajoneuvojen CO2-nollapäästöt
   
  Uusien ajoneuvojen CO2-nollapäästöt

  Ensimmäinen Toyotan ympäristötavoite on se, että Toyota vähentää uusien ajoneuvojensa CO2-hiilidioksiidipäästöjä vuoteen 2050 mennessä 90 % vuoden 2010 tasoon verrattuna.

  Päästäkseen tavoitteeseensa Toyota tekee perinteisiä voimanlähteitä käyttävistä autoistaan entistäkin polttoainetehokkaampia. Lisäksi kehitetään seuraavan sukupolven ajoneuvoista vähäpäästöisiä tai peräti nollapäästöisiä. Tämä koskee niin hybrideitä, lataushybrideitä kuin sähkö- ja polttokennoautoja.

  Vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntävät autot muuttuvat merkityksellisiksi vasta silloin, kun ne ovat laajasti käytössä. Toyota pyrkii edesauttamaan näiden autojen laajempaa tarjontaa ja kannustamaan tarvittavien infrastruktuurien kehittämistä, kuten esimerkiksi kaasuasemien ja latauspisteiden tarjontaa.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua