Löydä jälleenmyyjäsi
Ota yhteyttä Toyotaan
Tilaa Toyota-uutiskirje
MyToyota

Toyota on laadukkain ja luotetuin

Laatu on kaiken tekemisemme keskipisteessä

Auton omistajalle laatu merkitsee sitä, että auto on luotettava ja toimintavarma. Laatu tarkoittaa myös turvallisuutta, alhaisempia huoltokustannuksia ja parempaa jälleenmyyntiarvoa. Ominaisuuksia, joista juuri Toyota tunnetaan. Korkea laatu on Toyotan toimintatavan tärkein arvo ja päämäärä.

Toiminnan jatkuvan parantamisen periaate

Toiminnan jatkuvan parantamisen periaate eli Kaizen tähtää kokonaislaadun hiomiseen mahdollisimman lähelle täydellisyyttä. Arjen työssä tämä tarkoittaa sitä, että kehityksessä, tuotannossa ja huollossa puututaan jokaiseen havaittuun ongelmaan ja ne korjataan. Tämän ansiosta Toyotan laatu on tunnetusti omaa luokkaansa.

Toyotaan luotetaan hyvästä syystä

Puolueettomat tutkimukset todistavat Toyotan laadun ja Toyota on mm. Interbrandin mukaan vuodesta toiseen maailman arvostetuin automerkki. Saksan suurimman katsastuslaitoksen TÜV:n, A-Katsastuksen ja Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin viimeisimmissä katsastustilastoissa Toyota on läpäissyt katsastuksen ongelmitta useammin kuin muut automerkit. Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Toyota on ollut autoilijoiden suosikki jo reilusti yli kymmenen kertaa peräkkäin! Toyota on kestomenestyjä myös Saksan Auto Bild -lehden laatutesteissä ja mm. Tuulilasin Merkkien Merkki -tutkimuksessa.

Toyota tunnetaan laadusta

Lue lisää: