1. Discover Toyota
 2. Laatu
 3. Näyttöjä laadusta
Toyota palvelee

Toyotaan luotetaan hyvästä syystä

Näyttöjä laadusta

Toyota on maailman arvostetuin ja luotetuin automerkki, ja useat puolueettomat tutkimukset todistavat Toyotan laadun. Vuodesta toiseen Toyota on ollut kestomenestyjä niin maailmanlaajuisissa kuin kotimaisissa arvostusmittauksissa ja laatuvertailuissa sekä katsastustilastoissa. Auton ostajalle Toyotan menestys ja tunnustettu laatu merkitsee varmuutta, luotettavuutta, edullisia käyttö- ja huoltokustannuksia sekä parempaa jälleenmyyntiarvoa.

 • Katsastustilastojen hallitsija

  Tutkimusten mukaan auton luotettavuus on suomalaiselle auton ostajalle kaikkein tärkein ominaisuus. Toyota-autoilija voikin lukea katsastustilastoja tyytyväisenä, sillä vuodesta toiseen Toyota komeilee listalla vähävikaisimpana automerkkinä. Esimerkiksi vuonna 2021 ei katsastuksessa hylätty yhtään vuonna 2018 käyttöön otettua Toyota Corolla -autoa.

 • Maailman arvokkain autobrändi

  Interbrandin julkaiseman Best Global Brands 2021 -tutkimuksen mukaan Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi. Lisäksi Toyota säilytti paikkansa maailman kymmenen arvokkaimman brändin joukossa ollen sijalla 7.

  Autoala elää historiansa suurinta murroskautta. Parhaiten pärjäävät autobrändit ovat jo tehneet toimintaansa sellaisia muutoksia, joiden avulla pystytään vastaamaan paremmin kuluttajien nopeasti kasvaviin vaatimuksiin. Toyota pyrkii määrätietoisesti kohti sellaista yhteiskuntaa, joka huomioi ympäristön ja jossa liikkuminen on mahdollista kaikille. Se onkin muuttumassa autoja valmistavasta yrityksestä yritykseksi, joka tarjoaa kattavia liikkumispalveluja kaikille.

 • Suomen luotetuin automerkki

  Toyota on valittu Suomen luotetuimmaksi automerkiksi jo peräti 19 kertaa peräkkäin Valittujen Palojen teettämässä tutkimuksessa. Lähes joka viides vastaaja nimesi Toyotan luotetuimmaksi merkiksi. Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teettää brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella.

 • Merkkiuskollisuustutkimuksen voittaja

  Traficomin tilastoihin perustuvassa Bisnoden merkkiuskollisuustukimuksessa Toyota on napannut ykköspaikan jo seitsemän kertaa peräkkäin. Menestyksen takana on etenkin Toyotan laaja mallisto, josta löytyy jokaiselle sopiva auto käyttötarpeen ja elämäntilanteen mukaan.

 • Palkitut tuotteet

  Lukuisat kansainväliset ja kotimaiset tunnustukset kertovat tuotteidemme korkeasta laadusta – esim. Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid voitti Tekniikan Maailma -lehden vuotuisen talviautovertailun vuonna 2020, Toyota Yaris palkittiin arvostetulla Vuoden Auto 2021 -tittelillä ja Toyota Hiluxille myönnettiin hiljattain International Pick-up Award 2022/2023 -palkinto.