1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Asioinnin nopeus ja toimivuus vakuuttivat Toyota Vakuutuksen hankkineet
Toyota palvelee

Asioinnin nopeus ja toimivuus vakuuttivat Toyota Vakuutuksen hankkineet

Toyota Vakuutus
Toyota Vakuutuksen hankkineilta kysyttiin asiakastutkimuksessa, miksi he päätyivät valitsemaan juuri Toyota Vakuutuksen ja millaisia kokemuksia heillä on autovakuutuksestaan ollut.
 • Teksti: Totte Raivisto
 • Kuvat: If ja Getty Images
 • 26.4.2022
 • Asiakkaiden mukaan tärkeimmät valintaan vaikuttaneet asiat olivat aiemmat kokemukset vakuutusyhtiöstä, kilpailukykyinen hinta, luotettavuus sekä lupaus alkuperäisten varaosien käytöstä. Tutkimukseen vastaajista 84 % piti Toyota Vakuutusta parhaana vakuutusvaihtoehtona omalle Toyotalleen.

  Luottamus ja kokemus vakuutusyhtiöstä vaikuttavat valintaan

  Tärkein autovakuutuksen valintaan vaikuttanut tekijä on asiakkaiden mukaan kokemus aiemmasta vakuutusyhtiöstä. 60 % vastaajista piti aiempaa kokemusta vakuutusyhtiöstä tärkeimpänä tekijänä ostopäätöksen teossa ja peräti 95 % vastaajista tärkeinä tai erittäin tärkeinä.

  ”Koska vakuutusyhtiö on minulle ennestään tuttu.”

  Luottamus on muutenkin kyselyn mukaan Toyota-kuljettajille tärkeää. Vakuutusyhtiön luotettavuutta erittäin tai melko tärkeänä piti vastaajista melkein kaikki, 99 % vastaajista.

  Useimmiten asiakkaat ovat hankkineet Toyota Vakuutuksensa jo autoliikkeestä: 65 % vakuutuksen hankkineista osti vakuutuksen autonoston yhteydessä.


  Toyota-vakuutetut autot korjataan aina Toyota-korjaamossa alkuperäisillä varasosilla, kuten esimerkiksi uudella tuulilasilla silloin, kun lasivaurio on käynyt.

   

  Korjaamon ammattitaitoon ja alkuperäisten varaosien käyttöön luotetaan

  Toyota-vakuutetut autot korjataan aina Toyota-korjaamossa – ammattitaidolla ja alkuperäisillä varasosilla. Tällä taataan se, että auton jälleenmyyntiarvo pysyy mahdollisimman korkealla ja auto on turvallinen ajopeli myös vahingon jälkeen. Tätä arvostavat tutkimuksen tulosten mukaan myös asiakkaat.

  ”Autolle sattui pian ostotapahtuman jälkeen peltivahinko, merkkikorjaamossa auto hoidettiin kuntoon ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen.”

  Kyselyn mukaan asiakkaat luottavat myös vakuutusyhtiön ja korjaamon antamaan lupaukseen. Vastaajista yli 90 % oli varma siitä, että hänen autossaan käytetään alkuperäisiä varaosia ja että korjauksen laatu on ensiluokkaista.

  Kattava turva kilpailukykyiseen hintaan

  Tutkimuksen mukaan asiakkaat arvostavat kattavaa turvaa, mutta toisaalta vakuutuksen hinnan on oltava kilpailukykyinen. Asiakkaat olivat lähes yksimielisiä siitä, että vakuutuksen hinta on tärkein autovakuutuksen valintaan vaikuttanut tekijä.

  ”Vertasin kattavuutta ja hintaa aiempaan vakuutukseeni.”

  Toyota Vakuutukseen sisältyy liikennevakuutus ja asiakkaan tarpeisiin räätälöity kaskovakuutusturva. Täyskaskoa voi myös halutessaan täydentää valinnaisilla lisäturvilla: lasiturvalla, lunastusturvalla ja sijaisautopalvelulla. Osakaskoon voi valita valinnaisena turvana lasiturvan. Hyvä ominaisuus Toyota Vakuutuksessa on se, että hinta määräytyy ajokilometrien mukaan.

  Toyota Vakuutuksen hankkiva voi liittyä myös If Etuohjelmaan, jossa on mahdollista saada alennusta jopa 15 prosenttia esimerkiksi kotivakuutuksesta.


  Toyota Vakuutuksen hankkiva voikin ajella tiellä huolettomana, apua on nimittäin saatavilla vuorokauden ympäri.

   

  Asioinnin nopeus, varmuus ja toimivuus yllättivät

  Vaikka moni asiakas on ollut Ifin asiakkaana jo aiemmin, Toyota Vakuutus on onnistunut yllättämään monet monipuolisuudellaan. Jopa 92 % prosenttia vastaajista koki, että Toyota Vakuutus ja sen sisältämä palvelu on täyttänyt tai ylittänyt heidän odotuksensa.

  Kiitosta saivat erityisesti hyvä tavoitettavuus vahingon sattuessa sekä asioinnin nopeus, varmuus ja toimivuus. Toyota Vakuutuksen hankkiva voikin ajella tiellä huolettomana, apua on nimittäin saatavilla vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelu on aina apuna vahingon sattuessa numerossa 010 19 19 70.

  ”Uskomattoman nopea ja hyvä palvelu pelasti minut rengasrikon sattuessa. Auton ollessa korjaamolla minulla oli käytössä hyvä sijaisauto, joka pelasti minun jokapäiväisen elämän sujumisen. Ehdottomasti suosittelen!”

  Asiakaskyselyyn vastasi 990 Toyota Vakuutuksen hankkinutta.

  Toyota Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, rekisteröity kotipaikka Tukholma, Y-tunnus 1602149-8, PL 4, 00025 IF

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua