1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Automyyjät kertovat: Mitä asiakkaat haluavat tietää rahoituksesta
Toyota palvelee

Automyyjät kertovat: Mitä asiakkaat haluavat tietää rahoituksesta

Toyota Rahoitus
Toyota Way selvitti Toyotan automyyjiltä, mitä asiakkaat rahoitukseen liittyen heiltä kysyvät. Voiko esimerkiksi ajaa enemmän kuin mitä sopimukseen on arvioitu?
 • Teksti: Roosa Lumirotko
 • Kuva: Toyota
 • 8.4.2021
 • Sandra Roos, automyyjä, Metroauto Oy Toyota Itäkeskus
  Mitä tapahtuu, jos ajaa enemmän kuin Toyota Easy -sopimukseen ajokilometreihin on arvioinut?

  Mikäli Toyota Easy -sopimuksessa mainittu enimmäiskilometrimäärä palautushetkellä on ylitetty alle 5000 kilometrillä, ei sillä ole vaikutusta sopimukseen. Jos ylitys on tätä enemmän, sopimuksen taattu hyvityshinta raukeaa, ja sopimus muuttuu normaaliksi osamaksusopimukseksi. Toyota Rahoituksen asiakaspalvelun kanssa voi sopia kilometrimuutoksesta kesken sopimuksen, mikäli vaikuttaa siltä, etteivät sopimuskilometrit tule riittämään.

  Kenneth Norrgård, myynti­päällikkö, Autoliike Nystedt Oy Kokkola & Pietarsaari
  Mitä tapahtuu Toyota Easy -sopimuksen päättyessä?

  Toyota Easy mahdollistaa vaihdon myös kesken sopimuksen, ja näin usein käykin. Mikäli asiakas pitää auton aina sopimuksen loppuun saakka, voi hän valita, vaihtaako uuteen, pitääkö vai palauttaako auton. Jos auton päättää pitää, voi loppuerän suorittaa joko kerralla tai osissa.

  Petteri Antikainen, automyyjä, Teknotoimi Oy / Autokiila Turku
  Voiko osamaksusopimuksen eräpäivää siirtää?

  Eräpäivää voi siirtää. Toyota Rahoi­tuksen asiakkaat voivat My Finance -verkkopalvelussa itse veloituksetta siirtää aina lähestyvää yksittäistä eräpäivää enintään kuukaudella eteenpäin. Mikäli kuukausittaista, toistuvaa eräpäivää halutaan muuttaa, voi My Finance -palvelusta lähettää toimeksi­annon asiakaspalveluun, ja tällöin siirrosta veloitetaan hinnaston mukainen kulu.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua