1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Huoltorahoitus tuo helpotusta autoilijan kuluihin
Toyota palvelee

Huoltorahoitus tuo helpotusta autoilijan kuluihin

Toyota Huoltorahoitus
Toyota Huoltorahoituksella autoilija voi maksaa uudet renkaat, yksilölliset lisävarusteet tai laajan huollon itselle sopivissa erissä.
 • Teksti: Sami Takala
 • Kuva: Adobe
 • 10.6.2020
 • Autoillessa vastaan tulee toisinaan yllätyksiä, joista koituu äkillisiä kuluja. Kaikkia autoiluun liittyviä laskuja ei ole kuitenkaan pakko maksaa pois yhdellä kertaa. Toyotan asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää esimerkiksi Toyota Huoltorahoitusta.

  ”Jos on edessä vaikka isompi huolto, uusien renkaiden hankinta tai kolarikorjaus, jota vakuutusyhtiö ei korvaa, Toyota Huoltorahoituksella on mahdollista tasapainottaa kustannuksia ja omaa taloutta”, sanoo Toyotan jälkimarkkinoinnin markkinointiviestintäpäällikkö Totte Raivisto.

  Helppo hakea

  Toyota Huoltorahoitus on aiemmin ollut nimellä Korjaamoluotto.

  ”Nimen muuttumisen lisäksi näkyvin uudistus liittyy itse rahoitussopimuksen helpottamiseen. Halusimme, että asiointi huoltoliikkeessä olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa sekä asiakkaan että henkilöstön kannalta”, Raivisto sanoo.

  Käytännössä asiakas tekee rahoitussopimuksen huoltoneuvojan kanssa valtuutetussa Toyota-liikkeessä sen sijaan, että maksaisi laskun heti esimerkiksi luottokortilla.

  ”Luottopäätöksen asiakas saa tiskillä hetkessä, ja itse sopimus allekirjoitetaan sähköisesti asiakkaan matkapuhelinta hyödyntäen.”

  Raiviston mukaan myös perinteinen allekirjoitus käsin onnistuu, jos asiakas niin toivoo.

  ”Rahoitushakemus ja -sopimus hoituu joka tapauksessa näppärästi huollossa asioinnin yhteydessä.”

  Palvelut verkossa

  Asiakas voi tehdä itse esimerkkilaskelmia Toyota Rahoituksen verkkosivuilla olevalla rahoituslaskurilla. Määrittelemällä rahoitettavan summan ja rahoitusajan saa laskettua luoton kuukausierän ja kulut. Halutessaan verkossa saa luottopäätöksen jo ennakkoon.

  Toyotan Huoltovarauspalvelu puolestaan kertoo huollon ja valittujen lisävarustehankintojen kokonaishinnan, mikä helpottaa rahoituksen hakemista tarvittavalle summalle.

  Luoton määräksi voi valita 300–2 500 euroa ja sopimuskauden pituudeksi 3–24 kuukautta. Rahoituksen korko on 9,9 prosenttia. Sen lisäksi ei tule muita kuluja.

  Lisätietoja:
  Lue lisää huoltorahoituksesta.Opens in new window
  Rahoitusvinkkeihin pääset täältä.Opens in new window


 • Esimerkkilaskelma
  • Rahoitettava summa: 1 500 euroa
  • Rahoitusaika: 20 kuukautta
  • Korko: 9,9 prosenttia
  • Todellinen vuosikorko: 10,36 prosenttia
  • Luottokustannukset yhteensä: 133,32 euroa
  • Kuukausierä: 81,67 euroa

  Asiakas saa noudettua maksutiedot sopimukseensa helposti Toyota Rahoituksen My Finance -palvelusta. Lisäksi verkkopalvelussa pystyy hoitamaan sopimukseen liittyviä asioita kätevästi.


   

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua