1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Mitä on Toyota Easy Yksityisleasing? Toyota Rahoitus kertoo tärkeimmät faktat
Toyota palvelee

Mitä on Toyota Easy Yksityisleasing? Toyota Rahoitus kertoo tärkeimmät faktat

Toyota Easy Yksityisleasing
Yksityisleasingin suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana. Mutta mitä yksityisleasing oikein tarkoittaa? Toyota Rahoitus kertoo tärkeimmät faktat uudesta Toyota Easy Yksityisleasing -hankintatavasta.
 • Teksti: Roosa Lumirotko
 • Kuva: Adobe
 • 27.4.2022
 • Yksityisleasing pähkinänkuoressa

  Yksityisleasing on pitkäaikaista auton vuokrausta, jossa asiakas saa uuden auton käyttöönsä ennalta sovituksi ajaksi. Sopimusajalta maksetaan arvonlisäverollista vuokraa, ja sopimuksen päätteeksi asiakas palauttaa auton. Toyota Easy Yksityisleasingissa ei makseta vain auton käyttöoikeudesta, vaan kuukausivuokra kattaa laajasti autoiluun liittyviä kuluja.

  Toyota Easy Yksityisleasingin kattaa monet autoilun menot

  Toyota Easy Yksityisleasing -sopimukseen kuuluu aina auton huollot ja tekniset korjaukset, sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi, kahdet renkaat, niiden kausivaihdot ja rengassarjojen uusimiset niiden kuluessa. Lisäksi kuukausivuokraan saa yhdistettyä myös autovakuutuksen, jolloin palvelukokonaisuus kattaa lähes kaikki autoiluun liittyvät kulut.

  Yksityisleasingilla auton hankkiessa voi oman autonsa hyvin antaa vaihdossa
  Asiakkaan nykyisestä autosta tehdään erillinen ostotarjous ja -sopimus, ja sen hyvityshinta maksetaan suoraan asiakkaan tilille. Mikäli nykyisessä autossa on loppuvelkaa rahoitusyhtiöön, Toyota-liike hoitaa sen asiakkaan puolesta ja maksaa sen jälkeen ylijäävän osuuden tilille.

  Yksityisleasingissa ei ole käsirahaa

  Yksityisleasingissa ei käytetä käsirahaa, ja lähtökohtaisesti kaikki vuokraerät ovat samansuuruisia. Tapauskohtaisesti Toyota Rahoitus voi luottopäätösperustein edellyttää sopimukselle ensimmäistä suurempaa vuokraerää.

  Auton kunnosta pidetään huolta Toyota-huollossa

  Asiakkaan tulee huollattaa auto huolto-ohjelman mukaisesti valitsemassaan Toyota-huollossa. Toyotan huoltoverkostoon kuuluu Suomessa yli 80 pistettä. Asiakas saa määräaikaishuoltojen ajaksi käyttöönsä sijaisauton, ja huolto laskuttaa käynnistä suoraan Toyota Rahoitusta.

  Sopimusta voidaan muuttaa kesken kauden

  Sopimukselle voi sopia kilometrimuutoksesta Toyota Rahoituksen asiakaspalvelun kanssa missä vaiheessa sopimusta tahansa. Mikäli sopimuksen haluaa keskeyttää ennenaikaisesti, asiakkaalta veloitetaan sopimuksen purkumaksu. Seon 30 % jäljellä olevista vuokraeristä tai vähintään kolmen kuukauden vuokraa vastaava määrä. Toyota Rahoituksen asiakaspalvelu neuvoo Toyota Easy Yksityisleasing -asiakkaita kaikissa sopimukseen liittyvissä kysymyksissä.

  Sopimuksen päättyessä auto palautetaan

  Sopimuksen päätteeksi auto palautetaan Toyota-liikkeeseen ja asiakas tarkistaa auton kunnon yhdessä Toyota-myyjän kanssa. Mikäli autoilutarpeet jatkuvat, asiakkaan kannattaa tilata uusi auto hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä. Jos uuden auton saapuminen venyy, voidaan nykyistä sopimusta jatkaa, kunnes uusi auto saapuu.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua