1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Toyota Rahoituskasko suojaa hinnannousulta
Toyota palvelee

Toyota Rahoituskasko suojaa hinnannousulta

Toyota Vakuutus

Toyota Rahoituskasko kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, sillä sen avulla voi suojata auton vakuutuskulut hinnannousulta auton rahoitussopimuksen aikana.  

 • Teksti: Sanna Tapola
 • Kuvat: Sam Jamsen ja Toyota
 • 22.11.2022
 • "Toyota Rahoituskasko tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Toyotan ostava saa auton rahoitussopimuksen lisäksi samassa paketissa autolleen sekä liikennevakuutuksen että täyskaskon. Käytännössä asiakas saa vain yhden laskun, jossa näkyy selvästi kuukausittaiset kulut auton rahoituksesta ja vakuutuksista", kertoo Toyota Vakuutuksen tuotepäällikkö Janne Sivenius.

  Rahoituskaskon saa lisättyä rahoitussopimukselle, kun auton rahoittaa Toyota Rahoituksella.

  Vakuutuksen hinta pysyy samana

  Rahoituskaskon isoin valtti Siveniuksen mielestä on se, että se on inflaatiosuojattu, eli vakuuttamisen kustannukset eivät nouse missään tilanteessa auton rahoitussopimuksen voimassaolon aikana.

  "Tässä maailmantilanteessa, jossa kaikki kustannukset kipuavat ylöspäin, voi rahoituskaskon avulla varmistaa, että vakuuttamisen kustannukset ainakin pysyvät samana. Kiinteän hinnan vuoksi autoilijan ei tarvitse myöskään miettiä monimutkaisia bonusjärjestelmiä."

  Pysyvän hinnan ja simppelin laskutuksen vuoksi Toyota Rahoituskasko on näppärä ratkaisu Toyotan ostavalle. Rahoitussopimukset ovat voimassa keskimäärin 36 kuukautta.

  "Asiakkaat ovat yhä enemmän hintatietoisia ja haluavat saada autoiluun liittyvät kulut tarkasti tietoonsa kuukausitasolla. Siksi Toyota Rahoituskaskon suosio on kasvanut jatkuvasti", Sivenius lisää.

  "Rahoituskaskon isoin valtti on se, että se on inflaatiosuojattu, eli vakuuttamisen kustannukset eivät nouse missään tilanteessa auton rahoitussopimuksen voimassaolon aikana", kertoo Toyota Vakuutuksen tuotepäällikkö Janne Sivenius.
   
  Sopiiko Toyota Rahoituskasko uuteen ja käytettyyn autoon?

  Rahoituskasko sisältää aina sekä liikennevakuutuksen että täyskaskon, mutta vakuutukseen saa lisäturvana myös lasiturvan, sijaisautopalvelun tai lunastusturvan. Siksi Toyota Rahoituskasko sopii Siveniuksen mukaan hyvin sekä uusille että käytetyille autoille.

  "Lisäturvat, varsinkin lunastusturva, ovat hyviä valintoja erityisesti uuteen autoon. Käytettyyn autoon ei taas ole aina välttämätöntä hankkia kaikkia lisäturvia. Siksi on hyvä, että autolle voi valita tarvitsemansa lisäturvat", toteaa Sivenius.

  Rahoituskaskossa ei ole bonuksia

  Toyota Rahoituskasko turvaa autoilijaa ja autoa samaan tapaan kuin muutkin vakuutukset. Monimutkaisia bonusjärjestelmiä autoilijan ei sen sijaan tarvitse miettiä.

  "Rahoituskasko on niin sanotusti bonusoikeudeton eli siinä ei ole perinteisiä bonuksia. Bonukset eivät siis voi tippua tai vakuutusmaksut nousta, vaikka kolaroisi autollaan useamman kerran", Sivenius selventää.

  Vahinkotilanteessa Toyota Rahoituskaskon omaava saa apua tien päällä kellon ympäri. If Apuun voi ottaa yhteyttä verkossa tai puhelimitse numerosta 010 19 18 40. Myös Toyotan osaava korjaamoverkosto on tukena, jos vahinko sattuu.

  Jos autolla on Toyota Rahoituskasko, auto korjataan aina alkuperäisillä varaosilla merkkikorjaamossa. Tällä taataan se, että jälleenmyyntiarvo pysyy mahdollisimman korkealla ja auto on turvallinen ajopeli myös vahingon jälkeen.


 • Miten rahoituskaskon hinta muodostuu?

  • Rahoituskaskossa hintaan vaikuttavat esimerkiksi arvio autolla vuosittain ajettavasta kilometrimäärästä sekä vakuutettavan ajoneuvon tiedot.

  • Laskimme rahoituskaskon hinnat Leevin, Leenan ja Kimmon autoille.

  • Kaikissa esimerkeissä ajoneuvolla ajetaan vuosittain 15 000 kilometriä.

  • Rahoituskaskoon sisältyvien liikennevakuutuksen ja täyskaskon lisäksi vakuutus pitää sisällään lasi- ja lunastusturvan

  29-vuotias Leevi, asuinpaikka Oulu, ajoneuvona Toyota Corolla (vm. 2015)

  Rahoituskaskon hinta yhteensä 61 €/kk.
  (Sisältää liikennevakuutuksen, täyskaskon, lasiturvan ja lunastusturvan)

  63-vuotias Leena, asuinpaikka Tampere, ajoneuvona uusi Toyota Yaris

  Rahoituskaskon hinta yhteensä 48 €/kk.
  (Sisältää liikennevakuutuksen, täyskaskon, lasiturvan ja lunastusturvan)

  50-vuotias Kimmo, asuinpaikka Helsinki, ajoneuvona uusi Toyota bZ4X -täyssähköauto

  Rahoituskaskon hinta yhteensä 75 €/kk. 
  (Sisältää liikennevakuutuksen, täyskaskon, lasiturvan ja lunastusturvan)

  Toyota Rahoituskaskosta voi kysyä lisää tai sen voi liittää rahoitussopimukseen kaikissa Toyota-jälleenmyyntipisteissä

  If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike ​myöntää rahoituskaskon Toyota Finance Finland Oy:n rahoitussopimuksiin.


   

   

   

   

   

   

   

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje