1. Ajankohtaista
 2. Uusi, suuri Corolla Hybrid. Eteenpäin ja ohi.
Toyota palvelee

Uusi suuri Corolla Hybrid.

Eteenpäin ja ohi.

Ei pelkästään iso, vaan suuri

Corolla on uudestisyntynyt. Kuvittele itsellesi telinevoimistelijan keskivartalokorsetti ja pikajuoksijan kiihtyvyys, eteesi tiukka kaarre. Corolla Hybridin uudenlainen alustarakenne yhdistettynä tehokkaaseen hybridimoottoriin tekee ajokokemuksesta ohittamattoman. Uuden aikakauden Corolla on suuri tiloiltaan, suuri mukavuudeltaan ja suuri ajettavuudeltaan – pientä siinä on vain kulutus ja päästöt.

Hatchback, Touring Sports vai Sedan? Pahoittelemme, jos valinta on vaikea. Corollan kaikki kolme korimallia ovat oman luokkansa priimuksia. Kaikissa ohittamaton ajettavuus ja ulkoinen muotoilu herättävät tunteita, sillä laatu näkyy ja tuntuu. Hatchbackissä ja Touring Sportsissa hybridivaihtoehtoja on kaksi, taloudellinen 1.8 l ja urheilullinen 2.0 l. Korkean tason Toyota Safety Sense -turvallisuus luo mielenrauhaa vakiona. Kun maailma muuttuu, mitä sinä teet?

Kolme korimallia, kolme suurta

 •  
  Corolla Touring Sports

  Corolla Touring Sports on nyt luokkaansa suurempi. Suuri ja tehokas, jopa 2.0 -litrainen hybridimoottori, hulppeat, lähes 600l tavaratilat, mahdollisuus heilutella pitkiä jalkoja takapenkilläkin. Lisävarusteena sähköinen takaluukku, joka aukeaa jopa vasemmalla jalalla. Kaksi hybridivaihtoehtoa. Mitä vielä odotat?

 •  
  Corolla Sedan

  Hienostunut ja älykäs Corolla Sedan on uuden aikakauden sanansaattaja. Nautiskellen ajettava, silti taloudellinen ja vähäpäästöinen, uudestisyntynyt Corolla tottelee puhetta ja tuo mielenrauhaa aktiivisen kaistanseurannan ja mukautuvan vakionopeuden säätimen avulla. Modernin Corolla Sedanin voimanlähteenä toimii Toyotan itselataava hybriditekniikka.

 •  
  Corolla Hatchback

  Jos haluat ajamisen olevan hauskaa, Hatchbackin mukava ja urheilullinen, hienosäädettävä kuljettajan istuin on sinun paikkasi. Lämmitettävän ohjauspyörän painikkeiden avulla pystyt hallitsemaan toimintoja helposti. Hatchbackin 2,0-litraiseen moottoriin perustuva hybriditekniikka tekee ajokokemuksesta ohittamattoman. Kaksi hybridivaihtoehtoa.

Ohittamattomat varusteet jo Active-varustetasossa

Lämmitetty ohjauspyörä

LED-ajovalot

Uuden sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet

Hämärätunnistin

8" Toyota Touch ja 7" mittariston näyttö

Erillinen automaatti-ilmastointi kuljettajalle ja vieressä istujalle

Puhallusilma myös takamatkustajille (Touring Sports ja Sedan)

16" kevytmetallivanteet

Ohittamaton Plus-paketti

Bi-LED ajovalot ja LED-sumuvalot

8" Toyota Touch with Go navigoinnilla

Ajovalojen pesurit ja sadetunnistin

Sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla (Hybrid Touring Sports)

Smart Entry & Start -avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä (Hybrid)

Automaattisesti himmenevä taustapeili