1. Voimalinjat
  2. Hybridimallisto
Toyota palvelee

Suomen suosituin hybridimallisto

Toyotan itselataava hybriditeknologia on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 23 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyota on ylivoimaisesti suosituin hybridivalmistaja myös Suomessa. Tutustu laajaan hybridimallistoomme.
Toyotan Täyshybridi on erinomainen valinta autoilijalle, joka haluaa pienemmän kulutuksen ja alhaisemmat päästöt. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä. Itselataavan hybriditeknologian ansiosta autoa ei tarvitse ladata, joten autoilu on helppoa ja vaivatonta. Toyotan hybridit ovat tehokkaita ja tarjoavat vahvaa ajamisen nautintoa sekä vakaata voimaa kaikilla nopeuksilla. Mielenrauhaa tuo kattava takuu: Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan. 

Tutustu hybridivaihtoehtoihimme

Onko valintasi kaupunkiauto, tyylikäs Sedan vai kenties nelivetoinen crossover? Suomen suosituimmasta hybridimallistosta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin.

Yaris Hybrid

Ketterä, hauska ja taloudellinen Yaris on vuodesta toiseen kokoluokkansa suosituimpia malleja. Yarisin värikäs ja nostattava ulkomuoto todella erottuu kaupungin sykkeessä. Kattavasti varusteltu, entistäkin turvallisempi uudistunut Toyota Yaris on aina valmiina lähtöön!

Tutustu Yaris Hybridiin

Yaris Cross Hybrid

Huippusuositussa Yaris Cross -mallissa kompaktin kaupunkiauton ketteryys, crossoverin vankka olemus ja korkea istuma-asento sekä itsevarma ja moderni ulkoasu yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Lisäksi saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä tuo ajamiseen lisää huolettomuutta kaikilla alustoilla – kulutuksen ja päästöjen pysyessä edelleen alhaisina.
Tutustu Yaris Crossiin

Corolla Hatchback Hybrid

Corolla Hatchbackin moderni ulko- ja sisämuotoilu, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen.

Tutustu Corolla Hatchback Hybridiin

Corolla Touring Sports Hybrid

Corolla Touring Sports -mallin viidennen sukupolven hybridivoimalinja tarjoaa entistä enemmän hybridivoimaa päästöjen pysyessä jopa alhaisempina kuin aiemmin. Monipuolisesti muunneltava 596 litran tavaratila helpottaa arjen kuljetustarpeita.

Tutustu Corolla Touring Sports Hybridiin

Corolla Sedan Hybrid

Moderni Corolla Sedan on tyylikäs valinta. Sen kylkilinja jatkuu linjakkaasti keulalta suureen tavaratilaan asti, ja auton yleisilme on samaan aikaan voimakas ja arvokas. Corolla Sedan tekee vaikutuksen, minne ikinä menetkin.

Corolla Cross Hybrid

Corolla Cross Hybridin käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti erityisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin.
Tutustu Corolla Cross Hybridiin

Toyota C-HR Hybrid

Erottuva Toyota C-HR kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Toyota C-HR on crossovereiden innovatiivinen edelläkävijä, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän modernia suunnittelua, erinomaisia ajo-ominaisuuksia sekä kehittynyttä teknologiaa.
Tutustu C-HR Hybridiin

Camry Hybrid

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.

Tutustu Camry Hybridiin

RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid on kotonaan yhtä lailla kaupungissa kuin maastossakin. Sen 2.5-litrainen hybridivoimanlähde tarjoaa riittävästi voimaa kaikkiin ajohaasteisiin, ja lisäksi saatavilla oleva uusi älykäs nelivetojärjestelmä Hybrid AWD-i varmistaa hyvän pidon ja vetokyvyn erityisesti liukkailla pinnoilla.
Tutustu RAV4 Hybridiin

RAV4 Plug-in Hybrid

RAV4-malliston huipulle sijoittuvassa RAV4 Plug-in Hybrid -mallissa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Aina nelivetoisen auton kokonaisteho on peräti 306 hv, ja täyteen ladattuna se yltää yli 70 kilometrin sähköajokantamaan (WLTP).
Tutustu RAV4 Plug-in Hybridiin

Miten hybridit toimivat? Mikä hybridiauto sopisi minulle?

Tilaa hybridijohtajan uutiskirje saadaksesi lisätietoa Toyotan hybriditekniikasta ja Suomen suosituimmasta hybridiautomallistosta.

Tilaa Toyota Hybrid -uutiskirje tästä