Toyota Corolla on Tekniikan Maailma -lehden Talviauto 2020

Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid voitti Tekniikan Maailma -lehden vuotuisen talviautovertailun

Tekniikan Maailman arvostettu, yli 40 vuoden historian omaava talviautovertailu on päättynyt. Polttomoottorilla varustettuja autoja testissä oli kaikkiaan 13, joista itselataavia hybridejä Toyota Corollan lisäksi oli yksi. Vertailussa mukana olleet autot edustivat pientä ja keskikokoista autoluokkaa, joten kaikkien autojen voimalinjat olivat bensiinimoottorisia.

Talvivertailu keskittyy nimensä mukaisesti talveen liittyvien ominaisuuksien vertailuun, ja jokainen automalli pisteytetään mm. talvisen maantieajon, hallittavuuden, etenemiskyvyn, jarrujen sekä lämmityslaitteen toiminnan mukaan. Jo aiempinakin vuosina Toyotan eri hybridimallit ovat sijoittuneet talvivertailussa mainiosti, ja niinpä nyt yhteenlaskettujen pisteiden valossa voiton korjasi ansaitusti kotiin Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid Active.

”Toyota vei voiton hienolla suorituksella, jossa sen vahvuudet sijoittuivat arvostelun kannalta optimaalisesti. Auto sai kympin arvosanat hallittavuudesta ja vielä tärkeämpänä lämmityslaitteesta, eikä merkittävää heikkoutta edes ilmennyt. Jo edellisen sukupolven hybridi-Auris pärjäsi hienosti ajonvakautuksen hyvää toimintaa edellyttävillä osa-alueilla ja lämmityslaitekokeissa. Nyt kokonaisuutta on viety askel parempaan suuntaan, ja lopputulos on hieno talviauto. Kansansuosio on selvästikin hyvin ansaittua”, kirjoittaa TM loppuarvostelussaan.

Lue lisää hybrideistä

Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyota tuo myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. RAV4 Hybrid mallisto on laajentunut. Itselataavan hybridin lisäksi mallistosta löytyy nyt myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. RAV4 Plug-in Hybrid Business RAV4 Plug-in Hybrid Business Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.