Jotkut unelmoivat seikkailuista, toiset tekevät seikkailemisesta ammatin. Johan Lolos, Instagram-nimeltään @lebackpacker, on belgialainen seikkailija ja valokuvaaja, joka kiertää maailmaa kuvaamassa maapallon kauneimpia kolkkia. Luonnon kauneimmat aarteet sijaitsevat useimmiten kaukana tutuilta teiltä, joten Johanin ajoneuvolta vaaditaan kestävyyttä. Hän tarvitsee auton, joka kestää rosoisen ja karun maaston leikiten. Siksi mukana matkalla ovat Toyotan nelivedot.

Kuka @lebackpacker?


Johan Lolos on belgialainen itseoppinut valokuvaaja. Hänen Instagram-tilinsä on yksi Euroopan seuratuimpia seikkailuun ja valokuvaukseen keskittyneitä tilejä. Valmistuttuaan PR-alalle vuonna 2013 Johan matkusti vuodeksi Australiaan, jossa hän hioi valokuvaustaitojaan ja hänen Instagram-tilinsä alkoi saada yhä enemmän seuraajia. Tästä lähtien hän on tehnyt yhteistyötä erilaisten brändien kanssa ja on luonut intohimostaan ammatin. Hän matkustelee ympäri maailman kuvaamassa jylhiä maisemia ja luonnon kauneutta.

/

Uudesta yhteistyöstään Toyotan kanssa Johan kommentoi näin: ”Matkoillani olen päässyt ajamaan Toyotan nelivetoja useasti. Rakastan niiden vankkaa luotettavuutta. Ne ovat täydellinen matkakumppani, etenkin syrjäisillä alueilla ja luonnossa retkeillessä. Olen innoissani siitä, että Toyota päätti lähteä mukaan seuraavalle seikkailulleni. Rakastan Toyotan brändiä ja autoja. Teiden varsilla ei koskaan näe hajonnutta Toyotaa, ne ovat yksinkertaisesti luotettavimpia autoja liikenteessä.”

Euroopan huiput


Johanin viimeisin projekti on nimeltään Peaks of Europe eli Euroopan huiput. Hän suuntaa viiden kuukauden ajaksi tien päälle aikeenaan kuvata Euroopan dramaattisimpia maisemia - ensin Skotlanti, Norja ja Islanti, sen jälkeen Kreikka, Balkan ja Alpit. Hän on matkalla toukokuusta lokakuuhun, ja näiden kuukausien aikana hän matkustaa 17 eri maan lävitse.

Toyota tukee Johanin matkaa tarjoamalla hänen käyttöönsä seikkailulle sopivat autot: Land Cruiserin Skotlannissa ja Islannissa, Hilux Arctic Truck Norjassa ja pitkää matkaa varten varusteltu Hilux loppumatkalle.

Pääset seuraamaan Johanin ja Toyotan yhteistä seikkailua hänen Instagram-tilillään @lebackpacker ja seuraamalla Toyota Suomen sosiaalista mediaa.

Alla esimakua tulevista seikkailuista ja jylhistä maisemista Johanin taannoiselta Islannin matkalta.

Yhteistyössä Toyota UK, Toyota Norja, Toyota Islanti ja Toyota Belgia.

Lähde seikkailulle Toyotan nelivetojen kanssa.

Lue lisää

Toyotalla laatu on tärkein päämäärä meille kaikille Toyotalla laatu on tärkein päämäärä meille kaikille Kaizen-periaate tähtää laadun hiomiseen mahdollisimman lähelle täydellisyyttä. Arjen työssä tämä tarkoittaa, että kehityksessä, tuotannossa ja huollossa puututaan jokaiseen havaittuun ongelmaan ja ne korjataan. Siksi Toyota-laatu on omaa luokkaansa. Peaks of Europe - Seikkailu Euroopan syrjäisimmissä maisemissa Peaks of Europe - Seikkailu Euroopan syrjäisimmissä maisemissa Tien päällä Toyotan nelivetolähettiläs Johan Lolosin kanssa. Johanin matkaa voi seurata myös Instagramissa nimellä @lebackpacker. Toyota WeThe15 WeThe15 WeThe15 on Kansainvälisen Paralympiakomitean koordinoima maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoituksena on – urheilun välityksellä – tuoda esiin vammaisten henkilöiden yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä kysymyksiä, puheenaiheita ja epäkohtia. Para School Day Para School Day Me Toyotalla uskomme, että kaikki on mahdollista, kunhan vain olemme vapaita liikkumaan. Uskomme myös, että liikkumisen riemu kuuluu kaikille. Toyota on Kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani, ja toteutamme yhteistyötä paikallisella tasolla Suomen Paralympiakomitean kanssa #StartYourImpossible-teeman ympärillä mm. Para School Day -koulukiertueen mahdollistamisessa.