Suomen suosituin hybridi huippueduin

Olemme kehittäneet innovatiivista, itselataavaa hybriditeknologiaamme jo yli 20 vuoden ajan, ja Toyotalla onkin ylivoimaisesti eniten kokemusta hybriditeknologiasta. Toyotan hybridiautoja on myyty jo reilusti yli 15 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja hybridimme ovat vakuuttaneet myös suomalaiset autoilijat. Tiesitkö, että kolme neljästä Suomessa myydyistä hybrideistä on Toyotia? Toyota onkin Suomen ehdoton hybridijohtaja ja suunnannäyttäjä jatkossakin.

Uudestisyntynyt Corolla on valloittanut suomalaisten sydämet

Listasimme kymmenen syytä, miksi sinunkin kannattaisi valita seuraavaksi autoksesi Suomen suosituin hybridimalli:

1. Suomessa vähäpäästöisten autojen, kuten Corolla Hybridin, vuosittainen ajoneuvovero on pienempi. Säästät vuosittain huomattavan summan rahaa.
2. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä, joten polttoainetta kuluu selvästi vähemmän.
3. Sähköajon aikana ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Toyotan täyshybridiautot ovat paitsi kevyempiä kukkarolle, myös parempia luonnolle.
4. Herkästi reagoivan bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin saumattoman liiton ansiosta ajaminen Toyotan hybridiautolla on hauskaa. Sähkömoottorin tuottama vääntö on välittömästi käytössäsi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä, ja kovemmilla nopeuksilla tai esimerkiksi ohitustilanteissa moottorit tuottavat voimaa saumattomassa yhteistyössä.
5. Sähköajon äänettömyys on ylellisyyttä, jota ei voi ymmärtää, ennen kuin sen on kokenut.
6. Toyotan itselataavat täyshybridit lataavat ajoneuvon akun jarrutusenergian talteenoton sekä polttomoottoriteknologian avulla ajon aikana. Ajat jopa puolet ajasta sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti, eikä sinulta vaadita mitään toimenpiteitä latauksen ja riittävän sähkövarauksen ylläpitämiseksi.
7. Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää moderneja Connected-palveluita, kuten hybridiajovalmentajaa, joka auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi.
8. Corolla Hybrid on tutkitusti erinomainen myös talviolosuhteissa. Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid voitti Tekniikan Maailma -lehden arvostetun talviautovertailun tänä vuonna.
9. Hybridiakkumme on suunniteltu kestämään koko auton käyttöiän, ja Toyota myöntääkin säännöllisesti tarkastetuille akuilleen 10 vuoden / 350 000 km hybridiakkuturvan.
10. Tarjoamme nyt kaikkiin Corolla-malleihin talvirenkaat kevytmetallivantein hintaan 490 €.

/

Mikä Corolla sopisi sinulle?

Urheilullinen Corolla Hatchback
Nuorekas Hatchback on Corolla-perheen hauskin ajettava. Toyotan TNGA-pohjalevylle rakentuvan auton matala painopiste ja jäykkä korirakenne alleviivaavat ajamisen nautintoa. 1,8-litraiseen moottorin perustuva hybridivoimalinja vastaa ripeästi kuljettajan toivomuksiin tehden ajosta helppoa ja vaivatonta, ja enemmän tehoa kaipaaville tarjolla on myös 2,0-litraiseen moottoriin perustuva 184-hevosvoimainen hybriditekniikka. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

  • Talvirenkaat kevytmetallivantein Corolla Hatchback -malleihin 490 €
  • Valitessasi Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi yli 1 700 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 266 €
/
Iso ja monikäyttöinen Corolla Touring Sports
Iso Corolla Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi myös monikäyttöistä tilaa, ja se sopiikin erinomaisesti aktiivisille ja harrastaville perheille. Suureen, lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet, ja saatavilla oleva sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla helpottaa arkea. 1.8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi valittavana on myös kaksilitrainen hybridivoimalinja, joka tarjoaa jopa 184 hv:n tehon. Valitsetpa kumman tahansa, päivittäinen ajo on aina helppoa ja hauskaa. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

  • Talvirenkaat kevytmetallivantein Corolla Touring Sports -malleihin 490 €
  • Valitessasi Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi yli 1 900 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 283 €
/
Tyylikäs Corolla Sedan
Maailman suosituin auto on uudestisyntynyt niin ulkoasun kuin teknologiankin osalta, ja se tarjoaa yksinkertaisesti kaiken: linjakkaan uuden muotoilun, tyylikkäästi uudistuneen matkustamon, koko joukon edistyksellistä teknologiaa ja ensiluokkaiset turvaominaisuudet. Modernin Corolla Sedanin voimanlähteenä toimii Toyotan itselataava hybriditekniikka. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

  • Talvirenkaat kevytmetallivantein Corolla Sedan -malleihin 490 €
  • Valitessasi Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi yli 1 800 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 298 €
/

Erikoismallit GR Sport ja TREK täydentävät Corolla-perheen

Ketterä Corolla GR Sport

Koe ajamisen hurmaa TOYOTA GAZOO Racingin inspiroiman GR Sportin ratissa. Mukautuva iskunvaimennus yhdistettynä 2.0-litraisen hybridivoimalinjan tuottamaan 184 hv:n tehoon tekee GR Sport -erikoismallista Corolla-malliston urheilullisimman vaihtoehdon.

Tutustu Corolla GR Sport -malliin

/
Corolla TREK -erikoismalli vie sinut elämäsi seikkailuihin

Crossover-henkisen Corolla TREK -erikoismallin maavaraa on korotettu 20 mm normaaliin Corolla Touring Sports -malliin verrattuna, minkä ansiosta näyttävällä erikoismallilla voi ajaa normaalia haastavampiin paikkoihin. TREK on aina tilava Touring Sports.

Tutustu Corolla TREK -malliin

/

Koko Corolla-mallisto tilattavissa myös verkossa

Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa.
Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Corollan verkossa.

Saatavilla on myös erikoishinnoiteltu Corolla Touring Sports Online Edition -malli.

Lue lisää verkkotilaamisesta ja tutustu Online-edition mallistoon täältä.

/

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto on täysin uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän.

Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmiin:

/

Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition: 266 €/kk

Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition 29 384,61 €
(sis. toimituskulut 600 € + talvirenkaat kevytmetallivantein 490 €).

Toyota Jousto kk-erä 266 €.
TOYOTA JOUSTO Kk-erä 266 €.  Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (5 876,92 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 13 811 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,84 %. Luoton määrä 23 507,69 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 26 341,09 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition: 283 €/kk

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition 30 589,12 €  
(sis. toimituskulut 600 € + talvirenkaat kevytmetallivantein 490 €).

Toyota Jousto kk-erä 283 €.
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 117,82 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 14 085 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,81 %. Luoton määrä 24 471,30 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 27 378,48 €.

Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition: 298 €/kk

Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition 29 938,05 €
(sis. toimituskulut 600 € + talvirenkaat kevytmetallivantein 490 €).

Toyota Jousto kk-erä 298 €.
OYOTA JOUSTO Kk-erä 298 €.  Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (5 987,61 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 12 747 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,85 %. Luoton määrä 23 950,44 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 26 749,04 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Lue lisää hybrideistä

Tulossa: Uusi Highlander Hybrid Tulossa: Uusi Highlander Hybrid Hybridikatumaasturi Toyota Highlander saapuu ensimmäistä kertaa Eurooppaan. Hienostunut ja tyylikäs hybridi tarjoaa väljät tilat seitsemälle hengelle, älykkään AWD-i-nelivetojärjestelmän tuoman varmuuden, ensiluokkaisen turvallisuuden ja kahden tonnin vetomassan jarrulliselle perävaunulle. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. RAV4 Plug-in Hybrid Business RAV4 Plug-in Hybrid Business Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. Toyota Corolla -mallisto Toyota Corolla -mallisto Tutustu maailman suosituimpaan automalliin. Toyota Corolla -hybridit tarjoavat todellisen ajonautinnon, ja intuitiivinen teknologia sekä vakioidut turvallisuusominaisuudet tuovat mielenrauhaa tien päälle.