Suomen suosituin hybridi huippueduin

Olemme kehittäneet innovatiivista, itselataavaa hybriditeknologiaamme jo yli 20 vuoden ajan, ja Toyotalla onkin ylivoimaisesti eniten kokemusta hybriditeknologiasta. Toyotan hybridiautoja on myyty jo reilusti yli 15 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja hybridimme ovat vakuuttaneet myös suomalaiset autoilijat. Tiesitkö, että kolme neljästä Suomessa myydyistä hybrideistä on Toyotia? Toyota onkin Suomen ehdoton hybridijohtaja ja suunnannäyttäjä jatkossakin.

Uudestisyntynyt Corolla on valloittanut suomalaisten sydämet

Listasimme kymmenen syytä, miksi sinunkin kannattaisi valita seuraavaksi autoksesi Suomen suosituin hybridimalli:

1. Suomessa vähäpäästöisten autojen, kuten Corolla Hybridin, vuosittainen ajoneuvovero on pienempi. Säästät vuosittain huomattavan summan rahaa.
2. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä, joten polttoainetta kuluu selvästi vähemmän.
3. Sähköajon aikana ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Toyotan täyshybridiautot ovat paitsi kevyempiä kukkarolle, myös parempia luonnolle.
4. Herkästi reagoivan bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin saumattoman liiton ansiosta ajaminen Toyotan hybridiautolla on hauskaa. Sähkömoottorin tuottama vääntö on välittömästi käytössäsi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä, ja kovemmilla nopeuksilla tai esimerkiksi ohitustilanteissa moottorit tuottavat voimaa saumattomassa yhteistyössä.
5. Sähköajon äänettömyys on ylellisyyttä, jota ei voi ymmärtää, ennen kuin sen on kokenut.
6. Toyotan itselataavat täyshybridit lataavat ajoneuvon akun jarrutusenergian talteenoton sekä polttomoottoriteknologian avulla ajon aikana. Ajat jopa puolet ajasta sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti, eikä sinulta vaadita mitään toimenpiteitä latauksen ja riittävän sähkövarauksen ylläpitämiseksi.
7. Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää moderneja Connected-palveluita, kuten hybridiajovalmentajaa, joka auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi.
8. Corolla Hybrid on tutkitusti erinomainen myös talviolosuhteissa. Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid voitti Tekniikan Maailma -lehden arvostetun talviautovertailun tänä vuonna.
9. Hybridiakkumme on suunniteltu kestämään koko auton käyttöiän, ja Toyota myöntääkin säännöllisesti tarkastetuille akuilleen 10 vuoden / 350 000 km hybridiakkuturvan.
10. Tarjoamme nyt kaikkiin Corolla-malleihin kattavan Hybridipaketin hintaan 0 €.

/

Mikä Corolla sopisi sinulle?

Urheilullinen Corolla Hatchback
Nuorekas Hatchback on Corolla-perheen hauskin ajettava. Toyotan TNGA-pohjalevylle rakentuvan auton matala painopiste ja jäykkä korirakenne alleviivaavat ajamisen nautintoa. 1,8-litraiseen moottorin perustuva hybridivoimalinja vastaa ripeästi kuljettajan toivomuksiin tehden ajosta helppoa ja vaivatonta, ja enemmän tehoa kaipaaville tarjolla on myös 2,0-litraiseen moottoriin perustuva 184-hevosvoimainen hybriditekniikka. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

  • Hybridipaketti Corolla Hatchback -malleihin 0 €
  • Valitessasi Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi yli 2 300 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 258 €
Toyota Corolla Hatchback
Iso ja monikäyttöinen Corolla Touring Sports
Iso Corolla Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi myös monikäyttöistä tilaa, ja se sopiikin erinomaisesti aktiivisille ja harrastaville perheille. Suureen, lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet, ja saatavilla oleva sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla helpottaa arkea. 1.8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi valittavana on myös kaksilitrainen hybridivoimalinja, joka tarjoaa jopa 184 hv:n tehon. Valitsetpa kumman tahansa, päivittäinen ajo on aina helppoa ja hauskaa. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

  • Hybridipaketti Corolla Touring Sports -malleihin 0 €
  • Valitessasi Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi 2 500 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 274 €
Toyota Corolla Touring Sports
Tyylikäs Corolla Sedan
Maailman suosituin auto on uudestisyntynyt niin ulkoasun kuin teknologiankin osalta, ja se tarjoaa yksinkertaisesti kaiken: linjakkaan uuden muotoilun, tyylikkäästi uudistuneen matkustamon, koko joukon edistyksellistä teknologiaa ja ensiluokkaiset turvaominaisuudet. Modernin Corolla Sedanin voimanlähteenä toimii Toyotan itselataava hybriditekniikka. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

  • Hybridipaketti Corolla Sedan -malleihin 0 €
  • Valitessasi Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi yli 2 400 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 289 €
Toyota Corolla Sedan

Erikoismallit GR Sport ja TREK täydentävät Corolla-perheen

Ketterä Corolla GR Sport

Koe ajamisen hurmaa TOYOTA GAZOO Racingin inspiroiman GR Sportin ratissa. Mukautuva iskunvaimennus yhdistettynä 2.0-litraisen hybridivoimalinjan tuottamaan 184 hv:n tehoon tekee GR Sport -erikoismallista Corolla-malliston urheilullisimman vaihtoehdon.

Tutustu Corolla GR Sport -malliin

/
Corolla TREK -erikoismalli vie sinut elämäsi seikkailuihin

Crossover-henkisen Corolla TREK -erikoismallin maavaraa on korotettu 20 mm normaaliin Corolla Touring Sports -malliin verrattuna, minkä ansiosta näyttävällä erikoismallilla voi ajaa normaalia haastavampiin paikkoihin. TREK on aina tilava Touring Sports.

Tutustu Corolla TREK -malliin

/

Koko Corolla-mallisto tilattavissa myös verkossa

Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa.
Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Corollan verkossa.

Saatavilla on myös erikoishinnoiteltu Corolla Touring Sports Online Edition -malli.

Lue lisää verkkotilaamisesta ja tutustu Online-edition mallistoon täältä.

/

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto on täysin uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän.

Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmiin:

Toyota Jousto

Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition: 258 €/kk

Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid Active Edition 28 923,20  €
(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 0 €).

Toyota Jousto kk-erä 258 €.
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (5 784,64 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 13 824 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,85 %. Luoton määrä 23 138,56 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 25 950,56 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition: 274 €/kk

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition 30 099,12 €

(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 0 €)

TOYOTA JOUSTO Kk-erä 274 €.
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 019,82 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 14 085 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,82 %. Luoton määrä 24 079,30 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 26 962,92 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition: 289 €/kk

Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active Edition 29 448,05  €
(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 0 €).

Toyota Jousto kk-erä 289 €
TOYOTA JOUSTO Kk-erä 300  €. Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (5 889,61 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 12 747 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,86 %. Luoton määrä 23 558,44 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 26 333,48 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Lue lisää hybrideistä

RAV4 Hybrid Style Black Edition RAV4 Hybrid Style Black Edition RAV4-mallisto vahvistuu uudella, upealla RAV4 Hybrid Style Black Edition -mallilla. Ulkoväriltään kokomusta erikoismalli pitää sisällään lukuisia tyylikkäitä ja näyttäviä yksityiskohtia. Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyota tuo myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. RAV4 Hybrid mallisto on laajentunut. Itselataavan hybridin lisäksi mallistosta löytyy nyt myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.