1. Autot
 2. Esittely
Toyota palvelee

Aygo X Play Edition

Hatchback 5-ov.

Toyota Aygo X
Pure White (040)

Alkaen

19720.2

KK-erä esim.

261,11 €/kk

Moottori

1.0 bensiini

Takuu

3 vuotta / 100 000 km

Toyota Aygo X

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

Alkaen
19720.2

261,11 €/kk

(Sis. alv)
4.8 - 4.8 l/100 km

Yhdist. kulutus

110 - 110 g/km

Yhdist.CO2

Näytettävät tiedot edustavat kunkin moottoriversion korkeimpia/matalimpia arvoja eivätkä välttämättä vastaa eri yhdistelmiä. Polttoaineen kulutus -ja CO2 -päästöarvot ovat yhdistettyyn ajoon perustuvia.

Aygo X  360°

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista

 • Design

  Kaupungin kuumin crossover

  Täysin uusi Toyota Aygo X täydentää Toyotan kattavaa crossover-mallistoa erottuvalla ja hauskalla tavalla. Auton näyttävän ulkokuoren alle kätkeytyy mukava ja kutsuva matkustamo. Tyylikkäät sisätilat on suunniteltu käyttäjälähtöisesti: vuorovaikutus kuljettajan ja matkustajien välillä on vaivatonta, ja kuljettajalla on hyvä näkyvyys ulos. Huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat, kuten saatavilla olevat värikkäät koristeosat, täydentävät auton sisäilmeen.

 • Ajamisen iloa

  Voimanlähteenä Aygo X:ssa toimii aina kolmisylinterinen 1,0 VVT-i-bensiinimoottori. 5-vaihteisen käsivalintaisen vaihteiston lisäksi Aygo X on saatavilla Multidrive S -automaattivaihteistolla, joka tekee ajamisesta helppoa ja miellyttävää

 • Tilaa ja mukavuutta

  Aygo X:n korkeus 1 525 mm ja maavara uudella crossover-mallilla on 146 mm. Kuljettajalla on täten hyvä näkyvyys, jota parantaa myös auton A-pilarien uusi muotoilu. Tavaratilaa Aygo X:ssa on jopa 231 litraa

 • Luottamusta joka käänteessä

  Aygo X on Toyota-malliston pienin malli, myös se on varustettu erittäin monipuolisilla turvallisuusvarusteilla. Kattava Toyota Safety Sense on vakiona kaikissa varustetasoissa. Aktiiviset turvallisuusratkaisut, kuten Pre-Collision (PCS) -järjestelmä ajoneuvon, jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä hätäväistöavustimella, mukautuva vakionopeussäädin ja kaistavahti, ovat kuljettajan tukena jokapäiväisessä ajossa.

Koko näyttö Sulje