1. Autot
 2. Esittely
Toyota palvelee

Aygo X Style ulkovärit 2NR ja 2TY

Hatchback 5-ov.

Vain varastossa olevat autot, tarkista saatavuus jälleenmyyjältäsi.
Aygo X - Style ulkovärit 2NR ja 2TY - Hatchback 5-ov.
Alkaen
21 991,95 €
Kk-erä esim.
 • Takalasien ikkunatummennukset
 • Sadetunnistin
 • Smart Entry & Start -avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä
 • Etusumuvalot
113 - 113 g/km
5 - 5 l/100 km
1.0 bensiini
3 vuotta / 100 000 km
Aygo X - Style ulkovärit 2NR ja 2TY - Hatchback 5-ov.
Pure White / Night Sky Black (2NR)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

Alkaen
21991.95
(Sis. alv)
113 - 113 g/km
Yhdist.CO₂
5 - 5 l/100 km
Yhdist.kulutus

Näytettävät tiedot edustavat kunkin moottoriversion korkeimpia/matalimpia arvoja eivätkä välttämättä vastaa eri yhdistelmiä. Polttoaineen kulutus -ja CO2 -päästöarvot ovat yhdistettyyn ajoon perustuvia.

Aygo X 360°

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista

 • Design

  Kaupungin kuumin crossover

  Täysin uusi Toyota Aygo X täydentää Toyotan kattavaa crossover-mallistoa erottuvalla ja hauskalla tavalla. Auton näyttävän ulkokuoren alle kätkeytyy mukava ja kutsuva matkustamo. Tyylikkäät sisätilat on suunniteltu käyttäjälähtöisesti: vuorovaikutus kuljettajan ja matkustajien välillä on vaivatonta, ja kuljettajalla on hyvä näkyvyys ulos. Huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat, kuten saatavilla olevat värikkäät koristeosat, täydentävät auton sisäilmeen.

 • Ajamisen iloa

  Voimanlähteenä Aygo X:ssa toimii aina kolmisylinterinen 1,0 VVT-i-bensiinimoottori. 5-vaihteisen käsivalintaisen vaihteiston lisäksi Aygo X on saatavilla Multidrive S -automaattivaihteistolla, joka tekee ajamisesta helppoa ja miellyttävää

 • Tilaa ja mukavuutta

  Aygo X:n korkeus 1 525 mm ja maavara uudella crossover-mallilla on 146 mm. Kuljettajalla on täten hyvä näkyvyys, jota parantaa myös auton A-pilarien uusi muotoilu. Tavaratilaa Aygo X:ssa on jopa 231 litraa.

 • Luottamusta joka käänteessä

  Aygo X on Toyota-malliston pienin malli, myös se on varustettu erittäin monipuolisilla turvallisuusvarusteilla. Kattava Toyota Safety Sense on vakiona kaikissa varustetasoissa. Aktiiviset turvallisuusratkaisut, kuten Pre-Collision (PCS) -järjestelmä ajoneuvon, jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä hätäväistöavustimella, mukautuva vakionopeussäädin ja kaistavahti, ovat kuljettajan tukena jokapäiväisessä ajossa.

Koko näyttö Sulje