1. Autot
  2. Practical
Toyota palvelee
  • Tilaa ja monipuolisuutta koko perheelle

    Aktiivinen elämäntapa ja kasvava perhe vaativat auton, jossa on tilaa ja monipuolisuutta jokaiseen arjen hetkeen. Avarat ja käytännöllisesti joustavat sisä- ja tavaratilat ovat yksi Corolla Touring Sportsin monista vahvuuksista.  

Muunneltava tavaratila

Corolla Touring Sportsiin on suunniteltu runsaasti säilytystilaa sekä yksittäisille esineille että isommille matkatavaroille. Oli sitten kyse juomapullosta, kahvimukista tai matkalaukuista, kun tavarat ovat turvallisesti paikoillaan, voit keskittyä ajamiseen. Runsaan kokoinen 596 litran tavaratila tarjoaa käytännöllistä ja hyvin mitoitettua kuljetustilaa. Suuremman kuljetustarpeen tullessa kohdalle, takaistuimet voi kääntää alas, jolloin tavaratila laajenee aina 1606 litraan asti. Takaistuimet kääntyvät 60:40-suhteessa yhdellä käden liikkeellä.
  • 5 paikkaa Corolla Touring Sportsissa on istumapaikat viidelle ja runsas 596 litran tavaratila, joka riittää hyvin matkatavaroille.
  • 3 paikkaa Tarvitseko lisätilaa pidemmälle kuormalle? 60:40-suhteessa taittuvat takaistuinten selkänojat lisäävät tavaratilan pituutta huomattavasti.
  • 2 paikkaa Edes suuret kuormat eivät ole ongelma. Voit taittaa koko toisen istuinrivin alas, jolloin syntyy yksi tasainen tavaratila.
  • Sähkökäyttöinen tavaratilan kansi jalanheilautustoiminnolla

    Mikäli sinun tulee avata takakontti ja sinulla on kädet täynnä kantamuksia, voit avata sähkökäyttöisen tavaratilan kannen jalan pyyhkäisytoiminnolla. Sulkemis- ja lukitustoiminto on aivan yhtä vaivaton, ja sen avulla voit pitää matkatavarasi suojassa helposti. Ominaisuus on tarjolla Launch Edition -varustetasosta alkaen.

Monikäyttöistä tilaa

Corollan muunneltava tavaratila on vastaus kaikkiin arjen kuljetushaasteisiin. Tavaratilan lattian korkeutta voidaan säätää jokaisen kuljetustarpeen mukaan ja tavaratilassa olevan kahvan avulla takaistuimen selkänojat kääntyvät 60:40 -suhteessa alas, joten tavaratila laajenee entistä isommaksi. Mikäli olet huolissasi tarvaratilan pohjan kastumisesta ja likaantumisesta, käännä se ympäri saadaksesi kestävän likaahylkivän hartsipinnan.