1. Autot
  2. Technology
Toyota palvelee
  • Pysy yhteydessä

    Nauti Corolla Touring Sportsin edistyksellisistä multimediapalveluista ja älykkäistä liitettävyysominaisuuksista. Toyota Smart Connect -multimedialaite sisältää joko 8- tai 10,5-tuumaisen kosketusnäytön, äänikomennot sekä langattoman älypuhelimen integrointimahdollisuuden (Apple CarPlay®). Smart Connect tarjoaa kuljettajalle vaivattoman käyttökokemuksen, joka pysyy aina ajan tasalla langattomien päivitysten ansiosta. Active-varustetasosta alkaen saatavilla olevan visuaalisen ja modernin 12,3-tuumaisen digitaalisen mittariston tyyliä ja sisältöä voi mukauttaa ja vaihdella kuljettajan mieltymysten mukaan.

Multimedianäyttö 

Corolla Touring Sports vie digitaalisen kokemuksesi uudelle tasolle. Toyota Smart Connect -multimedialaitteen suuri ja teräväpiirtoinen 10,5-tuumainen HD-kosketusnäyttö sekä älypuhelimen langaton integrointiominaisuus (Apple CarPlay®) tarjoavat erinomaisen ja vaivattoman käyttökokemuksen. Android Auton™ voi yhdistää laitteeseen USB-liitännällä. Kätevää äänikomentotoimintoa voit hyödyntää ajon aikana vaikka matkakohteen asettamisessa navigaattoriin tai puhelun soittamisessa. 

Ajantasainen käyttökokemus

Internetin kautta tapahtuvien automaattisten "Over-The-Air' -päivitysten kautta Smart Connect -multimedialaite pysyy jatkuvasti ajan tasalla. 

Oman ajomatkasi soundtrack

JBL Premium audio -järjestelmä tarjoaa elämyksellisen äänimaiseman. Laadukkaassa äänentoistojärjestelmässä jokainen sen kahdeksasta kaiuttimesta on sijoitettu autoon huolellisesti tarjoten näin huippuluokan äänentoiston ja konserttitason elämyksen. Saatavilla GR SPORT -varustetasosta alkaen.  

Älypuhelimen langaton lataus

Mallin keskikonsolista löytyy kätevä älypuhelimen langaton latausalusta.