1. Autot
 2. Esittely
Toyota palvelee

Hilux Active 2-paikkainen

Double Cab

Hilux - Active 2-paikkainen - Double Cab
Alkaen
51 127,20 €
Kk-erä esim.
 • 17" kevytmetallivanteet
 • Ajovalonpesimet
 • 8" multimedianäyttö ja MM19
WLTP
241 - 241 g/km
2.4 D-4D
150 hv

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi


Hilux 360°

Pyöritä autoa nähdäksesi se jokaisesta kulmasta

 • Maasto-ominaisuudet

  Mikään maasto tai olosuhde ei ole Hiluxille liian kova

  289-310mm korkea maavara, 70cm kahluusyvyys, suuret lähestymis- ja jättökulmat, kaikissa malleissa vakiovarusteena oleva takatasauspyörästön lukko sekä useat muut maastoajoa helpottavat varusteet ja ominaisuudet vievät Hiluxin perille vaikeimmissakin olosuhteissa.

 • Mukavampaa ajoa varten

  Hilux on suunniteltu ja testattu toimivaksi maailman haastavimmissa olosuhteissa. Uudistetut lehtijouset ja iskunvaimentimet tuovat mukavuutta maantieajoon ja etenemiskykyä vaativiin maasto-olosuhteisiin. Extra Cab -korimalli saatavana nyt myös automaativaihteistolla.

 • Tunne olosi itsevarmaksi Hiluxissa

  Mäkilähtöavustin (HAC), alamäkihidastin (DAC) ja aktiivinen luistonesto (A-TRC) tekevät pehmeästä lähdöstä yksinkertaista, ja Hiluxin valtava vetokyky (3 500 kg) tarkoittaa, että mitään ei jää jälkeen. Joten olitpa matkalla mäkeä ylös tai alas, voit olla varma, että olet turvallisissa käsissä uudessa Hiluxissa.

 • Luja ulkopuolelta, mukava sisältä

  Hiluxissa kestävät materiaalit ja tyylikkäät viimeistelyt näyttävät yhtä hyvältä kuin miltä ne tuntuvat. Tarkalla resoluutiolla oleva värillinen 4,2" TFT-näyttö tuo ajamisen kannalta tärkeimmän tiedon keskelle mittaristoa ja 8" kosketusnäyttö on mukava käyttää. Tavaroiden säilytystilaa on runsaasti ja viilennettävässä hansikaslokerossa eväät pysyvät mukavan viileinä.

Suurenna Sulje

Tarjoukset ja kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
Ei aktiivisia Hilux-kampanjoita

Toyota-mallit nopeaan toimitukseen

Tarjoamme nyt erän uusia Toyotan henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja nopeaan toimitukseen. Autojen arvioitu toimitusaika on neljä viikkoa.