1. Autot
  2. Takuu ja luotettavuus
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Vaihda

PROACE CITY VERSO Premium
Takuu ja luotettavuus

L1 5ov

PROACE CITY VERSO - Premium - L1 5ov
Black (KTV)

Alkaen

44043.09

Alkaen

644,09 €/kk

Moottori

1.5 D 130

Takuu

3 vuoden / 100 000 kilometrin

PROACE CITY VERSO - Premium - L1 5ov

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

TAKUU

Toyota tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Tarjoamme henkilöautoillemme 3 vuoden / 100 000 kilometrin yleistakuun. Hybridiautoillamme on normaalin takuun lisäksi 5 vuoden / 100 000 kilometrin hybridijärjestelmän takuu, ja lisäksi myönnämme hybridiakuille 10 vuoden / 350 000 kilometrin hybridiakkuturvan.

Valmistajan takuu

Toyota tarjoaa henkilöautoille  3v/100 000 km takuun.
 
Kolmen vuoden maalitakuu kattaa sellaiset maalattujen pintojen maali- ja ruostevauriot, jotka johtuvat materiaalin virheellisyydestä tai viimeistelyn laadusta.
 

Ruostumattomuus-takuu

12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu kattaa sellaiset korin virheet, jotka ilmenevät virheellisen materiaalin tai viimeistelyn laadun seurauksena tapahtuneesta ruostumisesta.

 

Tutustu ehtoihin

Hybridiakkuturva

Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km hybridiakkuturvan.

Toyota hybridiakku

Toyotalla on pisin kokemus hybridiautojen valmistamisesta, ja valtuutetuissa Toyota-huolloissa onkin paras asiantuntemus hybridiautosi huoltamiseen. Määräaikaishuollon yhteydessä akun kunto tarkistetaan auton diagnostiikkaa käyttäen, ja hybridiakkuturva säilyy aina vuoden / 15 000 km kerrallaan.

Tutustu hybridiakkuturvan ehtoihin

Turva

Turvallisuus

Sinun Turvallisuutesi On Tärkeää

PROACE CITY -mallin aktiivisia turvallisuusvarusteita on mallista riippuen saatavilla laaja kirjo lähtien Pre-Collision -järjestelmästä, liikennemerkkien tunnistuksesta, kaistavahdista ja kuljettajan vireystilan valvonnasta automaattisiin kaukovaloihin ja kaistallapitoavustimeen. Lisäksi saatavilla on mukautuva vakionopeuden säädin sekä kuolleen kulman varoitin. Kaikissa malleissa on vakiona eCall-toiminto, joka mahdollistaa vakavien onnettomuuksien yhteydessä automaattisen yhteyden alueelliseen hätäkeskukseen.

Turvatyynyt On Sijoiteltu Eri Puolille Matkustamoa.

Turvatyynyt on sijoiteltu eri puolille matkustamoa niin, että törmäyksen sattuessa jokainen matkustaja on suojattu.

Roadside assistance

Toyota auttaa ja neuvoo sinua vahingon sattuessa

Toyotan valmistamat ajoneuvot on suunniteltu kestämämään, mutta toisinaan tien päällä tulee eteen yllättäviä tilanteita, kuten mekaaninen vika tai vaikkapa puhjennut rengas. Ongelmatilanteessa soita maksuttomaan 24h palvelunumeroomme 0800 552 134.

Toyotan palvelunumero auttaa, mikäli tien päällä sattuu jotain yllättävää.

Yhteystiedot

  • Soita 24/7 maksuttomaan numeroon

    0800 552 134

Toyotan lupaus turvallisuudesta

Toyotalla on vuosikymmenien kokemus autonvalmistuksesta ja siihen liittyvästä tutkimustoiminnasta. Voit luottaa Toyota-autoosi jokaisessa tilanteessa. Edistyksellinen Toyota Safety Sense -turvavarustelumme auttaa ehkäisemään vaaratilanteita liikenteessä ja luomaan turvallisempaa liikenneympäristöä kaikille.

Repairs

Huolto- ja korjauspalvelut

Kun autosi huolto on ajankohtainen, tai kaipaat korjauspalveluja, valtuutetut Toyota-huollot ja koulutettu henkilökuntamme ovat palveluksessasi.

Koulutetuilla Toyota-mekaanikoillamme on paras asiantuntemus autostasi huolehtimiseen. Mikäli autoosi tarvitsee vaihtaa osia, käytämme aina alkuperäisiä Toyota-varaosia, joilla on vähintään 12 kuukauden takuu.