1. Autot
 2. Esittely
Toyota palvelee

GR Supra GR Supra

Coupe 2-ov.

GR Supra - GR Supra - Coupe 2-ov.

Alkaen

92031.28

Alkaen

2.149,68 €/kk

Moottori

3.0 Twin-Scroll Turbo

Takuu

3 vuoden / 100 000 kilometrin

GR Supra - GR Supra - Coupe 2-ov.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi


GR Supra 360°

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista

 • Design

  URHEILUAUTON INNOITTAMA AERODYNAMIIKKA

  Aerodynaaminen suorituskyky nousee uudelle tasolle Toyota GR Suprassa. Kuten myös ilmanvastusta vähentämään muotoiltu tuplakupla-katto ja kaareva takaspoileri, auton alla olevat ilmanohjainevät takaavat ensiluokkaisen pidon ja vakauden myös korkeissa nopeuksissa.

Suurenna Sulje
 • Toyota GR Supra on täysiverinen urheiluauto

  GR Suprassa yhdistyy lyhyt akseliväli ja suuri raideleveys, jolla saavutetaan ideaali kultaisen leikkauksen suhdeluku 1,55, joka takaa auton poikkeuksellisen ketteryyden ja hallitun ajokokemuksen myös äärimmäisillä nopeuksilla. 

  Eteen sijoitetun moottorin ja auton takavetoisuuden ansiosta auton paino jakautuu ihanteellisesti 50:50 suhteessa eteen ja taakse. Ihanteellinen painojakauma ja matala painopiste takaavat sen, että Toyota GR Supra tarjoaa yhdistelmän voimaa, ketteryyttä ja täsmällistä käsiteltävyyttä.

 • Suorituskyky

  Toyota GR Suprassa yhdistyvät 8-vaihteinen automaattivaihteisto, joka kykenee salamannopeisiin vaihtoihin ja täydelliseen kontrolliin, sekä 3.0 litraisen mallin vakiovarusteinen aktiivinen tasauspyörästö vakauden ja pidon lisäämiseksi kiihdyttäessä, jarruttaessa ja mutkissa ajettaessa. 

  Toyota GR Supran korkealuokkaiset, ikonisella Supra-logolla varustetut jarrut auttavat kuljettajaa hyödyntämään auton täyden kapasiteetin.

 • Äänimaailma

  Toyota GR Supraan on suunniteltu kaksi erilaista ajotilaa, joita voi vaihtaa mielentilan ja ajotilanteen mukaan. Päivittäisessä ajossa voi valita normaalin ajotilan ja sen hienostuneen moottorin äänimaailman. Silloin, kun kaivataan astetta rouheampia soundeja, ajotilan voi säätää Sport-asetukselle jolloin  urheilullisen ajon lisäksi pääsee nauttimaan myös urheilullisesta äänimaailmasta.