1. Autot
  2. Takuu ja luotettavuus
Toyota palvelee

GR Supra GR Supra

Coupe 2-ov.

Tarkista saatavuus jälleenmyyjältäsi
GR Supra - GR Supra - Coupe 2-ov.
Alkaen
92 955,28 €
Kk-erä esim.
  • Supra Connected -yhdistetyt palvelut
  • 8,8" Multimedianäyttö
  • Automaattisesti tummentuva taustapeili
WLTP
183 - 183 g/km
3.0 Twin-Scroll Turbo
340 hv

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

Toyota takuu

Toyota tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Tarjoamme henkilöautoillemme 3 vuoden / 100 000 kilometrin yleistakuun. Hybridiautoillamme on normaalin takuun lisäksi 5 vuoden / 100 000 kilometrin hybridijärjestelmän takuu, ja lisäksi myönnämme hybridiakuille 10 vuoden / 350 000 kilometrin hybridiakkuturvan.

Valmistajan takuu

Toyota tarjoaa henkilöautoille 3v/100 000 km takuun. Kolmen vuoden maalitakuu kattaa sellaiset maalattujen pintojen maali- ja ruostevauriot, jotka johtuvat materiaalin virheellisyydestä tai viimeistelyn laadusta.

Ruostumattomuustakuu

12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu kattaa sellaiset korin virheet, jotka ilmenevät virheellisen materiaalin tai viimeistelyn laadun seurauksena tapahtuneesta ruostumisesta.

Hybridiakkuturva

Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km hybridiakkuturvan. Toyota hybridiakku Toyotalla on pisin kokemus hybridiautojen valmistamisesta, ja valtuutetuissa Toyota-huolloissa onkin paras asiantuntemus hybridiautosi huoltamiseen. Määräaikaishuollon yhteydessä akun kunto tarkistetaan auton diagnostiikkaa käyttäen, ja hybridiakkuturva säilyy aina vuoden / 15 000 km kerrallaan.

Miksi auto kannattaa huollattaa huoltovälin mukaisesti?

Toyota Relax

Auton säännöllinen huolto kannattaa. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi automaattisesti 12 kk:n turvan. Sen aikana voit huoletta keskittyä vain ajamiseen. Relax-turvan voi uusia aina 10 ajoneuvon ikävuoteen tai 185  000 ajokilometriin asti.
Lue lisää Toyota Relaxista

Toyota Huolto

Kun autosi huolto on ajankohtainen, tai kaipaat korjauspalveluja, valtuutetut Toyota-huollot ja koulutettu henkilökuntamme ovat palveluksessasi.

Koulutetuilla Toyota-mekaanikoillamme on paras asiantuntemus autostasi huolehtimiseen. Mikäli autoosi tarvitsee vaihtaa osia, käytämme aina alkuperäisiä Toyota-varaosia, joilla on vähintään 12 kuukauden takuu.

Tutustu Toyotan huoltopalveluihin

Toyotan palvelunumero

Toyota auttaa ja neuvoo sinua vahingon sattuessa

Toyotan valmistamat ajoneuvot on suunniteltu kestämämään, mutta toisinaan tien päällä tulee eteen yllättäviä tilanteita, kuten mekaaninen vika tai vaikkapa puhjennut rengas.

Ongelmatilanteessa soita maksuttomaan 24h palvelunumeroomme: 

0800 13 663

Toyotan palvelunumero auttaa, mikäli tien päällä sattuu jotain yllättävää.