1. Autot
  2. Toyota crossover- ja 4x4-mallisto
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

TOYOTA CROSSOVER ja 4x4 -MALLISTO

Toyotan laajasta mallistosta löytyy vaihtoehto jokaiseen ajoon aina ketteristä crossovereista tehokkaisiin ja vaikeisiinkin maasto-olosuhteisiin sopiviin nelivetoihin.

YARIS CROSS

Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja crossoverin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen näyttävä muotoilu ja korkea istuma-asento tarjoavat sinulle kaikki crossoverin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa. 

Tutustu Yaris Crossiin

TOYOTA C-HR HYBRID

Toyota C-HR  on moderni coupé, jonka särmikäs design huokuu dynaamisuutta, ja jonka kompakti muotoilu sopii täydellisesti urbaaniin ympäristöön. Autossa yhdistyvät voima, periksiantamattomuus, kyvykkyys ja korkeampi maavara – uusi Toyota C-HR on erinomainen ylistys crossovereille.  

Tutustu C-HR -malliin Varaa koeajo

RAV4 ja RAV4 PLUG-IN HYBRID

 RAV4 Hybrid on on yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi. Sen tehokas 2.5 litran hybridivoimanlähde tarjoaa tehoa ilman kompromisseja. 

Uusi RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i puolestaan johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Tutustu RAV4-malliin Tutustu RAV4 Plug-in Hybridiin

LAND CRUISER

65 vuoden maastoajokokemuksella Land Cruiser pitää vieläkin kärkipaikkaa yhdistäessään ylivoimaisen laadun, kestävyyden ja maastoajo-ominaisuudet. Land Cruiser tarjoaa myös vieläkin korkeamman tunteen ensiluokkaisuudesta ja mukavuudesta tien päällä

Tutstu Land Cruiseriin Varaa koeajo

HILUX

Hiluxin maine on legendaarinen - ei ole sellaista estettä, jota Hilux ei päihittäisi. Se on osoittanut voittamattomuutensa yhä uudelleen ja uudelleen jo vuodesta 1968 lähtien.  2.4-litraisen moottorin rinnalle on tullut 2.8-litrainen moottori, joka tarjoaa 204 hv:n tehon ja 500 Nm:n väännön. Molemmat moottorit tarjoavat väkevää vääntöä.

Tutustu Hiluxiin Varaa koeajo