Varaa huolto Toyotallesi
Osta uudet renkaat
Löydä jälleenmyyjäsi
Vahingon sattuessa soita 0800 552 134
Tilaa Toyota-uutiskirje
Ota yhteyttä Toyotaan
MyToyota

Huolto

Tietoa Toyotan monipuolisista huoltopalveluista

Toyota-korjaamoilla autostasi huolehtivat asiantuntevat huoltoneuvojat sekä ammattitaitoiset mekaanikot. Toyota autohuoltohenkilöstö koulutetaan omassa, jo yli 35 vuotta toimineessa, ammattikoulussa. He auttavat ja neuvovat sinua autosi kuntoa tai huoltoa koskevissa asioissa. He myös tuntevat hybridisi parhaiten.

Toyota-merkkihuolto

Toyotan merkkihuolloilla on tutkimusten mukaan kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. Huollon korkeasta laadusta ja palvelutasosta kertovat myös Tekniikan Maailman tekemät huoltokorjaamovertailut (11/2013, 11/2011 ja 11/2010). Niissä Toyota-merkkihuolto on saanut täydet 5 tähteä. Vertailut osoittavat, että vain yhteen merkkiin keskittyvä Toyota-merkkihuolto tuntee ja huoltaa autosi parhaiten. Samaa viestiä kertovat tasaisesti myös muut autojen huoltopalveluita koskevat vertailut sekä katsastustilastot.

Kun huollatat autoasi Toyota-huollossa voit olla varma, että autosi on luotettava matkakumppani. Havaitset, että huollon ja korjausten hinta on myös erittäin kilpailukykyinen.

Korjaamokirjallisuus
Tutustu online-portaalissa

Linkki vie TechDoc-online-palveluun, joka sisältää Toyotan korjaamokirjallisuuden. Palvelusta löytyy noin vuodesta 2000 ensiesiteltyjen mallien korjaamokirjallisuus.

Siirry Online-portaaliin