Toyota Genuine Motor Oil

Elinvoimaa autollesi

Aivan kuten me tarvitsemme vettä elääksemme tai kasvit auringonvaloa kukoistaakseen, autosi moottori tarvitsee öljyn, joka suojaa sen toimintaa parhaalla tavalla.

Autojemme moottorit on suunniteltu toimimaan koko ikänsä suorituskykyisesti, tehokkaasti ja luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Näiden ominaisuuksien säilyttäminen edellyttää kuitenkin säännöllisiä huoltoja ja huippuluokan moottoriöljyä.

Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) on ainoa moottorin voiteluaine, joka on juuri sinun autoasi varten. Toisin kuin muut öljymerkit kaikki TMGO-voiteluaineet on testattu ja kehitetty erityisesti Toyota-autoja varten ja siksi ne vastaavat parhaiten juuri sinun autosi moottorin tarpeisiin.

Näistä syistä TGMO on paras valinta autosi moottorille:
  • Suoja: Vahvan, ohuen suojakalvon ansiosta moottorin osat toimivat erinomaisesti yhdessä. Ilman kalvoa ne ylikuumenisivat ja leikkaisivat kiinni.
  • Voima: Kalvo tiivistää männän ja sylinteriseinämän välisen tilan ja näin moottori pystyy tuottamaan maksimivoiman.
  • Taloudellisuus: Varmistaa moottorin taloudellisen toiminnan vähentäen samalla hukkaenergiaa. Se puolestaan takaa pienemmän polttoaineenkulutuksen.
  • Luotettavuus: Estää erilaisten epäpuhtauksien syntymisen ja pitää moottorin puhtaampana. Näin esimerkiksi männänrenkaat eivät jumitu.
  • Pitkäikäisyys: Öljy neutraloi palamisen aikana syntyviä happoja, jotka saattaisivat aiheuttaa ajan myötä ruostumista.
  • Varmuus: Saat varmuuden siitä, että moottori toimii täydellisesti kaikenlaisissa sää- ja ajo-olosuhteissa.
/
/

Valitsetpa synteettisen tai mineraaliöljyn meillä on tarjota öljy kovimpiin olosuhteisiin niin diesel- kuin bensiinimoottoreihin. Ja öljy sopii ehdottoman varmasti juuri sinun Toyotaasi.

Oikean TGMO:n käytöllä varmistat, että autosi erinomainen suorituskyky, polttoainetaloudellisuus ja pienet päästöt säilyvät vuodesta toiseen.

Varaa tästä huolto Toyotallesi. Varaosat ja lisävarusteet rahoitat mukavimmin Toyota Huoltorahoituksella.

Lue lisää aiheesta

Talvikauteen valmistautumisen ABC Talvikauteen valmistautumisen ABC Suomalainen talvi on autolle kova haaste. Suuri osa talvesta ajetaan sohjossa ja loskassa, toisaalta pakkaset saattavat yllättäen hypätä yli 30 asteeseen. Talviajo on kuitenkin varmaa, turvallista ja jopa nautinnollista kunhan teet talven vaatimat huolto- ja kunnostustyöt on ajoissa. Aidot Toyota-polttimot Aidot Toyota-polttimot Auton polttimoita pitää helposti itsestäänselvyytenä, mutta oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta. Toyota Toyota-kolarikorjaukset Toyota-kolarikorjaukset Arjen harmit, joita käytöstä poissaoleva auto aiheuttaa, nostaa entisestään nopeiden korjauspalveluiden arvoa. Toyota akut Toyota akut Täydellinen yhteensopivuus autosi kanssa. Varmista käynnistysakkusi toimivuus kaikissa olosuhteissa.