Toyota Turva

Tasapainota taloutesi yllättävien tilanteiden varalta

Toyota Turva on Toyota rahoituksen asiakkaille suunniteltu vakuutuspaketti, jonka voit ottaa rahoituksesi osamaksusopimuksen yhteydessä.

Toyota Turvasta sinulle maksetaan kuukausikorvauksia työttömyyden tai tapaturman yllättäessä. Yrittäjällä on voimassa turva tapaturmaisen sairaalahoidon varalle työttömyysturvan sijasta.

Vakuutuksen sisältö:
  • Turva työttömyyden varalle, jos joudut irtisanotuksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Lomautus ei oikeuta korvaukseen.
  • Tapaturmasta aiheutunut sairaalahoito
  • Turva tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalle, jos joudut sairauslomalle tapaturman takia
  • 15 000 euron turva tapaturmaisen kuoleman varalta
Kuukausikorvauksen voit valita seuraavista:
Kuukausikorvaus 300 € 500 € 700 € 900 €
Vakuutusmaksu kuukaudessa 20 € 27 € 33 € 41 €

Maksetuilla korvauksilla ei ole vaikutusta esimerkiksi sairaus- tai työttömyyspäivärahoihin. Korvaus on verotettavaa ansiotuloa. Toyota Turvan voit halutessasi ottaa osamaksusopimuksen solmimisen yhteydessä. Vakuutuksen voi pitää voimassa myös osamaksurahoituksen päätyttyä.

Kuka voi saada Toyota Turvan?
  • Sinulla on enintään 3 kuukautta sitten otettu rahoitussopimus Toyota Finance Finland Oy:ltä
  • Olet 18–60-vuotias ja kotipaikkasi on Suomi
  • Olet ollut keskeytyksettä työssä tai harjoittanut yritystoimintaa 6 viime kuukauden ajan, ja tämä jatkuu
  • Et ole tietoinen odotettavissa olevasta lomautuksesta tai työttömäksi joutumisesta.

Toyota Turvan avulla pystyn huolehtimaan rahoituksen maksuista työttömyyden aikana, eikä minun tarvitse miettiä auton myymistä tässä tilanteessa.

Korvauksen saanut asiakas

Lisätietoja Toyota Turvasta saat Toyota Rahoituksen asiakaspalvelusta tai kirjautumalla My Finance -sivuille. Korvausasioissa ole yhteydessä Axan korvauspalveluun.

Lisää rahoituksesta

Toyota Easy Yksityisleasing Toyota Easy Yksityisleasing Kun haluat valmiin ja kattavan autoilupaketin ennalta sovitulle ajalle, Toyota Easy Yksityisleasingilla saat uuden auton käyttöösi 2–4 vuodeksi kiinteällä kuukausivuokralla. Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Tarvitsetko autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai korjauspalveluita, joita autovakuutuksesi ei kata? Toyota Huoltorahoitus on helppo ja edullinen palvelu, jolla katat ja hallitset lisävarusteisiin ja huoltoon liittyviä kuluja. Toyota Huoltorahoitus Toyota Huoltorahoitus Toyota Huoltorahoituksella hallitset mukavasti huollon, korjauksien ja lisävarusteiden kustannuksia. Ehkä haluat autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai tarvitset korikorjaamon palveluita, joita autovakuutuksesi ei kata. Toyotan verkkokauppa Toyotan verkkokauppa Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa. Toyota Easy Osamaksu -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Yaris-, C-HR- tai Corolla -mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa.