Toyota Turva

Tasapainota taloutesi yllättävien tilanteiden varalta

Toyota Turva on Toyota rahoituksen asiakkaille suunniteltu vakuutuspaketti, jonka voit ottaa rahoituksesi osamaksusopimuksen yhteydessä.

Toyota Turvasta sinulle maksetaan kuukausikorvauksia työttömyyden tai tapaturman yllättäessä. Yrittäjällä on voimassa turva tapaturmaisen sairaalahoidon varalle työttömyysturvan sijasta.

Vakuutuksen sisältö:
  • Turva työttömyyden varalle, jos joudut irtisanotuksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Lomautus ei oikeuta korvaukseen.
  • Tapaturmasta aiheutunut sairaalahoito
  • Turva tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalle, jos joudut sairauslomalle tapaturman takia
  • 15 000 euron turva tapaturmaisen kuoleman varalta
Kuukausikorvauksen voit valita seuraavista:
Kuukausikorvaus 300 € 500 € 700 € 900 €
Vakuutusmaksu kuukaudessa 20 € 27 € 33 € 41 €

Maksetuilla korvauksilla ei ole vaikutusta esimerkiksi sairaus- tai työttömyyspäivärahoihin. Korvaus on verotettavaa ansiotuloa. Toyota Turvan voit halutessasi ottaa osamaksusopimuksen solmimisen yhteydessä. Vakuutuksen voi pitää voimassa myös osamaksurahoituksen päätyttyä.

Kuka voi saada Toyota Turvan?
  • Sinulla on enintään 3 kuukautta sitten otettu rahoitussopimus Toyota Finance Finland Oy:ltä
  • Olet 18–60-vuotias ja kotipaikkasi on Suomi
  • Olet ollut keskeytyksettä työssä tai harjoittanut yritystoimintaa 6 viime kuukauden ajan, ja tämä jatkuu
  • Et ole tietoinen odotettavissa olevasta lomautuksesta tai työttömäksi joutumisesta.

Toyota Turvan avulla pystyn huolehtimaan rahoituksen maksuista työttömyyden aikana, eikä minun tarvitse miettiä auton myymistä tässä tilanteessa.

Korvauksen saanut asiakas

Lisätietoja Toyota Turvasta saat Toyota Rahoituksen asiakaspalvelusta tai kirjautumalla My Finance -sivuille. Korvausasioissa ole yhteydessä Axan korvauspalveluun.

Lisää rahoituksesta

Toyotan verkkokauppa Toyotan verkkokauppa Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Yaris-, C-HR- tai Corolla -mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Toyota-verkkokaupasta löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit. Tilattavissa nyt myös näppärä ja kattavasti varusteltu AYGO Online Edition. Leasing – ohjeita vuokralleottajalle Leasing – ohjeita vuokralleottajalle Tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -auton sopimuksiin liittyvistä asioista. Leasing – ohjeita käyttäjälle Leasing – ohjeita käyttäjälle Tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -autosi ajamiseen ja käyttöön liittyvistä asioista. Toyota Rahoitus Toyota Rahoitus Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus, tarjoaa helppoja ja joustavia rahoitusratkaisuja uusiin ja käytettyihin autoihin yksityisille kuluttajille sekä yrityksille yhdessä Toyota-jälleenmyyjän kanssa.