1. Sähkö
Toyota palvelee

Toyotan sähköistetyt voimalinjat

Lähde mukaan matkallamme kohti nollapäästöjä – ja vieläkin pidemmälle. Asetimme kunnianhimoisen tavoitteemme jo vuosikymmeniä sitten. Maailman ensimmäisen sarjavalmisteisen hybridiauton, Priuksen, esitteleminen jo 25 vuotta sitten edusti merkittävää askelta matkallamme. Emme kuitenkaan ole vielä perillä, vaan matka jatkuu. Haluamme tarjota jokaiselle juuri oikean teknologian juuri oikealla hetkellä.

Täyshybriditeknologiamme on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 23 miljoonaa kappaletta. Toyota on ylivoimaisesti suosituin hybridivalmistaja myös Suomessa. 

Mikä tulevaisuuden käyttövoimaksi?

Autojen käyttövoimakeskustelu käy kuumana. Autoalan asiantuntija muistuttaa, ettei ole yhtä oikeaa ratkaisua, vaan jokaisen oma käyttötarve ratkaisee. Monenlaisille vaihtoehdoille on paikkansa tulevaisuudessakin. Kutsuimme kaksi asiantuntijaa keskustelemaan autoilun tulevaisuudesta Perttu Pölösen johdolla. Katso video ja lue asiantuntijoiden arviot siitä, mikä liikuttaa autojamme tulevaisuudessa.

Video on kuvattu elokuussa 2021.