1. Toyota Way
 2. Ihmiset
 3. Toyota Camry vie pehmeästi perille
Toyota palvelee

Toyota Camry vie pehmeästi perille

Minun Toyotani
Nummelalainen Miia Nordberg haaveili farmarista ennen kuin koeajoi Camryn. Se oli rakkautta ensi kyydistä.
 • Teksti: Kirsi-Marja Kauppala
 • Kuvat: Joel Keskiaho
 • 21.7.2020
 • Miksi valitsit Camryn?

  Omistan koiran, joten tilava farmariauto olisi ollut minulle paras vaihtoehto. Mutta kun koeajoin Camryn, haaveeni farmarista jäi saman tien. Hybridin ansiosta Camry lähtee liikkeelle pehmeästi ja on muutenkin todella hyvä ajaa. Tilavat sisätilat ja hyvät istuimet tekivät vaikutuksen. Ihastuin myös auton ulkonäköön ja metallinen hohtoiseen valkoiseen sävyyn. Ostopäätös oli tehty viikon harkinnan jälkeen!

  Mikä autossasi on parasta?

  Luotettavuus. Tiedän, ettei se jätä minua tienvarteen. Myös Toyota merkkinä merkitsee minulle ennen kaikkea luotettavuutta. Ennen Camrya minulla on ollut kuusi Toyotaa eikä niiden kanssa ole ollut minkäänlaisia ongelmia.

  Miia Nordberg haaveili farmarista ennen kuin koeajoi Camryn. Hybridin ansiosta Camry lähtee liikkeelle pehmeästi ja on muutenkin todella hyvä ajaa.

   

  Mitkä Camryn ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä?

  Camryssä on mukautuva vakionopeuden säädin, jonka ansiosta se tunnistaa edellä ajavan auton ja säätää nopeutta sen mukaan. Myös tuulilasinäyttö on loistava ominaisuus. Minun ei tarvitse nostaa katsetta tiestä, koska nopeustiedot ilmestyvät tuulilasille näkökenttään. Arvostan myös hybridiä ja taloudellisuutta: Camryn 2,5 litrainen kone ei kuluta paljon yli viittä litraa bensaa sataa kilometriä kohden. Lisäksi puhelinohjauksella toimiva lisälämmitin on kätevä talvipakkasilla. Kun lämmityksen napsauttaa päälle, auto on lämmin puolessa tunnissa.

  Millaisessa käytössä autosi on?

  Ajan arkisin kotoa Nummelasta toimistotöihin Rajamäelle noin 40 kilometriä per suunta. Kesäisin tulee ajettua myös muutamia kertoja mökille reilun 300 kilometrin päähän. Vuodessa kilometrejä kertyy noin 30 000–35 000, ja vaihdan autoa noin neljän vuoden välein.

  Hauskin autoiluun liittyvä muistosi?

  Vuonna 2008 ajelin Toyota Ravilla moottoritiellä Turkuun. Bensavalo oli palanut jo jonkin aikaa, mutta ajattelin, että kyllä se riittää huoltoasemalle asti. No, eipä riittänytkään. Auto sammui moottoritien varteen Nesteasema 2 kilometriä -kyltin kohdalle. Minua nauratti, mutta silloista miesystävääni ei. Soitin hänet apuun ja mies joutui lähtemään sadan kilometrin bensanhakureissulle vapaapäivänään. Se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun minulta loppui bensa.

  Millainen olisi unelmiesi auto?

  Olisi ihana ajaa punamustalla Ford Mustang -avoautolla Hangon rantateillä, tukka tuulessa hulmuten kohti auringonlaskua.


 • Kuka

  Miia Nordberg, 46,
  Ostoreskontran hoitaja, AB Enzymes Oy

  Asuu Nummelassa rivitalokaksiossa, jossa on pieni piha. ”Asuntoni on juuri sopiva minulle ja belgianpaimenkoiralleni.”

  Harrastaa lenkkeilyä koiran kanssa ja puutarhatöitä.

  Camry on vuosimallia 2019 ja sillä on ajettu marraskuusta 2019 lähtien noin 11 400 kilometriä.


   

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje