Valitse itse varmuus ja lähde mukaan matkalle.

Maailma tarjoaa huikeita mahdollisuuksia ja seikkailuja joka päivä. Kiireisen työelämän tehtävistä luonnon äärimmäisiin haasteisiin. Me Toyotalla ponnistelemme väsymättä, jotta jokainen Toyota ei vain täyttäisi odotuksiasi vaan, että se olisi vaativissa haasteissa itse varmuus. Tutustu tosielämän Toyota-tarinoihin. Huomaat, että Toyota on valmis, minne ikinä haluatkin mennä.

Katso ja kuuntele Toyota-omistajien kokemuksia

Ennen kuin yksikään uusi Toyota-malli tulee myyntiin, se on testattu äärimmäisen tarkasti. Sillä on takanaan testiohjelma, jonka kilometrimäärä yltäisi kaksi ja puoli kertaa maapallon ympäri. Sen ansiosta sinäkin voit aloittaa oman tutustumisesi Toyotaan luottavaisin mielin.

Laatu on Toyotan toimintatavan keskipisteessä.

Toyota tähtää kokonaislaadun hiomiseen mahdollisimman lähelle täydellisyyttä. Arjen työssä tämä tarkoittaa sitä, että kehityksessä, tuotannossa ja huollossa puututaan jokaiseen havaittuun ongelmaan ja ne korjataan.

Toyotaan luotetaan hyvästä syystä.

Laatu syntyy osaamisesta, kokemuksesta ja halusta tehdä parasta. Toyotan päämääränä on ollut jo yli 70 vuoden ajan rakentaa maailman arvostetuimpia ja luotettavimpia autoja. Siinä Toyota on kiistatta onnistunut. Toyota on kaikkialla maailmassa laatu- ja luotettavuustilastojen kärjessä. Se on brändiarvoltaan maailman arvostetuin automerkki. Toyotan palveluverkosto Suomessa on maan laajin ja sen merkkihuolto on ollut aina huoltovertailuiden kärjessä. Lisäksi Toyota säilyttää jälleenmyyntiarvonsa kaikista automerkeistä parhaiten. Laadulle on siis tekijänsä.

Lue lisää Toyotan laadusta.

Tutustu autoihin, jotka ovat luotu seikkailuihin.

Jos aiot poikkeuksellisiin olosuhteisiin, kannattaa istua poikkeukselliseen autoon. Kehittäessään autojaan Toyota vie ne äärimmäisiin olosuhteisiin, kuumaan ja kylmään, vesitesteihin. Siksi Toyotaa luotettavampaa ajoneuvoa ei ole, silloin kun autosta otetaan todella mittaa.

Toyota Hilux valloittaa Etelämantereen!

Elämän mittainen kokemus sinun apunasi!

Siitä asti, kun ensimmäinen automme rullasi ulos tehtaalta vuonna 1936, visiomme on pysynyt samana: asiakas on ykkönen. Vain rakentamalla varmatoimisia, luotettavia autoja, voimme ansaita asiakkaidemme luottamuksen tänään ja huomenna.

 

Toyota Safety Sense tietää, mitä on edessä.

Lue lisää Toyotan varmuudesta ja laadusta

Toyota Relax kohteet Toyota Relax kohteet Tutustu Toyota Relax -turvaan kuuluvien kohteiden kattavaan listaan. Hakutoiminnolla tarkistat nopeasti kuuluuko etsimäsi osa turvan piiriin. Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2020). Toyota on vuoden 2020 tutkimuksen mukaan edelleen maailman arvokkain autobrändi. Toyota on jälleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on jälleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2019). Toyota oli maailman kymmenen arvokkaimman brändin joukossa sijalla 7. Lisäksi Toyota on vuoden 2019 tutkimuksen mukaan maailman arvokkain autobrändi. Toyota on hallinnut Trafin katsastustilastoja jo 12 vuotta Toyota on hallinnut Trafin katsastustilastoja jo 12 vuotta Tutkimukset osoittavat, että auton luotettavuus on suomalaiselle auton ostajalle kaikkein tärkein ominaisuus. Toyota-autoilija voikin myhäillä tyytyväisyydestä tutustuessaan Trafin uusimpiin katsastustilastoihin.