Turvallisuus

Toyota ajaa turvallisuusinnovaatioita eteenpäin
Toyota pitää huolta turvallisuudestasi tien päällä.

Toyota haluaa taata sinulle turvallisen matkan tilanteessa kuin tilanteessa. Vuosikymmenien aikana kertynyt tietotaito ja perusteellinen tutkimustyö varmistavat, että jokaisen uuden Toyotan turvallisuustekijät ovat luottamuksesi arvoisia kun tarvitset niitä - ja jopa silloin kun luulet ettet tarvitse.

Vastuullista kehittämistä

Ajaessasi luotat vaistonomaisesti kolmeen kykyyn: Tunnistamiseen, arviointiin ja ohjaamiseen. Uudet Toyotat ovat näiden kykyjen tukena parantaakseen turvallisuuttasi. Aktiiviset ominaisuudet – kuten hätäjarrutehostin, luistonesto, ajonvakauden hallintajärjestelmä sekä uusimpana Toyota Safety Sense –turvallisuusvarusteet – ovat isossa osassa Toyotan turvallisuuskehittämistä, jonka tavoitteena on vähentää liikenneonnettomuuksia ja luoda turvallisempi ajoympäristö kaikille.

/
Toyota Safety Sense

Nauttiaksesi turvallisuuden tunteesta ja varmuudesta auton ratissa yhä enemmän, Toyota Safety Sense:n aktiiviset turvallisuusjärjestelmät on luotu turvaamaan kuljettajan ja matkustajien matkanteko. Matalissa nopeuksissa Toyota Safety Sense voi estää törmäykset täysin ja korkeimmissa nopeuksissa sen tarkoitus on pienentää mistä tahansa törmäyksestä aiheutuvia vahinkoja.
 

/
/
Perusteellinen kehitystyö

Parantaaksemme jatkuvasti turvallisuustekijöitämme - kuten törmäysenergiaa vaimentavaa koria, turvatyynyjä, turvavöitä sekä retkahdusvammoja torjuvia istuimia - Toyota luo oikeista onnettomuuksista saatavan datan perusteella törmäystilanteita uudestaan, analysoi onnettomuuksia sekä niiden tekijöitä tarkasti ja pyrkii saavuttamaan mahdollisimman turvallisen lopputuloksen, joka täyttää ja jopa ylittää kansainväliset turvallisuusstandardit ja arviot.

Lue lisää

Toyotan monitasoinen laadunvarmistusjärjestelmä Toyotan monitasoinen laadunvarmistusjärjestelmä Sitoutumisemme laatuun ei pääty siihen, kun luovutamme auton asiakkaalle. Erilaisten seuranta- ja palvelujärjestelmien avulla varmistamme, että auto myös palvelee käyttäjäänsä erinomaisesti vuosia. Toyotan suunnittelu – laatua joka tasolla Toyotan suunnittelu – laatua joka tasolla Uutta ajoneuvoa kehittäessämme mietimme jo alkuvaiheessa, missä ja mitä ongelmakohtia voi ilmaantua. Ongelmien ennakoiminen ja tarvittavien ratkaisujen kehittäminen, on avain entistä parempien autojen valmistamiseen. Toyotalla laatu on tärkein päämäärä meille kaikille Toyotalla laatu on tärkein päämäärä meille kaikille Kaizen-periaate tähtää laadun hiomiseen mahdollisimman lähelle täydellisyyttä. Arjen työssä tämä tarkoittaa, että kehityksessä, tuotannossa ja huollossa puututaan jokaiseen havaittuun ongelmaan ja ne korjataan. Siksi Toyota-laatu on omaa luokkaansa. Varaa Toyota-vauriotarkastus helposti. Varaa Toyota-vauriotarkastus helposti. Kun autosi on kokenut kolhuja, varaa Toyota-vauriotarkastus täältä nopeasti ja helposti. Voit valita ajan ja paikan sinulle parhaiten sopivaksi.