Erikoisratkaisut

Toyotan hyötyajoneuvoihin

Hyötyajoneuvomme taipuvat moneen käyttöön jo sellaisenaan, mutta välillä ammattilaistarpeet vaativat erikoisratkaisuja. Me ymmärrämme tämän hyvin – siksi tarjoammekin kattavasti erilaisia räätälöityjä ratkaisuja. Erikoisratkaisut toimitamme avaimet käteen -periaatteella. Kysy lisää omalta Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Proace-perhe

Kaikki Proace-perheen jäsenet ovat paitsi kattavasti varusteltuja myös muokattavissa mielesi mukaan. Vetokoukkujen, kattotelineiden ja sisätilavaneroinnin lisäksi saat niin kätevät hyllyratkaisut kuin muutkin erikoisratkaisut suoraan omalta Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Toyota Proace
  • Autoa suojaavat lattia- ja seinävaneroinnit ovat käytännössä välttämätön hankinta tavarankuljetustyössä.
  • Urakumimatto lattialla estää hyvin kuorman siirtymisen kuljetuksen aikana.
  • Auton seiniin ja tarvittaessa kattoon asennettavat kiskot helpottavat kalusteiden ja muiden lisävarusteiden asentamista.
  • Hyllysarjojen ansiosta tavarat ruuveista isompiin työkaluihin pysyvät järjestyksessä ja turvallisesti paikallaan.
  • Modulaarisen lattiaratkaisun pinta on luistamatonta alumiiniturkkilevyä, joka parantaa työturvallisuutta. Luistamaton ja iskuja kestävä lattia asennetaan liimalla, joten autoon ei tarvitse porata reikiä.
  • Työtilan tehokkuutta, toimivuutta ja turvallisuutta parantavat mm. kiinnityssilmukat ja -koukut.
  • Kysy lisää Toyota-jälleenmyyjältäsi.
Toyota Proace
Kylmäkuljetusauto

Kylmäkuljetuksissa ja erityisesti elintarvikkeiden kylmäkuljetuksissa olennaista on katkeamaton kylmäketju ja hygieenisyys. Tavaratila pitää pystyä pitämään tasaisen viileänä ja puhtaana. Proace-kylmäkuljetusauton lasikuitupintaiset uretaanimoduliseinät ovat homehtumatonta materiaalia. Vesipestävät pinnat on helppo pitää puhtaina, ja lisäksi lattiassa on vedenpoistoaukko. Karhennettu massalattia kestää kulutusta. Tavaroiden turvallisen ja tukevan kuljettamisen varmistamiseksi seinissä on kuormansidontakiskot, ja hyvän valotehon tarjoavat LED-kattovalot viimeistelevät tavaratilan käyttömukavuuden.

Auton viilennysyksikkö tulee ainoastaan 8 cm auton katon yläpuolelle, mahdollistaen alle 2 metrin kokonaiskorkeuden. Tavaratila säilyy kylmänä myös auton ollessa parkissa viilennusyksikön verkkovirtakäyton ansiosta. Auton viilennys toimii lämpötilan ollessa korkeintaan 0 °C, ja mikäli ulkolkolämpötila putoaa tämän alapuolelle, järjestelmä estää tavaratilan lämpötilan painumisen pakkasen puolelle.

Toyota Proace
Toyota Proace

Hilux

Legendaarinen Toyota Hilux on auto, joka kestää haasteellisetkin olosuhteet, ja lisäksi se muuntuu moneksi – vaikkapa kevytkuorma-autoksi. Erikoisvarustellut Hiluxit saat suoraan omalta Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Hilux kuormakorilla

Muutostyönä lisättävä kuormakori tuo Hiluxiin runsaasti lisää säilytystilaa. Kuormakori on tiivis ja pölytön, ja siihen sisältyy laadukkaat lukot. Kuormakorimuutostyö sisältää mm. kuljetuskorin kolmella ovella, tavarankiinnityskiskot (4 kpl), tavarankiinnityskiskot katolla (4 kpl), tikkaat ja 12V latauspisteet.

Hilux kuormakorilla
Mitat
Malli Pituus Leveys Korkeus
Kuormakiskojen kohdalta Suurin pituus Kuormakiskojen kohdalta Suurin leveys Oven kohdalta Lattiasto kattoon
Hilux Extra Cab 192 200 166 170 98 110
Hilux Double Cab 145 153 166 170 98 110
AT33-varustelu haastavaan maastoajoon

Haastavaan maastoon tarkoitettu muutostyöpaketti sopii tavallista vaikeammissa olosuhteissa ajaville. AT33-varustelu sisältää jousituksen muutostyön, Nokian 285/70x17 renkaat alumiinivanteilla, korityöt, momenttiavaimen, nopeusmittarin kalibroinnin, ohajuskulmien tarkastuksen ja säädön sekä muutoskatsastuksen. Lisäksi saatavilla on alustan suojapanssareita ja vinssejä.

Hilux AT33
Kevytkuorma-auto

Viisipaikkainen kevytkuorma-auto on vapaa autoverosta, ja lisäksi ostajalla on täysi alv-vähennysoikeus koko ajoneuvon ostohinnasta. Kevytkuorma-auto tarjoaa kaikki legendaariset ominaisuudet ja lisäksi vielä enemmän kuljetuskykyä ja jopa 3 500 kg:n vetokyvyn.

Toyota Hilux
Lumiaurat, alusterät, hiekoittimet ja kippilavat
/
Esim. kiinteistöhuoltoyhtiöiden tarpeisiin sopivat lumiaurat voi kiinnittää tai irrottaa autosta jopa minuutissa pikakiinnityksen avulla. Auran toimintoja ohjataan auton sisällä olevasta ergonomisesta ja helppokäyttöisestä hallintalaitteesta. Suoran lumiauran lisäksi saatavilla on monikäyttöinen nivelaura, heittävä aura ja esim. isojen kenttien auraukseen soveltuva zoomaura.
/
Hiekoittimien avulla erilaisten piha-alueiden ja kulkuväylien hiekoittaminen käy vaivatta. Telahiekoitin maalataan auton väriin ja integroituu näin luontevaksi osaksi auton runkoa. Hiekoitin asennetaan joko kippilavan kanssa tai omalla 300 litran vinosäiliöllä. Lisäksi saatavilla on lavalle asennettava lautashiekoitin.
/
Alusterää voi käyttää jääpolanteen poistoon ja karhennukseen talvella sekä hiekan tasaamiseen kesällä. Alusterä on varustettu paineakulla, joka päästää terän joustamaan kovaan esteeseen törmättäessä. Kevyen liikenteen väylille ja piha-alueille sopivan keskialusterän lisäksi saatavilla on isommille alueille soveltuva taka-alusterä.
Viimeistele Hilux kätevillä kalusteratkaisuilla

Viimeistele oma Hiluxisi tarpeisiisi sopivilla sisätila- ja kalusteratkaisuilla. Hyllysarjojen ansiosta tavarat ruuveista isompiin työkaluihin pysyvät järjestyksessä ja turvallisesti paikallaan. Kysy lisää vaihtoehdoista omalta jälleenmyyjältäsi.

Toyota Hilux
Toyota Hilux
Toyota Hilux
Toyota Hilux Hilux Hiluxin maine on legendaarinen – ei ole sellaista estettä, jota Hilux ei päihittäisi. Se on osoittanut voittamattomuutensa yhä uudelleen ja uudelleen jo vuodesta 1968 lähtien, ja Hilux onkin lava- ja pakettiautojen kestävyyden mittari. Toyotan hyötyajoneuvomallisto on laajentunut täyssähköisellä Proace EV -mallilla Toyotan hyötyajoneuvomallisto on laajentunut täyssähköisellä Proace EV -mallilla Toyotan hyötyajoneuvomallisto on täydentynyt täyssähköisellä Proace EV -mallilla. Proace EV on yhtä tilava, kätevä ja muunneltava kuin polttomoottorikäyttöiset sisarmallinsa ja se tarjoaa jopa 313 kilometrin sähköajokantaman (WLTP). Uusi Toyota Proace 4x4. Nyt koeajettavissa. Uusi Toyota Proace 4x4. Nyt koeajettavissa. Toyota Proace -pakettiautomallisto täydentyy nelivetoisella 4x4-malliversiolla. Tervetuloa koeajolle. Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteistyöhankintayhtiö Hanselin kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi.