Kustomoidut ratkaisut

Toyotan tavara-autoihin

Toyotan tavara-autot taipuvat moneen käyttöön jo sellaisenaan, mutta välillä ammattilaistarpeet vaativat myös erikoisratkaisuja. Me ymmärrämme tämän hyvin – siksi tarjoammekin kattavasti erilaisia räätälöityjä ratkaisuja.

/
Proacen hyllyratkaisut ammattilaisten tarpeisiin

Monikäyttöiseen Proace-pakettiautoon saat ammattikäyttöön soveltuvat hyllyratkaisut. Monipuolisilla hylly- ja laatikkoratkaisuilla varmistamme, että Proacesta löytyy riittävästi tilaa mukana kuljetettaville välineille. Tutustu esitteeseen ja räätälöi itsellesi sopivat säilytysratkaisut asiantuntevien tavara-automyyjiemme kanssa!

Lataa Proace hinnasto (pdf)

/
Proace Verso -bussi henkilökuljetuskäyttöön

Luotettava ja taloudellinen Toyota Proace taipuu mitä erilaisimpiin työtehtäviin. Bussi-muutostyön avulla se soveltuu hyvin myös esimerkiksi koululais- ja pyörätuolikuljetuksiin. Saatavana sekä normaalikorkuisena esteettömänä autona että korotettuna invataksina. Kysy lisää, räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun!

/
Hilux kuormakorilla

Legendaarinen Toyota Hilux on auto, joka kestää haasteellisetkin olosuhteet. Muutostyönä lisättävä kuormakori tuo Hiluxiin runsaasti lisää säilytystilaa. Kuormakori on tiivis, pölytön ja se sisältää laadukkaat lukot. Tutustu esitteeseen ja kysy lisää lähimmältä tavara-automyyjältäsi!

/
Erikoisvarustelu maastoajoon

Haastavaan maastoon tarkoitettu muutostyöpaketti sopii tavallista vaikeammissa olosuhteissa ajaville. AT33-varusteluun kuuluu mm. Nokian Rotiva 285 / 70 x17 -renkaat. Tutustu esitteeseen ja kysy lisää tavara-automyyjältäsi!

Toyota Hilux Toyota Hilux Ominaisuudet tekevät legendan. Hilux on niitä harvoja automalleja, joita voi rehellisesti kutsua legendaksi. Legenda syntyy Hiluxin nelivedon suorituskyvystä maastossa, ehdottomasta kestävyydestä ja valtavan voimakkaasta vetokyvystä. Toyotan hyötyajoneuvomallisto täydentyy täyssähköisellä Proace EV -mallilla Toyotan hyötyajoneuvomallisto täydentyy täyssähköisellä Proace EV -mallilla Toyotan hyötyajoneuvomallisto laajenee täyssähköisellä Proace EV -mallilla, joka on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen maaliskuussa 2021. Täysin uusi Hilux Täysin uusi Hilux Jykevä ulkoasu ja vahva sydän. Uusi Hilux on testattu äärimmilleen, ja se jatkaa sitä voittamattomuuden perinnettä, josta Hilux tunnetaan. Toyota Toyota-tuotantoautot Toyota-tuotantoautot Toyotan laajasta mallistosta löytyy monia tuotantoautoksi sopivia malleja. Usea henkilöautomallimme on muutettavissa pakettiautoksi poistamalla takapenkki. Muutostyön jälkeen auto rinnastetaan sekä käyttövoimaveron että alv-menettelyn osalta pakettiautoksi. Hankintahinta on edullinen, käyttövarmuus kohdallaan ja käyttökustannukset minimissään.