1. Omistajalle
 2. MyT-palvelut
 3. MyT-mobiilisovellus
Toyota palvelee

MyT-mobiilisovellus

Pysy yhteydessä autoosi älypuhelimesi avulla

Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää uuteen Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita. Palvelujen avulla pysyt yhteydessä autoosi ja voit esim. paikantaa pysäköidyn ajoneuvosi tai saada vinkkejä taloudellisempaan ajoon.

 •  

  Hybridiajovalmentaja

  Ole elämäsi paras hybridiautoilija

  Hybridiajovalmentaja auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi. Se antaa tietoa sähköajostasi ja auttaa sinua ajamaan vieläkin enemmän sähköllä. Samalla säästät sekä rahaa että ympäristöä.

 •  

  Lähetä reitti autoon

  Helppo tapa suunnitella reittisi

  Suunnittele matkasi helposti ja mukavasti vaikkapa kotisohvalta MyT-sovelluksen avulla. Suunniteltuasi matkasi, voit lähettää kohteen suoraan sovelluksesta autosi navigaatiojärjestelmään.

 •  

  Ajoneuvon tilausseuranta

  Seuraa ajoneuvosi matkaa

  Ajoneuvon tilausseurannasta voit tarkastaa, missä vaiheessa autosi valmistus ja kuljetus on.

 •  

  Ajohistoria

  Tarkastele ajohistoriaasi 

  MyT-sovellus tallentaa ajohistoriasi. Ajohistorian kautta voit tarkastella mm. ajomatkojen kestoja sekä ajonopeuksia. Sovelluksen avulla voit myös erotella työajon henkilökohtaisesta ajosta helposti ja nopeasti.

 •  

  Huoltomuistutus

  Ei enää unohdettuja huoltoja 

  MyT-sovellus huolehtii siitä, että Toyotasi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa. Sovellus muistuttaa sinua lähestyvästä huollosta reaaliaikaista mittarilukemaa hyödyntäen.

 •  

  Etsi ajoneuvoni

  Mihin parkkeerasin?

  Etsi ajoneuvoni -toiminto hyödyntää Googlen karttapalveluita. Sen avulla löydät pysäköidyn autosi helposti etänä, ja lisäksi voit jakaa auton sijainnin perheellesi ja ystävillesi.

 •  
  Etähallintapalvelut

  Varmista mallikohtainen saatavuus jälleenmyyjältäsi

  Voit tarkastaa jäljellä olevan sähköajokantaman sekä käynnistää, lopettaa tai ajastaa autosi akun latauksen helposti puhelimesi ruutua napauttamalla. Lisäksi voit käynnistää auton lämmityksen tai jäähdytyksen MyT-sovelluksen kautta. Etälämmitys on käytettävissä, mikäli ulkolämpötila on korkeampi kuin -10 astetta ja hybridiakun varaustason ollessa riittävän korkea. Ulkolämpötila vaikuttaa lämmityksen ja jäähdytyksen tehoon.

Lataa MyT-mobiilisovellus matkapuhelimeesi.

 • Toyotalla ajaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa, ja MyT Connected -palvelujen avulla ajokokemuksesta tulee vielä parempi.

  Teknologian ei tarvitse olla vaikeaa tai pelottavaa. Meillä on vastaus kaikkiin MyT Connected -palveluihin liittyviin kysymyksiisi.

  MyT Connected -palvelujen ansiosta sinä ja autosi pysytte aina yhteyksissä, ja ajostasi tulee tehokkaampaa ja järkevämpää.

Tutustu MyT-mobiilisovelluksen ominaisuuksiin ja lataa ohjeet

MyT-mobiilisovellus

Usein kysytyt kysymykset

MyT Connected -palvelut koostuvat MyT-sovellukseen sisältyvistä palveluista ja MyT Multimedia -palveluista. 

MyT-sovelluksen avulla voit kommunikoida autosi kanssa missä tahansa oletkin. Voit esim. suunnitella matkoja, paikantaa pysäköidyn autosi ja saada muistutuksen siitä, että autosi tarvitsee huoltoa. 

MyT Multimedia tarjoaa mm. reaaliaikaista liikennetietoa, varoittaa lähestyvistä nopeusvalvontakameroista ja auttaa sinua löytämään mielenkiintoisia kohteita.

MyT-tilin avulla hallitset monipuolisemmin multimediajärjestelmääsi, ja lisäksi saat hyödyllisiä tietoja autostasi MyT-sovelluksen ja My Toyota -portaalin kautta.

Pääset samoilla tunnuksilla MyT-sovellukseen ja MyToyota -portaaliin. 

MyT-sovelluksen avulla saat käyttöösi muun muassa seuraavat palvelut: 

• Ajoneuvon tilausseuranta 
• Etsi autoni 
• Lähetä reitti autoon 
• Hybridiajovalmentaja 
• Ajotiedot 
• Huoltomuistutus 

My Toyota -portaalin avulla saat yksityiskohtaista tietoa autostasi ja voit lisäksi ostaa ja hallita palveluita. Portaali tarjoaa sinulle muun muassa seuraavat palvelut: 

• Ajoneuvon tilausseuranta 
• Matkasuunnittelija 
• Huoltovaraus 
• Ajoneuvon tiedot 
• Omistajan käsikirja 
• Karttapäivitykset 
• Omien tietojen hallinta

MyT-sovellus on kytketty sekä omistajaan että ajoneuvon valmistenumeroon, joten voit käyttää sovelluksen palveluja vain tietyssä autossa. 

Voit käyttää MyT Multimedia -palveluita omalla tililläsi myös useassa Toyota-ajoneuvossa.

MyT-sovelluksen Connected-palveluita voi käyttää vain auton omistaja. Voit kuitenkin halutessasi jakaa käyttäjätilisi tiedot myös perheenjäsenillesi, ja samaa tiliä voi käyttää useammassa laitteessa. 

Multimediajärjestelmää voi hallita kuka tahansa auton käyttäjä.

Connected-palvelut ovat käytössäsi, mikäli et saa ilmoitusta jossa sinua pyydetään aktivoimaan Connected-palvelut kirjautuessasi sovellukseen. 

Mikäli saat kirjautuessasi ilmoituksen käyttöehtojen ja tietosuojakäytäntöjen hyväksymisestä, hyväksy käyttöehdot ja seuraa sovelluksen antamia ohjeita. Tutustu myös tarvittaessa alla oleviin ohjeisiin. 

Vaihtoehtoisesti voit tarkastaa onko Connected-palvelut aktivoitu sovelluksen asetuksista: valitse kotisivun oikeasta ylänurkasta ratassymbolin, siirry asetuksiin ja valitse "Auto". Palvelut on aktivoitu, mikäli auton asetuksissa on maininta ”Poista Connected-palvelut käytöstä”.

 

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen painamalla kirjautumissivulta kohtaa ”Unohditko salasanasi?”, syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja lähettämällä salasanan palautuslinkin. 

Mikäli muistat salasanasi, voit vaihtaa sen painamalla ratassymbolia, avaamalla kohdan "Asetukset" ja valitsemalla ”Vaihda salasana”.

MyT-sovellus toimii sekä iOS- että Android-laitteissa.

Voit tarkastaa mallikohtaisen saatavuuden ylempää kohdasta "Palveluiden saatavuus malleittain."

MyT-sovelluksen Connected-palvelut pysyvät aktivoituina 10 vuotta. Toyota vastaa palvelun datasiirron kustannuksista tämän ajan. MyT-sovellus toimii toki myös sen jälkeen, kun Connected-palvelut eivät ole enää käytössä.

Mikäli hankit käytetyn Toyotan, joka pystyy hyödyntämään Connected-palveluita, poikkea jälleenmyyjäsi luona. Jälleenmyyjän vahvistettua sinut auton uudeksi omistajaksi voit aktivoida Connected-palvelusi hankkimaasi autoon.

Näet sovelluksen versionumeron kirjautumissivun alakulmasta tai vaihtoehtoisesti menemällä ratassymbolin kautta asetuksiin, valitsemalla kohdan "Yleinen" ja vierittämällä sivun alareunaan. Ehdotamme, että otat MyT-sovelluksen automaattiset päivitykset käyttöösi. Lisäämme sovellukseen jatkuvasti uusia ominaisuuksia.

Siirry iOS-sovelluskauppaan tai Google Play Storeen. Etsi MyT by Toyota -sovellus. Voit ladata sen veloituksetta.

Saat kirjautuessasi ilmoituksen, jossa sinua pyydetään aktivoimaan Connected-palvelut. Lue ja hyväksy ensin käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, tämän jälkeen seuraa sovelluksen antamia ohjeita. 

Vaihtoehtoisesti valitse kotisivulla oikeasta alakulmasta löytyvä ratassymboli. Siirry asetuksiin ja valitse "Auto"-välilehti ja lopuksi valitse ”Aktivoi Connected-palvelu”. Seuraa sovelluksen antamia ohjeita. 

Aktivoinnin loppuun suorittamiseksi sinun on ajettava kaksi matkaa yli 10 km/h nopeudella. Sen jälkeen MyT-sovellus aktivoituu ja palvelut tulevat näkyviksi ruudullesi.

Voit hyödyntää niitä koska tahansa. Auton tiedot siirtyvät sovellukseen, kun moottori on sammutettuna. Näet viimeisimmän matkasi tiedot, kun olet sammuttanut moottorin. Datan siirtäminen käyttää hyväkseen mobiiliverkkoa, joten siirto ei välttämättä toimi ollessasi maan alla.

Mene sovelluksen "Palvelut" -osioon ja valitse "Ajotiedot" tai vaihtoehtoisesti "Hybridiajovalmentaja". Voit tarkastella kaikkia ajettuja matkoja kohdasta "Kaikki matkat". Valitse haluamasi matka tarkastellaksesi sen ajotietoja. Koti-osiosta löydät yksityiskohtaiset tiedot viimeksi ajamastasi matkasta.

Tarkasta, että multimedialaitteesi on yhdistettynä verkkoon. Tämän jälkeen sinun tulee kirjautua multimedialaitteelle MyT-tunnuksillasi. Avaa sovellus ja rekisteröi multimedialaite.

Toiminnon käyttäminen edellyttää navigaatiojärjestelmää.

Yksityisyystila on aktivoitavissa MyT-sovelluksen asetukset-sivulta. Voit kytkeä yksityisyystilan päälle tai pois päältä itse. Mikäli kytket yksityisyystilan päälle, kytket samalla GPS-toiminnon pois päältä, emmekä voi enää lähettää sinulle autosi sijaintitietoja.

Poista autosi MyT-tililtäsi, mutta älä poista tiliäsi, sillä tulevaisuudessa omistamasi Toyota-autot voidaan lisätä tilillesi. Muistathan kertoa tulevalle auton omistajalle olemassa olevista palveluista. Uusi omistaja saa ne käyttöönsä ottamalla yhteyttä Toyota-jälleenmyyjään.

Jos haluat poistaa Connected-palvelut väliaikaisesti pois käytöstä, siirry yksityisyystilaan ja kytke GPS-seurantan pois käytöstä. 

Jos haluat pysyvästi lopettaa MyT-sovelluksen Connected-palvelujen käytön, siirry asetuksiin etusivun ratassymbolista. Valitse sitten "Auto"-välilehti ja kytke Connected-palvelut pois käytöstä.

Kyllä, myös MyT-sovelluksen Connected-palvelut lakkaavat toimimasta.

Nämä palvelut eivät ole tällä hetkellä tarjolla, mutta valmistelemme juuri uusien palveluiden lisäämistä MyT-sovelluksen Connected-palveluihin. Päivitämme aktiivisesti sovellusta, jotta palvelut olisivat ajan tasalla. Helpoiten pidät sovelluksesi ajan tasalla mahdollistamalla automaattiset päivitykset sovelluskaupastasi.