Osamaksu

Helppoon auton hankintaan

Toyotan osamaksurahoituksen saat sekä uusiin että käytettyihin autoihin Toyotan jälleenmyyjäverkostosta. Osamaksusopimus tehdään aina sinun tai yrityksesi yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kenelle osamaksu sopii?

Osamaksusopimus sopii erityisesti silloin kun auton hankintaan ei haluta sitoa paljon pääomaa, ja autorahoitukselta halutaan sekä joustavuutta muuttuviin elämäntilanteisiin että vapautta vaihtaa auto tarvittaessa myös kesken sopimuskauden.

Toyotan osamaksurahoitus sopii sekä henkilö- että yritysasiakkaille ja sen saa omiin tarpeisiin räätälöitynä. Sinulla on mahdollisuus valita myös Toyota Jousto -osamaksurahoitus, johon kuuluu taattu hyvityshinta. Lue lisää Toyota Joustosta.

Mistä Toyotan osamaksurahoituksen saa?

Toyotan osamaksurahoituksen saa Toyotan jälleenmyyjäverkoston kaikista liikkeistä, sekä uusiin, että kaiken merkkisiin vaihtoautoihin. Rahoittajana toimii Toyotan oma rahoitusyhtiö, Toyota Rahoitus.

Voit rakentaa uuden Toyotan, tai hakea vaihtoautoista sopivan auton, ja laskea rahoituslaskurissamme itsellesi sopivimman kuukausierän. Voit myös olla suoraan yhteydessä Toyota-myyjääsi, joka kertoo lisää rahoitusvaihtoehdoista sekä laskee sinulle tarjouksen haluamaasi autoon.

Toyotan osamaksurahoituksen saa sekä uusiin että käytettyihin autoihin kaikista Toyotan jälleenmyyjäliikkeistä.
Osamaksurahoituksen edut:
  • Osamaksussa et sido autoosi koko kauppahinnan pääomaa kerralla, usein pieni käsiraha riittää auton hankintaan.
  • Luoton vakuudeksi riittää auto.
  • Korko on kiinteä koko sopimuskauden. Koron ja rahoituskulut sovit automyyjäsi kanssa.
  • Voit tarvittaessa myydä tai vaihtaa osamaksulla rahoitetun auton myös kesken sopimuskauden.
  • Kuukausierät voit maksaa vaivattomasti eLaskulla tai verkkolaskulla.
  • Rahoitusaika on joustava, uusimpiin autoihin jopa 72kk.
  • Toyota Rahoituksen asiakkaana hoidat helposti rahoitukseen liittyviä asioita My Finance -verkkopalvelussa
Toyota Finance infograafi
Tee rahoitushakemus etukäteen

Saat uuteen Toyotaan rahoituspäätöksen jopa minuutissa. Tee ensin helposti Rahoituslaskimella tai Toyota Jousto -laskurilla oma rahoitussuunnitelmasi ja lähetä sitten rahoitushakemus. Päätös on voimassa 30 päivää eikä se sido sinua mihinkään.

Lisää rahoituksesta

Toyota Huoltorahoitus Toyota Huoltorahoitus Toyota Huoltorahoituksella hallitset mukavasti huollon, korjauksien ja lisävarusteiden kustannuksia. Ehkä haluat autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai tarvitset korikorjaamon palveluita, joita autovakuutuksesi ei kata. Toyotan verkkokauppa Toyotan verkkokauppa Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Yaris-, C-HR- tai Corolla -mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Toyota-verkkokaupasta löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit. Tilattavissa nyt myös näppärä ja kattavasti varusteltu AYGO Online Edition. Leasing – ohjeita vuokralleottajalle Leasing – ohjeita vuokralleottajalle Tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -auton sopimuksiin liittyvistä asioista. Leasing – ohjeita käyttäjälle Leasing – ohjeita käyttäjälle Tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -autosi ajamiseen ja käyttöön liittyvistä asioista.